טיול ללונדון
-
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterיונה וקשת
פייר ,נחמד בעלך (שוב,בהנחה שזה השמאלי...),ומבלי לדעת אפילו צילמתי אותו...
דרך אגב ריצ'רד מוציא היום לא רק סיורי ביטלס אלא גם סיורי רוק
סיורי הביטלס ,אני חייב לומר,הם למי שבאמת אוהב את הלהקה,כיוון שהוא די נכנס לפרטים שפחות יענינו את החובב הרגיל
הכתובת של האתר http://www.beatlesinlondon.com
-
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterודרך אגב,בקשר להערה שלך - אולי אראה את סיר פול -
ב-2009 ראיתי את ניל יאנג בפסטיבל והוא שר לקראת הסוף את a day in life
בהתרגשות שיתפתי חבר שגם הוא ראה את אותה הופעה, אבל מספר ימים מאוחר יותר,בהייד פארק.
הוא סיפר שגם בהופעה "שלו" ניל יאנג שר את אותו שיר,כשלפתע עלה על הבמה מישהו מוכר,נגן באס - סיר פול בא לבקר....
כמעט מתתי מהתרגשות.
מתתי לגמרי מקנאה...
-
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterדני,
גם אני מקנאה בחבר הזה שלך...אולי סיר פול יופיע בקיץ הבא בארה"ב????
חייבת לומר שאחרי ליברפול והמופע בלונדון האהבה לביטלס עוד יותר גברה ואני שמחה שהדבקתי בחיידק הזה גם את בעלי וילדי.
יונה וקשת, בזכות ג'ני הגענו לליברפול ואני מרגישה חובה להמשיך את פועלה ולקדם את העיר הזו לחובבי החיפושיות בפרט ומוזיקה בכלל, כך שבאמת מומלץ לשקול בעתיד טיול לצפון אנגליה ובינתיים תיהנו ממה שיש ללונדון להציע
. -
טיול ללונדון - מלון Duke of Leinsterדני, היה לי מורה לתנ"ך בתיכון שטען שראה את הביטלס בזמן אמיתי כשהיה בן 17 (ובכלל לא אהב ולא אוהב אותם) - יותר נותנים אגוזים למי שאין שיניים מזה אין.
כשהייתי בריג'נטס פארק לפני 12 שנה ידעתי שפול נוהג לעתים להזדמן לסביבה, כמובן שבכל רגע ורגע (שם וברחבי בלונדון) ייחלתי להתקל בו ברחוב, אבל זה קרה לי רק בחלום...
מיקה - אני מתחייבת בזאת להרים את הכפפה ולקחת ממך את המקל בהמשך המפעל המבורך של הטמעת מורשת טיולי הביטלס בפורום! כשלקחתי את בתי להופעה של סר פול בפארק הירקון ב-2008 שתינו בכינו כמו ילדות (טוב היא באמת היתה עוד ילדה... בת 11... ועדיין היה מרגש לראות אותה מתרגשת כמוני)
-
טיול ללונדוןהרבה שנים לא הייתי בלונדון. הרבה יותר מידי
.אבל כשאגיע, יום אחד, במהרה בימינו, אז אעשה העתק הדבק לטיול של אלונה עם בני נוער http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3562206/srch-%D7 %9C%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%9F#msg_3562206
(לאבי)
ואם נגיע בזוג, אעתיק ללא היסוס את הטיול של ליאור http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1235480/prevloaded -1/start-0 (ליונה וקשת).
תבלו!!!!!! לונדון מקסימה! מקווה להצטרף בקרוב!
טל
-
טיול ללונדוןהיי אבי,
היינו ביולי האחרון בלונדון, אשמח לייעץ לך בנוגע לאתרי טיול בלונדון. יש לציין שכמובן לא הספקנו חלק גדול בכלל ממה שיש ללונדון להציע. היינו ברוב אתרי החובה. יש דברים שגם רצינו לעשות ולא הספקנו, גם עליהם אוכל לספר לך.
ספיציפית אנחנו היינו בהופעה של מלך האריות - זה כבר נתון להחלטתכם ולטעם של משפחתכם. ההצגה של מלך האריות נחשבת לגדולה ביותר בלונדון למיטב ידיעתי.. וגם יקרה יותר.
אנחנו ישנו בדירה בכיכר SOHO. הדירה מעולה, נקייה מרווחת ובמיקום הכי מרכזי שאפשר לדעתי. ממש קרוב להכל.. וזה יתרון משמעותי. כמובן שהמחיר של הדירה משקף את היתרונות שלה.
מאור
-
טיול ללונדוןרק לגבי לינה...
אהבתי מאוד (מהתמונות והסיפורים) את הדירה בה לן ג'מוס עם משפחתו.
