אזורים מועדפים באיים
-
שלום לכולם,
בחודש הבא אנחנו נוסעים לירח דבש בתאילנד שמטרתו העיקרית היא לנוח.
אנחנו רוצים לקחת מלונות באזורים שהם לא שיא התיירות, עם קצת פחות בלאגן וצעירים. אבל מצד שני, שלא יהיו רחוקים מזה כי אנחנו אוהבים מסיבות ובילויים ורוצים לצאת הרבה, פשוט לא רוצים להיות ממש בתוך זה ומנגד לא לשלם כל היום על מוניות.
אשמח שתמליצו לי על אזורים מומלצים לחפש בהם מלונות ב:
קוסמוי,
קופנגן (נהיה שם בתקופת הhalf moom) אז אולי משהו שיהיה די קרוב לשם.
קופיפי
קראבי
לגבי פוקט עדיין מתלבטים, אולי ניקח יום אחד..
תודה!!
-
אזורים מועדפים באייםבכל אחד מהיעדים ניתן לקחת מלונות על החוף הראשי אבל עדיין מעט מרוחקים במרחק נסיעה קצרה
פרט לקופיפי שם המבחר פחות גדול
-
אזורים מועדפים באייםאפשר לציין בבקשה את שמות האזורים? יש כ"כ הרבה וקצת הלכתי לאיבוד.
למשל בקוסמוי הבנתי שהצ'וואנג זה האזור המרכזי, השאלה אם זה ממש עמוס והומה, וכדאי להתרחק ללמאי? או שזה מרחק של מוניות..
כשאני מחפשת מלון בagoda למשל, כל מלון נמצא באזור אחר ואני לא כ"כ מבינה מה הםם האזורים המומלצים, מה נחשב רחוק ומה לא -
אזורים מועדפים באייםהיי יאנה
גם אני נוסעת לירח דבש בקרוב. ממה שקראתי פה ובכלל הבנתי שלמשל בקוסמוי יש את חוף למאי שהוא לא החוף המרכזי אבל בהחלט מציע גם הרבה מקומות לינה והסעדה. אולי כדאי לכם לשקול...
באופן דומה גם בקופנגאן יש את חוף ההאדרין שהוא מרכז העניינים והמסיבות, אבל יש גם חופים אחרים יותר שקטים ו:ירח דבשיים".
בהצלחה...
רוני
-
אזורים מועדפים באייםיאנה לגבי halfmoon...
המסיבה לא נערכת בחוף המרכזי-האד רין...אלא באזור BANTAI בייער...
לא צריך לדאוג בקשר ללינה-נהוג לישון בהאד-רין ויש תחבורה למסיבה...וגם חזור..
טיול נעים....
-
אזורים מועדפים באייםגם חוף האדרין מתאים לירח דבש, כל עוד לא מגיעים בשבוע של הפולמון
-
אזורים מועדפים באייםשלום.
מה שמתאים להגדרה שלכם הוא זה:
קוסמוי-חוף למאי.
קופנגן-לילה ביץ'
קופיפי- האי קטנטן ולכן כל מקום הוא קצת מרכזי
קראבי - ריילי ביץ'
-
אזורים מועדפים באייםלגבי פוקט יש לך את חוף קמלה ,חוף קארון , חוף קאלים, קאטה,חופים שקטים ו10 דקות מהמרכז.קצת אינפורמציה במידה ותחליטי לא להיות רק לילה אחד