טרוולס צ'קס
-
שלום חברים יקרים. האם מישהו הצליח לאחרונה לקנות טרוול צ'קס בארץ ? נאמר לי בסניף הדואר שהפסיקו למכור כבר . תודה רבה

-
טרוולס צ'קס - עבר זמנו... למה לא כרטיס אשראי? -
טרוולס צ'קס - עבר זמנו... למה לא כרטיס אשראי?במקרה של גניבה - טרוול צ'קס אפשר לקבל גם בחו"ל. כרטיס אשראי לא...
-
טרוולס צ'קס - עבר זמנו... למה לא כרטיס אשראי?יש הרבה מלל בנושא בפורום. חפש קצת.
קח שני כרטיסי אשראי.
עובדה שהפסיקו למכור אותם וזו גם טירחה לפדות אותם.
-
טרוולס צ'קס - עבר זמנו... למה לא כרטיס אשראי?כפי שרוני אמר, קח שני כרטיס אשראי (דרך אגב, גם כרטיס אשראי חדש (אם נגנב) ניתן לקבל בחו"ל).
-
טרוולס צ'קס - עבר זמנו... למה לא כרטיס אשראי?ודרך אגב, נגנב לי האשראי והתקשרתי לחברת אשראי בטלפון שלחו לי תוך שבוע כרטיס חדש שחיכה לי בבית חב"ד.
בעלות של 19 ש"ח.
-
ובל"צובא לציון גואל.

-
טרוולס צ'קס - עבר זמנו... למה לא כרטיס אשראי?תודה רבה. 2 כרטיסי אשראי נשמעת אופציה טובה ! ומעודד לשמוש ששלחו לך תוך שבוע כרטיס אשראי
איזו חברת אשראי עשתה זאת אם אפשר לשאול? -
טרוולס צ'קס - עבר זמנו... למה לא כרטיס אשראי?לי עשו משהו כזה מאסטרכארד,
נתנו לי מיידית סכום כסף, דרך ווסטרן יוניון (הסכום חויב בכרטיס), והגיע לגסטהאוס ששהיתי בו תוך 48 שעות כרטיס חלופי (- היה בתוקף עד לתאריך משוער שהייתי אמור להיות כבר בארץ, ולהנפיק כרטיס חדש ע"י החברה שהנפיקה לי את זה שנגנב)
-
טרוולס צ'קס .... או לא לשכוח להביא נייר טואלטהי
לפני שטסתי להודו בשנת 2009 , היה מי שייעץ לי לקחת כמה גלילי נייר טואלט , תראה שחסר שם ... אין איפה למצא
...וכשהגעתי התברר שבכל חנות שניה ועל כל דלפק אקראי עומדים להם למכירה גלילים גלילים של נייר טואלט . הודו הפנימה את הצורך הזה של תיירים ( מי שאוכל כמובן ... ) , ובקיצור יש נייר טואלט - בשפע. ולא רק בנקודות המתויירות
ובנוגע לכרטיסי האשראי
ואני מעלה השערה , אולי בעבר לא היו מספיק כספומטים , כך שמישהו העלה דרך פיתרון למצוקת היעדר נקודות משיכת מזומן - טרוולרס .... ואין צורך יותר כי כמויות הATM , סניפי בנק , וסתם נקודות משיכה , כיום יש מספיק . הכל בסדר , ולא צריך לחפש פתרונות יצירתיים ( אולי קצת שטרות של מאה דולר/יורו בחגורת כסף מוצנעת , לחרום )
יאללה , יחי דור כרטיסי האשראי

נ.ב אם יש אפשרות בחירה - אמריקן אקספרס לא להביא - הם לא מתקבלים בכל מקום ( ויזה וישראכארד - כן ! )