טיילנו 2 זוגות וכן רצינו דירה אחת נוחה לכולנו,אבל מכיוון שלא יכולתי להתחייב ללא אפשרות ביטול,נבחר לבסוף מלון.לאחר התלבטויות ענקייות נבחר St Giles Classic Hotel, היה מבצע של הוזלה קטנה בבוקינג,למרות שמחיר בהזמנה ישירה במלון היה זול יותר,לאותם התנאים..כדאי תמיד לבדוק מול מלונות עצמם. המיקום-מעולה! במיוחד לדצמבר הקר.משהו בקשר לטיוב,נכון שמביא אותך לכול מקום במהירות,אבל...ההליכה הרבה בתוך התחנות,המדרגות הרבות לא מקילות על הרגליים.לפעמים אוטבוס עדיף,נגיש,מאפשר לראות את העיר..לא בבוקסינג די!!!!!!!!!
אמה
-
טיול ללונדוןחברים יקרים
הצלחתי סוף סוף להרכיב תכנית מכל מה שקראתי באתר ומחברים.
אשמח לשמוע את הערותיכם לגביה גם לטובה ובעיקר אם משהו לא נראה לכם וצריך לשנות.
בכוונה העמסתי בכל יום כדי להתמודד עם מזג האויר אם אפשרי בחוץ או בפנים.
אשמח גם אם יש לכם אטרקציות מקומיות כמו לונדון וולקס, שעת תה, אתרי קופונים מומלצים, איזה כרטיס נסיעה כדאי.
תודה מראש לכולם על עזרתכם.
אבי
נוסעים הורים ו-3 ילדים (15,18, 8 בן, בת, בן)
יציאה 23.9 בבוקר 10:00 נחיתה בהיתרו 13:00 שעון מקומי.
חזרה 29.9 ב- 23:00 מלוטון.
נתאכסן במלון:
Duke of Leinster
20 Leinster Gardens, London, England, W2 3AN United
1. יום ג' 23.9 הגעה למלון התארגנות
אחה"צ : הסתובבות רגלית בעיר, נסיעה באוטובוס האדום הפתוח
קניית כרטיסים להצגות
2. יום ד' 24.9
כיכר טרפלגר, ארמון בקינגהם, פארק סנט ג'יימס, ביג בן, דאוניג 10, מעבר בגשר לצד השני של הנהר, לונדון איי, אקווריום, שייט בנהר אם זה אפשרי עד לגריניץ
3. יום ה' 25.9
כיכר פיקדילי, כיכר לסטר, שוק קובנט גארדן, מוזיאון התחבורה, צ'יינה טאון וסוהו.
4. יום ו' 26.9
קצת שופינג, אוקספורד סטריט, פריימרק, אם לא הספקנו ציינה טאון וסוהו להוסיף ביום הזה, או הצגה אחה"צ אם יהיו כרטיסים.
5. יום שבת 27.9
היום הגדול: הבנים נוסעים למשחק במנצ'סטר בשעה 15:00 , יונייטד מול ווסטהם
הבנות ילכו לשוק בורו, כנראה להצגה וייקד, וינסו למצוא חנויות שיהיו מוכנות לשמור להם על הכסף.....
6. יום ראשון 28.9
שוק קמדן טאון בבוקר ואולי מאדאם טוסו, בצהריים לונדון ברידג', מצודת לונדון, קתדרלת סנט פול, ספינה בלפסט HMS,
7. יום שני 29.9 הייד פארק, מוסזיאון הטבע, אולי גם מוזיאון המדע, סיבוב בנוטינג היל.
חזרה בטיסה ב-23:00 מלוטון.
-
טיול ללונדוןאני מניחה שזה ענין של העדפות אישיות אבל מרגיש לי שהרבה זמן הולך אצלכם על שופינג- אם גם זו מטרת הטיול- לבריאות ותהנו.
יום ד' עמוס- לא נראה לי שתספיקו הכל, קחו בחשבון תורים וגם זמן הגעה ממקום למקום.
ממליצה לנסוע יום אחד להאמפטון קורט- ארמון בפרבר של לונדון, מקסים ומענין, אנחנו ממש נהננו שם.
עוד המלצה- אולי זה יותר למבוגרים, אבל אנחנו גם נכנסו לבת משפט בעיר. לא במכוון עברנו ליד ונכנסו (הם מאפשרים, אף ישבנו בדיון) וזה היה מרתק. יכול להיות שאותי זה ריתק במיוחד כי אני עו"ד, אבל גם החבר שטייל איתי (שאינו עו"ד) רותק. לראות אותם טוענים עם הפאות, האולמות המרשימים, בכלל היכל המשפט שם מענין מאוד. לא זוכרת להגיד לך איפה זה היה, מצאנו על הדרך.
