המידע רב מבולבלים
-
אנו זוג בשנות החמישים טסים לתאילנד בפעם הראשונה מתלבטת בין 2 אופציות אשמח לקבל את עזרתכם. אנו נוחתים בבנקוק ב - 23/10 ממראים לארץ ב 16/10 22 יום.
אפשרות ראשונה: בנקוק 4 ימים בתוכם קנצנבורי ואמפאווה. צאנג מאי 5 ימים, קוסמוי 6 ימים, קופנגן יומים, קטאו יומים וחזרה לבנקוק ל 3 ימים.
אפשרות שנייה: מיד עם הנחיתה בבנקוק טיסה לצאנגמי 5 ימים, 6 ימים קוסמוי, 6 ימים פוקט, 5 ימים בנקוק בתוכם קנצנבורי ואמפאווה.
אשמח לקבל גם הצעות אחרות לתכנון הטיול.
-
המידע רב מבולבליםהאופציה השניה יותר טובה לדעתי,
אין צורך להיכנס פעמיים לבנגקוק.
-
המידע רב מבולבליםכפי שהמליצו לך האופציה השנייה עדיפה באופן כללי בגלל ההמנעות מלהכנס לבנגקוק פעמיים אבל אני הייתי עושה אופציה שלישית :
מתחיל מייד עם הנחיתה בצאנג מאי
אחר כך קוסמוי
קופאנגאן
קו טאו
בנגקוק וקאנצ'אנבורי
מבטל את פוקט בגלל התקופה בה אתם נוסעים
-
המידע רב מבולבליםסליחה התבלבלתי אנחנו נשהה בתאילנד 23/9 ועד 16/10 האם זה משנה מבחינת הצעתך?
-
המידע רב מבולבליםרצוי לטוס בטיסת פנים מייד עם ההגעה ולא להכנס פעמיים לבנגקוק. אני הייתי מציע לכם לטוס לצ'אנג מאי ולהיות בצפון לפחות עשרה ימים (ניתן ומומלץ לנסוע לפאי ו/או צ'אנג ראי.
בחלק השני הייתי מציע דווקא להיות במרכז הכולל את קנצ'נבורי והואה הין והייתי מוותר על האיים והדרום.
מציע לכם לאסוף מידע לפי מה שמעניין אתכם ולהתמקד יותר ולקחת בחשבון שהמעברים ממקום למקום לוקחים זמן וכסף.
בהצלחה,
אלי
-
המידע רב מבולבליםסליחה התבלבלתי אנחנו נשהה בתאילנד 23/9 ועד 16/10 האם זה משנה מבחינת הצעתך?
-
המידע רב מבולבליםאם כוונתך אליי ? אז התשובה היא לא
אין שינוי ממה שכתבתי .
-
המידע רב מבולבליםהאופציה של הרוזן היא ההמלצה הנכונה לקבל
אין צורך להיכנס לבנגקוק פעמיים רכזו את השהות בפעם אחת