לגולנד
-
הי
אנחנו נוסעים לגרמניה ב3.10
אנחנו נוחתים בפרנקפורט ומטיילים חמישה ימים באזור הדרך הרומנטית ודרומה ואז 10 ימים ביער השחור.
ביום השלישי אנחנו נמצאים קרוב ללגולנד ומתלבטים אם ללכת לשם.
אנחנו עם ילדים בני 2,7,10.
השאלות הן

היום שחשבנו יוצא על יום ראשון. האם זה מאד עמוס?
האם זה שווה את הביקור? נהיה יום בפארק אירופה.
האם נדרש יום שלם? כי בסוף היום תהיה לנו נסיעה להגיע למלון שנישן בו.
במידה וכדאי איפה מומלץ לקנות כרטיסים?
תודה מראש,
ורד
-
לגולנדאנחנו היינו לפני פחות מחודש בלגולנד שקרוב למינכן ביום האחרון של טיול באורך 3 שבועות באוסטריה.
היינו עם שתי בנות, בנות 3 ו- 5.
היינו באוגוסט, בשבת, ביום עם מזג אויר נהדר. חששנו מאוד מהצפיפות - והופתענו. לא היה צפוף, והתורים למתקנים היו סבירים.הפארק הוא לא עצום, ועדיין אפשר להעביר בו בכיף יום שלם.
כרטיסים מוזלים ניתן לרכוש באתר שלהם מראש.
מומלץ (אנחנו לא עשינו זאת בגלל הנסיעה לאזור זה מאוסטריה בבוקר) להגיע בשעת הפתיחה, וללכת מהר למתקנים הפופולריים (רכבות ההרים ושאר ההפתעות) ללא כל תור.
לא יודע להשוות זאת לפארק אירופה.
מה שכן, האוכל שם לא מאוד יקר, אבל גם לא מאוד טעים. כדאי להביא קצת אוכל ושתיה אתכם בתיק. -
לגולנדשלום,
אנחנו היינו בלגולנד גרמניה ב-30 ליולי השנה. אמנם לא בסופ"ש אבל כן בשיא העונה - לא היה צפוף מדי, התורים בהחלט היו סבירים.
המקום מקסים, בעיקר לחובבי לגו, וחוץ ממתקני לונה פארק שמתאימים מאוד לגילאי ילדיכם יש שם גם מתחם הכולל מיניאטורות של ערים בעולם מלגו (סטייל "מיני ישראל") - חמוד מאוד.
מבחינת נסיעות - אין בעיה, הפארק לא מאוד גדול (בניגוד לפארק אירופה, אליו אגיע מיד) וניתן למצות אותו גם ב-2/3 יום. אנחנו למשל "קינחנו" בו טיול באוסטריה, היו לנו כשלוש וחצי שעות נסיעה בבוקר מאוסטריה, הגענו אליו ב-12:00 בצהריים והיינו עד שש-שש וחצי, משם היתה לנו עוד כשעה ורבע נסיעה למלון בשדה"ת במינכן, וזה הספיק בול.
מה שכן - מכיוון שתהיו גם בפארק אירופה, חשוב לציין שההבדל ביניהם עצום, פארק אירופה גדול, עשיר ומרשים הרבה יותר מלגולנד - כדאי לתאם ציפיות. אם אתם מתכננים להיות בלגולנד קודם זה לא אמור להפריע - ככה אתם מתחילים "בקטן" (יחסית) ומסיימים בפגז. את הסדר ההפוך לא הייתי עושה, כי הוא היה מבטיח אכזבה מלגולנד.
לגבי כרטיסים: בזמני היו דיל נהדר של טראוולברד שדרכו רכשנו את הכרטיסים הכי בזול, את יכולה לחפש אצלם: http://travelbird.be/?uuid=fd7045af-d58c-4cbd-b1d0-d89ca5117 f98&new_profile=false&new_subscription=true&forc e_popup=1&t=subscribe-successful
הכרטיס גם חוסך עמידה בתורי הקופות בכניסה (שאצלנו לא היו..).
אם לא - הכי זול לקנות מראש את הכרטיסים דרך אתר האינטרנט של לגולנד, שימי לב לכרטיס המשפחתי המשתלם יותר.
צריך לזכור לקנות גם כרטיס לחניה ב-6 יורו! לנו לא היה, וגם נתקענו בלי מזומן (סוף הטיול...) אז השומר ויתר לנו.. אבל היה קצת מביך

-
לגולנדמקום נפלא ולאוהבי לגו (כמו כל המשפחה שלנו כולל המבוגרים) זו פשוט חויה בלתי נשכחת. ואני מתייחס לבניה/תצוגה "ביקור במפעל הלגו". כמובן שהילדים יהנו גם מהמתקנים אבל זה לא העיקר בעיני.
עצה קטנה - מחירי הלגו באתר לא זולים...אם אפשר, למרות שהפיתוי גדול - לקנות דברים קטנים וזולים.
את היקרים תשאירו לרכישה באינטרנט/ארה"ב/הונג-קונג/יד 2. אם אין ברירה - בחנויות גדולות בגרמניה יש לפעמים מבצעים לא רעים.
-
לגולנדלא מצליח לערוך - בכל אופן, יום שלם. לגמרי.
-
לגולנדלגולנד מבחינתנו היה חובה בגלל המרחקים מהיער השחור שימו לב מדובר בנסיעות ארוכות אירגנו לינה יומיים ליד u lm וכך נהננו יום שלם מהלגולנד הילדים לא רצו לעזוב בסוף היום גילאים 13 9 חשוב מאוד לתת את הדעת למרחקי הנסיעה