מסלול בתאילנד
-
אנחנו 5 חברים משוחררים מהצבא נוסעים לתאילנד לחודש ושבוע ומחפשים את כל הפאן שיש לתאילנד להציע.
רציתי דעות לדעת עם התכנון שנעשה הוא טוב, כי בנינו אותו לבד
טסים ב17/1-18/1 מישראל לבנגקוק ומבנגקוק לצאנג מאי. מתחילים תטיול טאנא ב19/1עד 21/1. ב22/1 מגיעים לפוקט עד 25/1 ומפוקט עוברים לפתאיה עד 28/1. מפתאיה עוברים לקופיפי עד ה1/2. מקופיפי לקופנגן עד ה8/2. מקופנגן לקוסאמוי עד ל20/2. מקוסאמוי לבנגקוק עד ה24/2. בנגקוק והביתה.
הייתי רוצה דעות לדעת עם הטיול מתוכנן נכון.
והסברים איפה אני לוקח מעבורות ואיפה זה טיסות. אם יש צורך להוריד ימים או להחליף בין האיים.
תודה
-
מסלול בתאילנדהסדר לא הגיוני חברים
בנגקוק לצ'אנג מאי מעולה
פוקט וקופיפי ביחד
אח"כ קוסומוי קופנגן
ובסוף פאטיה ובנגקוק
זה הסדר ההגיוני
-
מסלול בתאילנדכן אבל סידרנו את זה שנירצה להיות בפולמון ב3.2 רשום באתר שיש את המסיבה.
-
מסלול בתאילנדניתן לשנות את הסדר אבל תשמרו על הצמדים של היעדים הקרובים כדי לטייל בצורה הגיונית
פוקט קופיפי
קוסומוי קופנגן
בנגקוק פאטיה
-
מסלול בתאילנדלי זה נראה יותר מידי מעברים. תורידו אי אחד. זו סתם ריצה. את הזמן שהורדתם מאחד האיים תעבירו לבנגקוק או שתאריכו את השהייה באיים הנותרים.
-
מסלול בתאילנדאתה יכול לעשות לנו איזה סדר לפי תאריכים וכמות ימים שזה יסתדר לנו כמו שאמרת שצריך להשאיר את המקומות צמודים אחד לשני.
ושנוכל להיות גם במסיבה
-
מסלול בתאילנדלטיול של יותר מחודש אתם יכולים להקדיש לצפון קצת יותר מבקושי 4 ימים שאתם נתתם לצפון. בצפון תאילנד יש הרבה מה לראות מעבר לטיול גיפים של טאנה .מה עם גלישת אומגות ? אתם יכולים להצפין לפאי ולשהות שם בעיירה המקסימה לוטייל באטרציות באיזור זה של הצפון. לא צריכים לרוץ ממקום למקום יש לכם טיול של חודש ושבוע זה ים של זמן תחלקו אותו כמו שצריך ובאופן פרופורציונלי. 12 ימים לקוסמוי???
הייתי מציע לחלק כך
18-25- צאנג מאי והצפון אפשר גם יותר
25-29-פוקט
29-2/2- קופיפי
2-8/2- קופנגן
8-15-קוסמוי
15-18- פאטאיה
18-24-בנגקוק וקנצנבורי
-
מסלול בתאילנדהצעה שלי למסלול הגיוני לפי המקומות שרשמתם, כולל להגיע לקופנגן לפול מון של ה 3.2 :
צפון (עד ה22.1)
קופיפי (עד ה25.1)
פוקט (עד ה28.1)
קופנגן (עד ה5.2 ,כולל הפולמון)
קוסמוי
פאתיה
בנגקוק
-
מסלול בתאילנדצעירים חמודים קודם תפתחו את מפת תאילנד ותראו
היכן ממוקמים המקומות שאתם רוצים לבקר בהם,כך
יקל עליכם התכנון.
לפי התכנון שלכם התקציב שלכם בלתי מוגבל לטיסות פנים.
מעט מאוד ימים בצפון הייתי מוסיף עוד יום יומיים.
18-23/01 צפון,ואז טיסה לפוקט.
23-28/01 פוקט, ואז מעבר לקופיפי.
28-31 קופיפי,ואז מעבר לקוסמוי.
31/01 הגעה לקוסמוי ומעבר לקופנגאן עד אחרי הפול מון.
06/02 מעבר לקוסמוי עד ה-12/02, טיסה לפאטיה.
12-18/02 פאטיה, מעבר לבנגקוק.
18-23/02 בנגקוק טיולים אטרקציות וקניות,אפשר גם לקחת
טיול יומיים לקנצ'אנבורי או לשוק הצף באמפוואה.