גם יום ראשון מאוד עמוס אצלכם.
על מאדאם טוסו אני ממליצה בחום- לכולכם.
מה עם שוק פורטבלו? הוא מקסים, במיוחד ביום שבת, בו כל נוטינג היל בחגיגה, פשוט יום כיף.
תהנו
-
טיול ללונדוןיום ד- עמוס, וותר על האקווריום.
יום ה - מוזיאון התחבורה מתאים לילדים קטנים יחסית לא חושבת שרלוונטי לשני הגדולים שלך.
יום א - יש פה תוכניות לשלושה ימים. קח בחשבון שביום א האתרים התיירותיים יותר עמוסים. אולי תעביר את מאדאם טוסו ליום ו בבוקר לפני הקניות. את ספינת בלפסט אפשר אולי ביום ד במקום האקווריום למרות שנראה לי גם ככה יום עמוס.
יום ב - תתחיל עם אחד המוזיאונים אחר כך תלכו לנוח קצת בפארק (אפשר פיקניק) ואם יהיה לכם כוח תמשיכו למוזיאון נוסף.
-
טיול ללונדוןלגבי יום ד' הוא עמוס רק בגלל גריניץ - ותר על השייט לשם ויש לך יופי של יום. אצל הבנים שלי (15 ו-12) גם האקווריום וגם הלונדון איי זכורים מאוד לטובה.
לגבי יום א' - לא זוכרת מיקום אבל נניח והלכתם לשוק בבוקר ומשם לטאואר אוף לונדון ואח"כ מניחה שהתכוונת לטאואר ברידג' ולא גשר לונדון. אם יהיה לכם עוד כוח לכו לספינה. קשה לי להאמין שתספיקו משהו נוסף אבל גם אני תמיד מתכננת יותר ממה שבסוף עושים.
לגבי מאדאם טוסו - אני חושבת שזה מאוד תלוי בכמה הילדים הם חובבי מפורסמים. אנחנו לא הלכנו עם הילדים כי אני יודעת שהם לא היו מבינים מה הרעיון בלהצטלם עם מפורסמים.
ועוד הערה קטנה - אני מבינה שהעניין סגור והבנות לא מעוניינות להצטרף לכדורגל. בעיני החמצה - אמנם אני חובבת כדורגל, אבל אני חושבת שזו חוויה מאוד ייחודית וגם בנות עשויות להנות ממנה מאוד.
תבלו, אין על לונדון!
-
טיול ללונדוןקודם כל תודה רבה לכולם
לכל מי שנותן לי את הערותיו החכמות וכבר עשיתי מספר שינויים.
אני שם לב שהאקווריום לא כל כך פופולרי והרוב אומרים לרדת ממנו האם כך באמת?
האם זו אטרקציה שאפשר לוותר עליה?
כנ"ל השיט?
האם מישהו הצטרף פעם ללונדוןווקס?
האם טיולי האופניים עם מדריך כדאיים?
והשאלה הנצחית האם טרוואל קארד או אוילר? או לונדון פאס?
לגבי הכדורגל, אני משער שאם היינו הולכים למשחק בלונדון, של קבוצות פחות מפורסמות אז המחירים היו נמוכים והבנות אולי היו מצטרפות.
אבל אנחנו נוסעים למנצסטר מרחק נסיעה גדול, מחירי הכרטיסים שכבר אצלי ביד, גבוהים מאוד וכשעומד על הפרק שופינג מול כדורגל.....אז....
אני לפחות מגשים כאן חלום ילדות.....
-
טיול ללונדוןקודם כל תודה רבה לכולם
לכל מי שנותן לי את הערותיו החכמות וכבר עשיתי מספר שינויים.
אני שם לב שהאקווריום לא כל כך פופולרי והרוב אומרים לרדת ממנו האם כך באמת?
האם זו אטרקציה שאפשר לוותר עליה?
כנ"ל השיט?
האם מישהו הצטרף פעם ללונדוןווקס?
האם טיולי האופניים עם מדריך כדאיים?
והשאלה הנצחית האם טרוואל קארד או אוילר? או לונדון פאס?
לגבי הכדורגל, אני משער שאם היינו הולכים למשחק בלונדון, של קבוצות פחות מפורסמות אז המחירים היו נמוכים והבנות אולי היו מצטרפות.
אבל אנחנו נוסעים למנצסטר מרחק נסיעה גדול, מחירי הכרטיסים שכבר אצלי ביד, גבוהים מאוד וכשעומד על הפרק שופינג מול כדורגל.....אז....
אני לפחות מגשים כאן חלום ילדות.....