יוסמיטי פארק
-
שלום
בחודש אוקטובר אני אמור לצאת מסן פרנסיסקו ליוסמיטי בנסיעה בכביש 120 הזמנתי מלון בשם ysemite westgate lodge ב-groveland .
שאלתי מה המרחק לפארק והאם כדאי להכנס לפארק לצאת חזרה למלון ללינת לילה ולמחרת להיכנס שוב לפארק.
תודה
-
יוסמיטי פארקכמה ימים יש לכם בפארק?
זמן הנסיעה מסן פרנסיסקו הוא בערך +3 שעות לכניסה המערבית של הפארק.
אתם תצטרכו לצאת מאוד מוקדם מסן פרנסיסקו בשביל להספיק משהו ביום הזה.
אם אכן תצאו מוקדם ותגיעו בשעה סבירה (נגיד מקסימום שעות הצהריים המוקדמות), הייתי ממליץ לבקר ב-Glacier Point, וגם זה יהיה קצת לחוץ- עפ"י גוגל מאפס (איזה כלי נהדר זה, אה?), יש כמעט שעתיים נסיעה מ-Groveland ל-Glacier Point. קחו בחשבון גם שבאוקטובר מחשיך יותר מוקדם.
את היום השני תקדישו למסלולי הליכה.
אם יש לכם יותר מיום מלא אחד, אני הייתי נשאר ללינה במלון ויוצא למחרת מאוד מאוד מוקדם לפארק.
-
יוסמיטי פארקאני גם כן אלון בגרובלנד.
אמנם אצא מסאן חוזה ולא מס.פ . ויעצו לי לבקר במריפוזה גרוב בדרך.
למרות שרציתי דוקא להתביית קודם על גלייסר פוינט.
-
יוסמיטי פארקמריפוסה גרוב אכן מומלצת, אבל לדעתי יהיה קשה עד בלתי אפשרי לשלב גם אותה ביום ההגעה.
אני הצלחתי לכלול גם את גליישר פוינט וגם מריפוסה גרוב ביום ההגעה, אבל יצאנו ממש מוקדם מס.פ וזה היה באמצע אוגוסט, כשהימים היו ארוכים יותר, וחזרנו לאוקהרסט שפחות מרוחקת מ-Groveland כבר לקראת החשיכה.
-
יוסמיטי פארקתודה על העזרה
יש לי יום אחד נטו בלבד לביקור בפארק שאלתי האם יש מקום לינה קרוב יותר לחורשת מריפוסה על מנת שיהיה לי מספיק זמן כדי לטייל בחורשה ביום ההגעה.
תודה
-
יוסמיטי פארקכן, ב-Oakhurst, משהו כמו 30 דקות נסיעה לשם. מקום נהדר. אבל עדיין תצטרך לצאת מוקדם מאוד מס.פ.
-
יוסמיטי פארקהעיירה Oakhurst קרובה למריפוסה גרוב, כחצי שעה נסיעה.
עדיין לא הבנתי מתי אתה יוצא מסן פרנסיסקו ליוסמיטי ומתי אתה צריך להמשיך הלאה מהפארק ולאן. אם תספק את המידע הזה נוכל לעזור לך עם תכנון מסלול אופטימלי.
-
יוסמיטי פארקשוב תודה על התשובות המהירות
אני יוצא ב-20.10 מסן פרנסיסקו ליוסמיטי מתכוון להיות ב-21.10 ביוסמיטי ולקראת ערב לצאת לכביש אחד יש לי 2 לילות על כביש 1 ומשם אני ממשיך לווגאס
-
יוסמיטי פארקסליחה, הייתי צריך לחדד את הנקודה ולשאול באיזה שעה אתה יוצא ליוסמיטי. אם תצא בבוקר מוקדם ותגיע עוד לפני הצהריים ליוסמיטי, תוכל להספיק לבקר בגליישר פוינט ובמריפוסה, ולהקדיש את היום שלמחרת לעמק יוסמיטי עד לקראת ערב ומשם לכביש 1. אם תגיע קצת יותר מאוחר לאיזור Oakhurst, תוכל לבקר במריפוסה גרוב ולמחרת בעמק. אם תגיע בחושך, הייתי מוותר על מריפוסה ומתמקד בעמק ביום שנשאר לך.
-
יוסמיטי פארקתודה רבה, אני אכן ישנה את המלון ויזמין באזור oakhurst כמו כן אני יצא בסביבות 8 מס.פ. כך שאני מאמין שיספיק לי הזמן.
-
יוסמיטי פארקלא הבנתי. אתה נוסע מיוסמיטי לכביש 1 ומשם לוגאס? כביש 1 ממש לא באמצע הדרך בין יוסמיטי לוגאס...