ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סנטוריני ומיקונוס

פורום אירופה
    3
    16
    3944
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shaybery
      shaybery נערך לאחרונה על ידי

האלן חברים

מי יכול לתת לי למלצות על טיולים במיקונוס וסנטוריני
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • myny
        myny נערך לאחרונה על ידי

סנטוריני ומיקונוס:Re
        העונה נגמרת עוד 9 ימים המלצות לרוב יש ב1001 טיפים
        • shaybery

הזמנתי כרטיסי טיסה לתאריך 21.10 עד 29.10.
          האם נראה לך שאני אצטער על זה?
          • myny
            myny נערך לאחרונה על ידי

אם מזג האויר ימשיך להיות כמו שהוא יהיה אחלה הבעיה היא שהרבה מקומות בילוי ומלונות סגורים ואין כמעט תיירים אז אם אתם מעדיפים שקט ומצאתם מקום לינה אז זה אידיאלי אם אתם מעדיפים חיי לילה אז יהיה קצת מאכזב כדאי לבדוק מתי בדיוק העונה הרשמית באיים אלה מסתיימת בכרתים למשל 20.10
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

רשמית 25.10
              • shaybery

רשמית 25.10:Re
                אני הודה לך אם תסתכל על הזמנים של הטיול שלי ותגיד לי אם זה נשמע לך סביר ביחס למזג האויר וביחס לעונת התירים :

21.10 נוחת באתונה, ומבלה שם לילה.
                22.10 שט למיקונוס ל 3 ימים
                24.10 שט לסנטוריני ל 4 ימים
                28.10 שט לפיראוס
                29.10 טל חזרה לארץ

תודה.
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

האיים תמיד יפים
                  בוקר טוב
                  אני מקוה ששפירא יצטרף כאן לתגובה מפני שדעתו חשובה לבטח יותר משלי וגם מעודכנת.גם לא ניסיתי את מה שאני מציע לך ולא בדקתי תחבורות עדכניות.גם מחוץ לעונה נפלא לטייל ביוון ובאיים ואין בעיה בלהתארגן ללינות.באחת מהגיחות שלי לכרתים ממש אחרי החגים, התחיל כבר מסיק הזיתים שם והיה ממש יפה. רצינו לעשות את קניון הסאמריה אבל לא הסתייע,לך יש מספיק זמן, אם עוד פתוח שם בתאריכים שציינת. היתה לנו תכנית של תפסת מרובה לא תפסת, כמו התכנית שלך שגם מבזבזת זמן רב מדי על שייט.אם אתה יכול עדיין לשנות טיסות ולטוס ישר לכרתים ומשם לסאנטוריני ואח`כ לאתונה בטיסה, והביתה,יהיה לך לפחות עוד יום לאתונה הראויה ליותר. אל תשכח להקדיש כמה שעות למועדון ראמבטיקו.לחילופין, רק כרתים וסאנטוריני זה גם נפלא.----אורי
                  • shaybery

האיים תמיד יפים:Re
                    האמת שלא כל כך הבנתי מה אתה מנסה לומר.
                    האם התכוונת שכן אפשר וכן נוח לטוס לאיים בתאריכים 21-29?

לגבי טיסה לכריתים ומשם לזלוג לאתונה, זה בלתי אפשרי כיוון שאם טסים לכריתים זה רק ל 4 ימים, אין טיסות אחרות.
                    לכן האופציה הזו נפסלה, והלכנו על התוכנית :
                    ישראל -> לאתונה -> מיקונוס -> סנטוריני -> אתונה -> ישראל

האם יש לך המלצות לתוכנית חלופית?
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

רב תודות
                      שנית, אני בהחלט מסכים שתפסת מרובה לא תפסת.
                      מצטרף להמלצה לטוס לכרתים (קניון הסמאריה אמור להיסגר עוד ארבעה ימים).
                      ואמרתי כבר שמי שמחפש רק לבלות, אזי הזמן הזה עבר. אבל מי שמחפש לראות מקומות ואנשים ולטייל, זה זמן מתאים גם אם ירד פה ושם גשם.
                      כעת מתחילה עונת מסיק הזיתים וכל ההרים מכוסים רשתות מצבעים שונים ומשפחות שלמות מוסקות, בציר הענבים המתוקים ביותר, חריש החורף, איסוף הערמונים (תנסה לקנות ערמונים חמים בדוכן בעיר ולאכול עם שתיה קרה,טעם מדהים). זו גם הסיבה לסיור העונה בתאריך הזה מכיוון שרוב עובדי התיירות חייבים לסייע לעורף החקלאי בבית.

אם מרגישים שחייבים להיות בלפחות עוד אי אחד, הרי עד 30.10 יש כל יום רחפת היוצאת בשעה 0945 מנמל הרקליון מחירי הכרטיסים 46.10/31 והיא חוזרת בשעה 1725 ומחירי הכרטיסים 45.20/30.20 .
                      וכך יש לכם זמן לסייר באי בשעות 1140-1700 שזה לא מעט כיוון שמדובר באי זעיר ובו מספר כפרים שהגדול הוא פירה (מישהו קרא לה עיר. אין אף עיר בסנטוריני), יש שני אתרים ארכיאולוגים באי ומספר כפרים וחופים. אפשר כמובן לשוט לשני האיונים הגעשיים הצמודים המהווים חלק מהקלדרה, אבל זה מחייב להישאר לילה בסנטוריני כי הסיור הוא בן כמה שעות.