מעברים מפוקט לקופיפי וחזרה ומקוסמוי לפנגאן וחזרה
בשייט מעבורת.
שאר המעברים בטיסות פנים להזמין ישירות באתרים
של אייר אסיה, בנגקוק אייר ותאי אייר.
את המעבר בין פוקט לקוסמוי תוכלו לעשות באוטובוס
ומעבורת יש לכם מספיק זמן ותחסכו כסף.
חודש ושבוע לא לשכוח להוציא ויזה.
-
מסלול בתאילנדמסכים עם שרון...
אין טעם להשאר במקום אחד יותר מידי(12 לילות בקוסמוי?...לא נראה לי)
צריך לנצל את הזמן בצורה יעילה יותר..

טיול נעים....
-
מסלול בתאילנדאיזה טיול כדאי לנו לקחת בטאנא כי יש להם המון מסלולים. אם אני רוצה לעשות את הטיול גיפים של השלושה ימים. וגם לעשות אומגות זה אפשרי ב4-5 ימים?
-
מסלול בתאילנדאני עכשיו מתכנן לדוגמא לפי המסלול הזה
טיסה הלוך ב17/1
צפון (עד ה22.1)
קופיפי (עד ה25.1)
פוקט (עד ה28.1)
קופנגן (עד ה5.2 ,כולל הפולמון)
קוסמוי
פאתיה
בנגקוק
אם אפשר הסבר על טיסות ממקום למקום ומעבורות ממקום למקום
שנידע מאיפה צריך טיסה ומאיפה צריך מעבורת
-
מסלול בתאילנדבשביל הטיול של הטאנה והאומגות אתה תצטרך מינימום 4 לילות.
הלילה של ההגעה לצאנג מאי,2 לילות הטיול,והלילה שבו מסתיים הטיול(הוא מסתיים בערך ב 8 בערב).את האומגות תעשה למחרת.
אני ממליץ להישאר 5 לילות ,ככה תוכל גם לטייל בצאנג מאי עצמה.יש מה לראות תאמין לי.
הטיול המועדף עלי בטאנה הוא הטיול ל"משולש הזהב" קרי, לאזור צאנג ראי וגבול בורמה תאילנד לאוס.
-
מסלול בתאילנדהסדר המתוקן של הטיול המתוכנן שלך הוא בסדר גמור החלוקה של הימים היא קצת לא פרופורציונלית בין המקומות. אבל זה נראה כאילו בחלק הראשון של הטיול אתם רצים בין אטרקציות 4 ימים בצפון 3 ימים בפוקט 3 ימים בקופיפי ואז פתאום יש לכם ריווח של השהייה שבו אתם שבוע בקופנגן 12 ימים בקוסמוי ומסיימים שבוע בבנגקוק.
תחלקו את הזמן בין הצד המערבי של האיים לצד המזרחי בצורה אחרת .6-7 ימים לפוקט וקופיפי ו19 יום לקוסמוי וקופנגן זה לא פרופורציונלי ואני ממש לא רואה עדיפות בחודש ינואר לאחד מהצדדים של האיים בצורה בולטת כל כך.
לגבי המעבר ממקום למקום מציאנג מאי לקופיפי צריכים לקחת טיסה לפוקט ומפוקט מעבורת לקופיפי. מפוקט לקוסמוי גם ניתן לעשות בטיסה או בחבילה של אוטובוס ומעבורת. וממליץ גם לתפוס טיסה מקוסמוי לפאטאיה.
-
מסלול בתאילנדכן אבל עם נוסיף ימים לצפון ולאיים עכשיו לא נהיה מותאמים למסיבה
-
מסלול בתאילנדעל פי הפרסומים מסיבת הפולמון בקופנגן תערך ב3.2.2015 אתם יכולים לתכנן את הטיול כך
18-25- ציאנג מאי וצפון תאילנד
25-1- קוסמוי
1-5- קופנגן
5-10- פוקט
10-14- קופיפי
14-17- פאטאיה
17-24- בנגקוק וקנצנבורי
ככה תוכנית הטיול יוצאת יותר מאוזנת , אתם בפולמון בקופנגן ונהנים מכל העולמות.
אתם יכולים להוסיף עוד יום לפוקט קופנגן או לאי אחר לפי טעמכם על חשבון בנגקוק אבל לדעתי ככה זה נראה יותר טוב. אני גם חושב שלמרות שאתם טסים בתקופת השיא אל תסגרו מראש דברים למעט מקומות הלינה בקוסמוי וקופנגן ואולי את טיסת הפנים מציאנג מאי לקוסמוי. תשאירו מקום לספונטניות בחלק השני של הטיול ותזרמו. אם מצא חן בעינכם מקום מסויים תשארו בו יותר ואם לא פשוט תעזבו למקום הבא.