איים
-
אני טסה בספונטניות לאיים עם אמי לעשרה ימים. איזה איים הכי כדאי להיות בהנחה שאנחנו אוהבות טיולים, ונופים ולא בקטע של מסיבות ופאבים? האם יש טיולים רגליים?
-
אייםכדי לתת לכן המלצות נכונות חשוב מאוד לדעת באיזו תקופה אתן מגיעות
-
אייםנהיה ב 4.10 עד ה 17.10.
-
אייםלאזור של פוקט יש המון מה להציע , הרבה חופים יפים,טיולי יום לאזורים היפים ביותר,צייני תאריכים מאוד יעזור.
-
אייםהתאריכים הם 4.10 עד 17.10 חוץ מפוקט כדאי גם קופיפי? הבנתי שיש אי שאפשר לעשות בו שייט ולראות מחא איים אחרים אתם יודעים איפה זה? תודה!
-
אייםאת מגיע במעבר בן העונה הגשומה ליבשה ,מקווה שמזג האויר יתחשב. קופיפי אחד האיים היפים לטעמי.
-
אייםאם אתן אוהבות נופים וטיולים דווקא מרכז תאילנד יותר מעניין ולא האיים: קאנצ'נאבורי , איותאיה , באנג פא אין , סוקותאי וגיחה לצפון: צ'יאנג מאי , פאי או מה הונג סון .
האיים זה בעיקר בטן-גב, צלילות ושיט לא בטוח שזה מה שאתן מחפשות .
-
אייםאני חולקת עליך לגבי נופים וטיולים. אפשר בהחלט לטייל באיים עצמאית או לקחת אופנוע להקיף את קוטאו, או ספינה לקו נניואן למי שמגיע מקוטאו/קוסמוי ושם להקיף את האי רגלית (יש מעין טיילת)
איי תאילנד זה פרק חובה בטיול בתאילנד למי שלא היה שם.
-
אייםגם אני חולק עליך שלא תביני לא נכון האיים בתאילנד מדהימים וגם אני מעדיף אותם אבל אם הייתי בקטע של טיולים בחיק הטבע אז הייתי מחפש אופציות אחירות בצפון ובמרכז תאילנד .
-
אייםהייתי כבר בפאי ןבצ'אנג מאי ויש לנו מעט ימים אז חשבתי להתרכז באיים...
-
אייםאם זה ככה אז אני ממליץ על האופציות הבאות :
1.פוקט והאיים הסמוכים במפרץ פאנג גה המדהים .
2.קו טאו אי מקסים שניתן להגיע אליו מקו סאמוי וכך לשלב את 2 האיים יחד .
3.קראבי והאיים הסמוכים וריילי ביץ'/פראה ננאנג .
-
אייםכדאי יום אחד לסוע לקנצבורי לראות את המפלים? יש אולי טיול מאורגן שיוצא מבנקוק לשם?
-
אייםיש טיול כזה.תסתכלי מי ענה לך ראשון.תפני אליו.
(זיקו?)