כספים בתאילנד
-
שלום לכולם!
אני ובן זוגי טסים בעוד שבוע לחודש בתאילנד. דבר ראשון, הבנתי שאי אפשר להמיר שקלים לבאטים אלא חובה לעבור דרך הדולר. היכן מומלץ להמיר את הכסף? האם להמיר בארץ לדולרים ובתאילנד לבאטים? אם כן, אולי בכ"ז להמיר כמות מסויימת רק ליתר בטחון?
שאלה נוספת, כמה כסף מזומן מומלץ לקחת לזוג לחודש בתאילנד?
תודה רבה!
-
כספים בתאילנד1) להמיר בארץ לדולרים ובתאילנד לבאטים.
2) בשדה התעופה בבנגקוק להמיר 50-100 דולר או יורו והשאר בצ'יינג'ים בכל מקום שתגיעי (על שטרות של 50-100 דולר מקבלים קצת יותר).
3) אפשר למשוך באטים גם ב ATM באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי (זה כרוך כמובן בעמלות המרה ועמלות משיכה).
4) לזוג לא כולל בית מלון וטיסות פנים 100-150 דולר ליום (אם זה סמוך לסילבסטר אז גם יותר).
בהצלחה -
כספים בתאילנדבהמשך למה שסמי כתב, קחו אתכם 1000 $ מזומן
והשאר תמשכו בכ. אשראי לפי הצורך, רצוי סכומים
גדולים 10000-20000 בהאט כל פעם.
-
כספים בתאילנדבתאילנד יש כספומטים בכל מקום כמעט כמו כן אין בעייה לשלם בכרטיס אשראי כך שלא צריך להסתובב עם ערימות של מזומנים . אם אתם לוקחים דולרים קחו שטרות מעל שנת 2006 לא מקבלים שטרות ישנים אני אישית לוקח יורו ולא דולרים הכי פשוט וקל .לדעתי לא יותר מ 1000-1500 יורו במזומן וכרטיסי אשראי בינלאומיים ויזה או מאסטר כארד בלבד כי שאר הכרטיסים לא כל כך מקובלים לתשלום בתאילנד .
-
כספים בתאילנדמסכים עם משה וסמי...
רק לגבי הסכום ההתחלתי רצוי לצאת מהארץ עם 3000$ לזוג...והשאר בכספומט....
(לבצע משיכת מקסימום 20000-10000 באט)
טיול נעים...
-
כספים בתאילנדבהמשך לתגובתי הקודמת-רצוי שטרות 100$ חדשים-להמיר בבנק הדואר...
-
כספים בתאילנדלא לשכוח שטרות חדשים שנראים חדשים ולא מקופלים , קרועים או בלי פינות
-
כספים למשפחה בתאילנדשלום,
אנו זוג + 3 בנות, טיסות + מלונות + טיול צפון סגורים.
בהנחה שאוהבים לאכול ברחוב / דוכנים ומסעדות מקומיות, קצת שופינג ( בכל זאת בנות, אבל יחסית צעירות) ואטרקציות מקומיות כגון: כניסה לאטרקציות בבנגקוק + שייט 4 + 7 איים .
מהו התקציב עבורינו?
תודה הילה
-
כספים למשפחה בתאילנדלדעתי ללא מלונות וטיסות כמובן 250 דולר ליום פלוס מינוס...
-
כספים למשפחה בתאילנדהאם ה- 250$ כוללים מלבד כלכלה ומוניות גם כניסה לאתרים כגון הפנטזי, והספארי פארק, סיאם אקווריום שהם יקרים באופן יחסי?
-
כספים למשפחה בתאילנדיהיו ימים שלא תעשו אטרקציות ותבזבזו 150 דולר ויהיו ימים שתבזבזו 300-400 דולר,אני מניח שהממוצע יהיה 250-300 דולר ליום,
ואם יהיה פחות תחזרו עם הכסף,הבעיה שיש טעות אופטית ובתאילנד הכל נראה זול וכמו ילד בחנות צעצועים יש נטייה להתלהב ולבזבז...
-
כספים למשפחה בתאילנדצודק,
לכן רוצה לשים איזה שהוא גבול עליון,להשאיר משהו לעוד נסיעה
. -
כספים למשפחה בתאילנדאם הזמנת הכל מראש הסכומים שנאמרו כאן מוגזמים ביותר לא כולל שופינג אפשר בהחלט להסתדר ב 100 - 200 דולר ליום לכל היותר זה לא אירופה המחייה שם מאוד זולה .
-
כספים למשפחה בתאילנדאני מסכים עם סמי...200-250$ ליום למשפחה עם 3 ילדים+כל האטרקציות...
לגבי האתרים שציינת לא כולם אתריי "must"-ברור שלא כדאי לוותר על כולם-אבל זה תגלו תוך כדי הטיול-מה מתאים לכם יותר.
לא ציינת תאריכים...זה מאד קובע לתקציב היומי..-high season-low season?
טיול נעים...
-
כספים בתאילנדתוכלו לומר לי בבקשה אם מקובל להמיר גם יורו לבאט בתאילנד או שהם מקבלים רק דולרים?
תודה!
-
כספים בתאילנדאפשר גם יורו.
-
כספים בתאילנדשטרות של 50 ו-100 יורו עדיפים
-
כספים בתאילנדזה מה שאמרתי מהתחלה בפורום עדיף שטרות של יורו אפשר גם פאונד בריטי שטרות שקשה מאוד לזייף ושערי החליפין שלהם לא פחות טובים מהדולר . לא פעם ניתקלתי בחלפני כספים שבודקים את הדולרים שלי בשבע עיניים והיו כאלה גם שלא הסכימו להחליף (לעיתים נדירות ביותר אמנם) מי צריך את זה ?