הימים של טיול ל-15 ארצות ב-17 ימים עבר מהעולם וכדאי כל פעם להתמקד במקום אחד ובנחת ולמצות את הטיול.
                      כמובן שמי שרוצה אחרת , זה הרי ממש עניינו.
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

בינתיים ראיתי את התגובה הבאה ואני מבין שכרתים לא בכלל בחשבון אצלך, אלא זה היה משהו שולי לגמרי.
                        אותי זה מצחיק שאתה מתמקד באייים הקטנים ומחפש לדלג מאחד לשני ועוד בתחילת החורף כשברובם העונה מסתיימת הרבה לפני כרתים שהוא האי היווני הגדול ביותר (אורכו 320 ק''מ) , מקור ההיסטוריה האירופאית (כרתים ולא יוון).
                        אי לכך שכח את כל מה שאמרתי, סע לאן שאתה רוצה, ובלה בנעימים. כל אחד ורצונו.
                        • shaybery

תודה על התגובות המהירות.

אני שם לב שאתה מהלל את כריתים בטרוף, אבל בעיה אחת, שאין טיסות לכריתים שהם יותר מ 4 ימים. ואני רוצה לטוס ליותר מ 4 ימים, אני רוצה 9 ימים.

לכן לא עשיתי מסלול :
                          ישראל -> כריתים -> סנטוריני -> כריתים כי זה רק 4 ימים.

לכן בחרתי מסלול :
                          ישראל -> אתונ(1 ימים) -> מיקונוס(3 ימים) ->סנטוריני(4 ימים) -> אתונה(1 ימים) -> ישראל

בהנחה שזה המסלול שלי, האם אתה חושב שאני צריך להקדיש זמן אחר לאיים, כלומר פחות למיקונוס יותר לסנטוריני?

תודה.
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

היי
                            התכונתי לומר, שתמיד יפה שם, גם אם כבר קצת קר בשביל לשחות.מחוץ לעונה תראה קצת פחות תיירים ויותר יוונים
                            וגם זה רווח נקי.לענין טיסות תפעיל קצת יותר דמיון וזמן חיפוש.ותגלה שיש עוד אופציות, למשל יש טיסות ישירות ללרנקה ומלרנקה בקפריסין ישירות להרקליון.(בדוק!)למשל אפשר להתארגן על דיל במחיר מצחיק למערב טורקיה ולהתגלגל משם לאיים במעבורות ולחזור דרך קפריסין וכ`ו.
                            אורי
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

אתה קצת מערבב נושאים

אתה מדבר על טיסת שכר לכרתים אבל לגבי המסלול השני אתה מדבר על טיסות סדירות שיעלו לך כסף רב.
                              אני מציע שתתחיל לברר אצל סוכן כמה יעלו לך הטיסות והמעבורות ואחר כך תחשוב על מסלול.
                              אתה יכול לטוס לכרתים כמה זמן שאתה רוצה, דרך אתונה. טוס באולימפיק ותגיע לכרתים בצהריים, וביום החזרה אתה טס מכרתים לאתונה בשעה 2230 ומאתונה לארץ בשעה 0220 וכך כל היום מרווח לטיולים ואתה קובע לכמה זמן אתה טס.

את מיקונוס אני לא מכיר.

לסנטוריני מספיק 3 ימים אם תקח בחשבון חצי יום הלוך וחצי יום חזור, יום סיור באי ואתריו ויום לסיור בשני האיונים הצמודים.

באתונה אתה יכול יום אחד לסייר באתרי העיר, בערב לטברנות שכעת מתחילות לפרוח, ואגב קוראים למוזיקה האתנים רבטיקו ולא כמו שמישהו כתב. ואתה יכול להירשם במלון ליום טיול מאורגן לארחואובה ודלפי שהיתה בירת יוון לפני אתונה.

מאידך, אתה יכול להתמקד ביבשת, יש הרבה מה לראות ביוון עצמה בהחלט.
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

לשפירא האיים תמיד יפים:Re
                                א.תודה לתגובה הנהדרת.ב.אפשר להגיע לכרתים בקלי קלות והבחור פשוט לא השקיע זמן חיפוש.אתה לא צריך להעלב מתגובה כזו, הוא בס`ה לא יודע לחפש,ולא אמר בשום מקום שכרתים לא באה בחשבון.כתבתי לו למעלה, שיש לפחות אופציה של טיסות דרך קפריסין.
                                אורי
                                • shaybery

תודה על הסיוע.

בכול אופן קנינו כרטיסים ב 350$, ל 10 ימים מה 21-30 לחודש.

1 יום באתונה
                                  3 ימים במיקונוס (מעבורת מאתונה)
                                  5 ימים בסנטוריני (מעבורת ממיקונוס)
                                  1 יום באתונה

דעתך?
                                  • shaybery

לשפירא האיים תמיד יפים:Re
                                    בכול אופן קנינו כבר כרטיסים ב 350$, ל 10 ימים מה 21-30 לחודש הזה, קרי עוד שבוע מהיום הטיסה לשם.

1 יום באתונה
                                    3 ימים במיקונוס (מעבורת מאתונה)
                                    5 ימים בסנטוריני (מעבורת ממיקונוס)
                                    1 יום באתונה

דעתך?

יש לך מושג כמה כסף אני הוציא כול יום על מלון+אוכל+בזבוזים קלים?
                                    אתה יודע כמה עולות המעבורות מאתונה -> מיקונוס -> סנטוריני-> אתונה?
                                    • 1 / 1
                                    • פוסט ראשון
                                      פוסט אחרון