Lowcost לוינה?
-
אילו חברות lowcost טסות לוינה?
-
lowcost לוינה?ניקי, אחלה חברה ובמחירים שפויים. טסנו איתם לפני שנתיים לוינה והיה אחלה.
-
lowcost לוינה?איך משיגים מחירים שפויים?או מה נקרא שפוי לוינה?
-
lowcost לוינה?בפועל, רישומית חברת ניקי, שהיא חברת בת של אייר ברלין. מעשית רמות המחיר שלה בד"כ נמוכות במקצת מרמות המחיר של החברות הסדירות באותו קו. ובהזמנה של מס' חודשים מראש אפשר להשיג גם מחיר טוב מאד יחסית לשאר החברות הסדירות. אבל בשום פנים לא ברמות המחיר הנמוכות של טיסות לואו קוסט, כגון וויז אייר, ביחס לטיסה סדירה. גם תנאי הטיסה הינם כמו של טיסה סדירה. במחיר הכרטיס כלול מזוודה לבטן המטוס וארוחה ושתייה. ס"ה חברה דייקנית. מטוסים נקיים, צוות נחמד, מרווח רגליים לי לפחות [1.79] בסדר. אבל למי שמחפש מחיר לואו -קוסט , בריצפה, זה לא המקום, ועד כמה שידוע לי אין לוינה.
-
lowcost לוינה?אוסטריין היא אמנם לא לואו קוסט אבל מציעה מחירים מאוד אטרקטיביים ובשעות נוחות. שווה לבדוק.
חוץ מזה שהכרטיס של אוסטריין מקנה הנחות רבות בביקור בוינה. (זה גם שווה כסף...)
רבקה
-
lowcost לוינה?גם אני שואל. מה זה "מחיר שפוי".? אפשר לכמת את המחיר הזה?
-
lowcost לוינה? -
lowcost לוינה מחיר שפוי ?לפני כשנה אוסטריאן יצאה בקמפיין פרסומי רחב (גם כאן באתר) לטיסות זולות לוינה ואכן הצלחנו (לאחר התגמשות מסוימת בתאריכים) להשיג כרטיסים לדצמבר ב 240 $ לאיש, כולל מזוודה ו"ארוחה" (לא אכילה במיוחד).
ההטבות של אוסטריאן שוות בדרך כלל איורוים בודדים בכל אתר- בהחלט נחמד אבל לא סיבה להעדיף את הטיסה בחברה על פני הצעה זולה יותר, אם ישנה.
-
תודה לכולם!חשבנו לעשות גיחה משפחתית קצרה לביקור קרובים בוינה. אכן 225$ זה לא הרבה... אבל זה כמעט 1000$ לארבע נפשות בשביל ביקור קצר (מצד שני, לא צריך מלון).
-
עוד חלופהאם ערך הזמן פחות חשוב, חפשו טיסה זולה לבודפשט ומשם רכבת של 3 שעות לוינה, אפשר לטוס די בזול דרך WIZZ או UP, רכבת (הלוך חזור) תעלה לכולכם פחות מ 100 יורו.