משיכת כספים בסין
-
שלום לכולם
מישהו יודע מה הסכום המקסימלי שניתן למשוך במשיכה אחת בכספומט בסין (Bank Of China)?
תודה
-
משיכת כספים בסיןלמה זה חשוב?
מספיק לשבוע מחיה.
אני משכתי במנות של 1000-2000 ין, אם זה עוזר.
-
משיכת כספים בסיןלמה זה חשוב ?
בלאוס למשל לפני שנה המשיכה הייתה מוגבלת ל 1 מליון (500 שיקל) מה שגרם לי למשוך כל כמה ימים במקום למשוך כסף לשבועיים או אפילו שבוע , אם הייתי יודע אז אודות ההגבלה הזאת הייתי מצטייד בדולרים מה גם שבכל משיכה משלמים עמלה לבנק המקומי ולבנק בארץ .
אז שאלתי איך זה בסין על מנת לעשות חישובים מה יותר כדאי לי ? ולא רק מבחינת עמלות , אני לא רוצה להיתקע שם בלי כסף .
חשבתי על להמיר יואנים כבר בארץ , אני אבדוק איפה אפשר לעשות את זה
תודה על התשובה
-
משיכת כספים בסיןב- bank of china וב- ICBC משכתי עם כרטיס מאסטרכארד עד 3000 יואן כל פעם.
בבנקים אחרים הסכום המקסימלי קטן יותר.
רוני - זה חשוב, גם כי על כל משיכה משלמים עמלה של כ- 15-20 שח לבנק בישראל
-
משיכת כספים בסיןנכון בוריס.
אבל מצד שני - זה מה יש.
ועל פריטת שח ל $ לא משלמים?
כבר היה דיון נרחב בנושא. זה לא מה שישנה את ההוצאה הכללית.
-
משיכת כספים בסיןאם בטיול של חודש אתה מושך מכספומט 4 פעמים אתה תשלם עמלות המרה + 80 ש"ח עמלת משיכה
אם תמשוך את אותו הסכום בשתי משיכות תשלם עמלות המרה באותו גובה, אך עמלות משיכה רק 40 ש"ח - כלומר חסכת 40 ש"ח.
החסרון המרכזי של זה הוא שהארנק מרגיש יותר שמן בכיס. לדעתי שווה.
מצד שני - אכן לא מהותי ולא קריטי.
-
משיכת כספים בסיןהיואן לא נפוץ כלכך בישראל,אמור להיות בבנק הדואר,יש גם בנתב'ג,ויש בחלק מצ'יינג'ים מקומיים קטנים אני מאמין שכאלו שמשרתים את העובדים הזרים מסין (יש בכלל כאלו עדיין?)
העמלות בארץ גבוהות.
לחלופין אפשר להצטייד בכרטיסי אשראי למקרה חירום (יש לקחת בחשבון שבכפרים או עיירות ואפילו אולי בערים מסוימות יהיו מקומות שלא יקבלו את האשראי)
ולהצטייד בדולרים מראש שאותם ניתן יהיה להמיר ב bank of china בקלילות.