נושא המזוודות
-
יש לי שאלה אולי קצת מגוכחת
כולם רושמים שלא כדאי לקחת הרבה בגדים, גם ככה חוזרים עם מזוודות מפוצצות.
אנחנו זוג, בטיסה הלוך מתכננים לטום עם מזוודה אחת, אבל לחזור עם הרבה דברים מכאן השאלה: איך כולם טסים? עם מזוודה אחת ושם קונים עוד אחת (הרי אי אפשר לטוס עם עוד מזוודה ריקה)? או שחשבתי לטוס עם 2 אחת בתוך השניה עם בגדים.
-
נושא המזוודותחלק מההמלצות הינן שלא לקחת המון בגדים, כיוון שהבגדים בשווקיי תאילנד זולים בהרבה מאלו שבישראל.
רוב חברות התעופה (אל על ביניהן) מתירות מזוודה אחת לנוסע אחד, כך שעל מזוודה נוספת, לרוב, יש לשלם. קיימים מקרים בהם חברת התעופה מוותרת (מזוודה ריקה, כמעט ריקה וכו'), אולם זה תלוי בשיקולי חברת התעופה. -
נושא המזוודותיכול להיות שמזוודה ריקה בתוך המזוודה תפתוראת הדילמה
-
נושא המזוודותהתווכנתי שנטוס לבנגקוק עם מזוודה אחת לשנינו ונחזור עם שתיים סה"כ, כלומר אחת ועוד אחת, לא שתיים לכל אחד
-
נושא המזוודותיש מספר אופציות :
אם מימילא את מעוניינת לקנות מזוודה ( אולי את צריכה ) , אז קחי מזוודה אחת ושם תקני מזוודה נוספת .
אם את לא צריכה לקנות מזוודה ויש לך מספיק בבית אז קחי 2 מזוודות ( גם אם יהיו חצי ריקות ) וכך תוכלי לחזור איתן מלאות .
החיסרון כאן שצריך להיסחב מתחילת הטיול ועד סופו עם 2 מזוודות .
אופציה נוספת זה לקחת מזוודה אחת ובתאילנד לקנות תיק אקורדיון , כזה שנפתח ב 4 שכבות של ריצרצים , כל שכבה מגדילה את התיק עד למצב מקסימלי שממש נהייה תיק ענק שמכיל הרבה יותר ממזוודה .
היתרון הוא שתמיד ניתן לקפל אותו ולצמק אותו למצב שנכנס למזוודה בלי לתפוש הרבה נפח . אם יש לך כזה בבית או את יכולה להשיג כזה זה יהיה מצוין ופתרון הכי טוב .
-
נושא המזוודותאני כן צריכה מזוודה.
הבעיה שאני מרגישה לא בטוחה לקנות שם - לא רוצה להגיע למצב שאני מבזבזת יום על לרוץ לחפש מזוודה טובה.
תיק ארורדיון אפשר להשיג בקלות? למשל בשווקים בצפון?
-
נושא המזוודותצאי מישראל עם מזוודה לכל אחד מכם, כשאחת מהן היא מזוודה/תרמיל ישנ/ה שאפשר לזרוק, ושכל אחת מהן תהיה די-ריקה. ככה לא תצטרכו לבזבז זמן על חיפוש מזוודה טובה, ואם תמצאו משהו מוצלח - תוכלו לזרוק את הישנה ולחזור לארץ עם מזוודה חדשה. היתרון הנוסף -= אם אחת המזוודות תאבד, יהיה לכם בינתיים חצי מהציוד.
לא מסובך.
-
נושא המזוודותיש לך אולי תמונה של התיק אקוקדיון הזה?
-
נושא המזוודותאם את גם ככה מתכננת שם קניות ברמה של למלא מזוודה שלמה במוצרים חדשים-
לא נראה לי שתתקשי למצוא מזוודה חדשה תוך כדי ימי הקניות שלך בלי להקדיש לזה יום מיוחד של חיפושים...

anyway, הכי פשוט ונוח להגיע כ"א מכם עם מזוודה לא מלאה (כפי שכבר המליצו לפניי)
-
נושא המזוודותבכל פינה יש לקנות מזוודות באזורי תיירות (עד שכבר נמאס לראות מזוודות בעיניים)
60-120 ש"ח למזוודות די טובות. -
נושא המזוודותכשאגיע הביתה אנסה לצלם לך למה אני מתכוון
ככה אני עושה בנסיעותיי וזה הפתרון הטוב ביותר לדעתי