כרטיס חזרה
-
היי אני טסה עוד יומיים לתאילנד מיפן ועוד לא קניתי כרטיס חזרה ( התכנון לקנות כשימאס לי) האם תהיה בעיה בכניסה למדינה? קראתי שצריך להראות הוכחה שיוצאים תוך חודש.. מה אפשר לעשות? תודה!
-
כרטיס חזרהאם תיפלי על פקיד ביקורת גבולות נוקשה הוא יכול להעלות אותך ישר על המטוס חזרה לארץ.
הם דורשים הוכחת יציאה מתאילנד תוך חודש.בכל מקרה,גם עם הוכחת שאת יוצאת תוך חודש,הויזה האוטומטית שתינתן לך בשדה תעופה היא רק לחודש!
אם תרצי להישאר יותר מחודש תצטרכי ללכת למשרדי ההגירה בבנגקוק או בכל עיר אחרת שיש בה משרדי הגירה ולהאריך את שהותך ,כמובן שתצטרכי לשלם.
היית צריכה לעשות ויזה למספר חודשים בשגרירות בארץ.אם תהי חרוצה אולי תספיקי מחר.
-
כרטיס חזרהאיתן היא נמצאת ביפן....

-
כרטיס חזרהשאניי הייתי ביפן והיה לי כרטיס חד כווני לתאילנד לא הסכימו לעלות אותי למטוס,על תקחי את הסיכון
-
כרטיס חזרהתנסי לסגור כרטיס חזרה מתאילנד עם שינוי חינם או בסכום סימלי כדאי לא להסתבך עם פקידי ההגירה וזה תלוי במזל בלבד אם הפקיד היום יאכוף את כל הכללים
-
כרטיס חזרהזה לא רק מזל לגבי הפקיד הגירה אלה תלוי גם בחברת תעופה,אף אחד לא יכול להבטיח לה שיסכימו לעלות אותה לטיסה לתאילנד(כמו שרשמתי כבר אותי אישית לא הסכימו לעלות)
-
כרטיס חזרהמה הבעייה אפשר להוציא ויזה מראש לחודשיים בשגרירות תאילנד בטוקיו ואז לא אמורה להיות בעייה בכניסה לתאילנד .
-
כרטיס חזרה לאיציק 69- אתה קורא את ההודעות?לפני התגובה רצוי לקרוא את ההודעה.
הבעיה שההודעה נכתבה ב-08/09/2014 16:36
תגובתך נכתבה ב 9/09/2014 22:21. מה הבעיה?
הטיסה בעוד יומיים. כנראה ב-10/9 מיפן.
האם היא תספיק להוציא את הויזה בזמן?
היא צריכה לבקש ויזה דחופה.
הדבר היחיד הוא לעשות כמו שכתב המרכז למטייל
ולשלם דמי שינוי/ביטול.