רכישת פלאפון בניו יורק
-
היי
מעוניין לרכוש סמרטפון חדש בזמן שהותי בניו יורק.
חשוב כמובן שיהיה פתוח unlocked
אהיה באיזור מנהטן וניו ג'רסי
עדיף מהדיוטי של JFK או שיש המלצה לחנויות ברחבי העיר?
-
רכישת פלאפון בניו יורקהיו פה הרבה שרשורים על זה בזמן האחרון, כדאי לך להריץ חיפוש.
בעיקרון אין הבדל דרמטי לעומת החנויות הפרטיות בארץ, בסביבות ה 500 שקל למכשירים היקרים.
אבל אתה צריך להזהר שלא תקנה מכשיר שלא תומך כמו שצריך בתדרים של הארץ, זה בעיקר נכון לדור 4. היתה פה לא מזמן הודעה של מישהי שקנתה גלקסי אס 5 שלא עבד לה בארץ, כנראה שהיא קנתה תת דגם אמריקאי שלא פועל עם התדרים בארץ.
אופציה פופלרית היא להזמין באמזון מכשיר למלון שתהיה בו. כדאי לעשות את ההזמנה כמה שבועות לפני ההגעה ותדבר עם המלון שישמרו לך את החבילה.
-
רכישת פלאפון בניו יורקמחר מוכרז האיפון החדש, וכעבור זמן קצר יתחיל להמכר בחניות אפל. בדרכ הם מוכרים גם דגם UNLOCKED.
לא ממליץ לקנות שבועות מראש ולשלוח למלון ולקוות שלא יעלם ! (כי מרגע שחתמו על זה... האחריות עליך ולא על השולח שיכול להוכיח מסירה).
אפשר להזמין באמזון, שיגיע למה שנקרא AMAZON LOCKER ! זה לוקר אלקטרוני והחבילה תמתין לך בפנים. יש הרבה אתרים במנהטן !
אני אישית קניתי את ה HTC שלי דגם unlocked באמזון. ולמרות שזה דגם אמריקאי, הדור 4 עובד לי בארץ. (וכמובן גם דור 3)
-
רכישת פלאפון בניו יורקאפל מייצרת לאייפון דגמים שונים לתדרי דור 4 אמריקאים ואירופאים. אז תוודא איזה דגם אתה מזמין.
מאיפה הזמנת את ה htc מאמזון? אפשר בבקשה קישור?
-
רכישת פלאפון בניו יורקיש הבדלים במחירים בין המערבי למזרחי ?!?!?!?
אני רוצה לקנות לי LG3
יש מצב שסן פרנסיסקו או לאס וגאס זול מניו יורק?
-
רכישת פלאפון בניו יורקרכשתי את הדגם הבא:
htc one m8 unlocked.
הוא עובד לי בדור 4 LTE של סלקום.
על המחיר הזה תשלם TAX תלוי לאיפה תשלח.
היתרון של ההזמנה באמזון (על פני HTC האמריקאי....) שבאמזון מקבלים כרטיס ישראלי, ו HTC לא מקבלים.
שאני רכשתי המחיר היה יותר נמוך 632$
אגב, שרוכשים HTC בארהב מקבלים אחריות של 6 חודשים לשבר המסך ! אם נשבר - מוחלף פעם אחת ללא תשלום.
כמו כן מקבלים בין 25 ל 100 גיגה אחסון (תלוי בדגם) בדרופבוקס או גוגל דרייב