נסיעה משדה התעופה JFK למנהטן
-
שלום,אני והמשפחה שלי נוחתים בניו יורק ב24 לספטמבר ורציתי לשאול איך אפשר להגיע למרכז מנהטן משדה התעופה JFK באמצעות רכבת וכמה יעלה לי כרטיס לרכבת עד לשם .
תודה מראש לעוזרים.
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטן7.5 דולר לאדם, החלפה אחת של רכבת לפחות (אולי יותר, תלוי איפה המלון) הסתובבות עם מזוודות מרכבת התחתית (כולל מדרגות או חיפוש מעלית), והליכה מרגל למלון.
בטוח שאתה רוצה את זה?
http://www.panynj.gov/airports/jfk-airtrain.html
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןיש לך דרך אחרת להגיע לשם שהיא גם זולה ?
ותודה על העזרה
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןהכי זול זה ברגל. קצת יותר מ-20 ק"מ. אבל אני מניח שזו לא ההעדפה שלכם.
אם אני זוכר נכון שאטל עולה סדר גודל של 20 דולר לאדם שאטל הכוונה ואן שבו נכנסים כמה אנשים (לא בהכרח קשורים - ממלא יוצא) ומפזר במלונות בעיר. אולי תהו ראשונים ואולי אחרונים.
ליחיד זה פתרור יחסית נוח וסביר במחיר
מונית (צהובה במקום או מוזמנת מראש) לעד 4 אנשים עולה סדר גודל של 50 דולר
יש גם הסעות שמוזמנות מראש עם רכבים יותר גדולים שגם עולים יותר (מיניואן עד 6 אנשים ~70 דולר, ואן גדול יותר כבר יותר יקר)
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןמחיר המוניות למנהטן הוא אחיד - ללא מונה - עולה 52$ + 7$ למעבר גשר.
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןפלוס טיפ
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןמצטרף לשאלה,
מעוניין להגיע מjfk לשכונת ברוקלין?
האם חובה מונית?
אני מתכוון לקנות שם כרטיס שבועי לסאבוויי, זה לא ריאלי ברכבת+אוטובוס?
תודה
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןאנחנו נסענו מקווינס ל jfk באוטובוס וברכבת עם המזוודות ולא היתה בעיה ושילמנו עם המטרו קארדהשבועי שקנינו.
בדקנו איזה קווים לקחת ואת הלו"ז בגוגל מאפס.
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןתודה על העזרה .אתה זוכר אולי באיזה קווים נסעתם וכמה זה יצא לכם להגיע עד לקווינס?
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןאני לא זוכר. תבדוק בגוגל מאפס . תרשום את הכתובת של המלון או מאיפה שאתה יוצא וביעד jfk ותסמן תחבורה ציבורית ותראה את האופציות שהוא יציע לך. אם אני זוכר נכון היינו צריכים להחליף פעמים רכבת, אבל היה יעיל ומהיר ולא הפריע לנו.
זה לא עלה לנו יותר, נסענו עם הכרטיס נסיעה השבועי שקנינו בלי שום קשר לטיול בניו יורק.
לא היינו צריכים להגיע בדיוק עד הטרמינל אלא עד לחברת השכרה של הרכב, אם רוצים להגיע עד הטרמינל לדעתי צריך לקחת את הרכבת של הטרמינל שעולה כמה דולרים בודדים.
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןלגבי אוטובוס / רכבת תחתית אל / מ השדה:
קודם כל - ברור שהכל אפשרי. חשוב לזכור כמה דברים:
מזוודות פחות נוחות ברכבת תחתית ואוטובוסים. אפשר להסתדר אבל פחות נוח. חושב לשים לב להבדלים הקטנים והחשובים בין אנשים - שני גברים שסוחבים כל אחד מזוודה אחת ותיק גב לא יתקשו יותר מדי. לנשים (וסליחה על השוביניזם) המזוודה עשויה להיות מעט כבדה מדי. אם יש כבר שתי מזוודות לאדם (או מזוודוה וטרולי) זה מסורבל מאד, ואם יש ילדים שלא סוחבים לבד אלא צריך לעזור להם זה שוב קושי.
עוד דבר שחשוב לזכור שיש הבדל מבחינתנו בין ההלוך לחזור. כשמגיעים לעיר אחרי טיסה ארוכה וקשה, אחרי התור המתיש בהגירה, כשאנחנו לא מכירים ואולי קצת מבובלבים, לא יודעים בדיוק איפה המלון אחרי שנעלה מהתחנה של התחתית ולא בטוחים באיזה לתנה ומאיזה צד לעלות - כל אלה מוסיפים קשיים. בחזור לעומת זאת אנחנו כבר 'מתורגלים' ו'משושפים', יש לנו כבר כרטיס רכבת ביד, סביר שאחנו רעננים יותר (אפילו אם הטיסה היא בלילה, התנועה לשדה היא לא יאוחר מ-8 בערב) וכו'.
כך שהרבה יותר קל להתנייד בתחבורה ציבורית בחזור מאשר בהלוך.
-
נסיעה משדה התעופה JFK למנהטןלנו לקח 35 דולר מJFK לברוקלין הייטס לפני כחודש כולל 2 מזוודות
ועיגלתי ל40 דולר כולל טיפ.
בכל מקרה אם אתם בפעם ראשונה בארה"ב ועוד לאחר טיסה ארוכה עדיף עוד כמה דולרים בשביל שקט ומאשר להתרוצץ במטרו עד שתגיעו למלון...