Hotel Zenit Budapest Palace
-
האם יתכן שכהזמנתי לפני מספר שבועות המחיר לשלושה לילות היה 427 יורו ושעכשיו על אותו החדר לאותם הלילות המחיר הוא 2002 יורו????
-
Hotel Zenit Budapest Palace2002 יורו לשלושה לילות זה מחיר הזוי למלון בבודפשט! בחורף שעבר שהיתי פעמיים ב"דילטון" - מבצע מיוחד שהיה במלון הילטון בבודה, מלון מפנק של 5 כוכבים עם ארוחות בוקר וגם ארוחת ערב אחת לאור נרות (מצויינת) ושדרוג לחדר עם נוף לדנובה - ב-260 יורו ל-3 לילות לזוג.
-
Hotel Zenit Budapest Palaceיפה, זה יתכן. קרה לנו גם כשנסענו לבודפשט בחורף. הזמנו 4 לילות ב-320 יורו, ולפני הנסיעה המחיר בבוקינג היה פי 4 ויותר. לא מבינה את התופעה.
-
Hotel Zenit Budapest Palaceאיזה כייף לראות שהמחיר קפץ... ושלנו יש הזמנה זולה : )
נסיעה טובה
-
Hotel Zenit Budapest Palaceעליית מחירים כמובן אפשרית,אך המחיר נראה לא הגיוני.כי יומיים לפני ויומיים אחרי המחירים סבירים.רק לתאריך מסויים אותו חדר בהפרש ענק.תרימי טלפון לשרות לקוחות
Call us anytime
Israel
Local number: 1809 213 036 In -
Hotel Zenit Budapest Palaceאמה, למה היא צריכה להתקשר?. יש לה הזמנה, המחיר שלה שמור.
ואחרים - בעיה שלהם, שלא יזמינו במחיר כזה

-
Hotel Zenit Budapest Palaceהאמת שחשבתי שאולי אני צריכה להתקשר לשרות לקוחות , אבל האם זו לא שאלת "קיטבק"??
-
Hotel Zenit Budapest Palaceאאאא,אם לך מוזמן אז אין לך בעיה...אין צורך לברר
חשבתי שדחית הזמנה לרגע אחרון..
בכול מקרה נראה לא הגיוני.
אמה
-
Hotel Zenit Budapest Palaceתודה, לכולם.
אני אגיע עם ההזמנה שלי
שבוע טוב
-
Hotel Zenit Budapest Palaceיפה
איזה כיף שהזמנת בזמן !!!
איזה כיף יהיה לכן

סיגל
-
Hotel Zenit Budapest Palaceאכן כיף, בעוד 3 ימים...
ביקשתי כניסה מוקדמת ויציאה מאוחרת אבל ענו שהם לא יכולים להתחייב ....
עכשיו רק נחכה לראות איך יהיה מזג האוויר כי צפויים ממטרים פרט ליום חמישי (והזמנו ליום זה טיול סגוואי
)אדווח הכל כשאחזור
תודה לכולם על כל האינפורמציה
-
Hotel Zenit Budapest Palaceתהנו יפה , נסיעה טובה .
גם גם אני נוסעת עם הבת בדצמבר . מקווה שתחזרי תשתפי אותנו קצת .
-
Hotel Zenit Budapest Palaceאיריס, תודה.
בטוח נהנה....