מתעניין ...
-
היי, שוב עולות שאלות ותהיות התכנונים ...
חגי תשרי הבאים (2015)
+/- 20/09/2015 - 07/10/2015
לטיול של כשבועיים ...
מתאים קוסטה ריקה ?
משהו אחר ?
תודה
-
מתעניין ...בכל האזור זו העונה הרטובה, אבל אפשר לטייל ( תגובות גולשים בצד שמאל של הפורום), אם באים לשבועיים- בד"כ כדאי להתמקד באזור יותר ספציפי. הרבה מהמדינות לא ענקיות- אבל כ"א צריך לבחור אם יש בהן מה שהוא מחפש, מה התקציב שלו לנסוע רחוק לשבועיים יאפשר ( +ג'ט לג), ואם סגנון הטיול שלו/התנאים לו הוא רגיל, יעלה בקנה אחד עם התנאים במדינה הזו.
-
מתעניין ...תודה גדליהו
קראתי את "תגובות הגשם" וקשה לי להבין ...
אם נאמר שמחליטים קוסטה ריקה
מה לדעתך יהיה "ההפסד" שבתקופה?
יתאימו לנו שבועיים לערך?
נוכל למצות ולהנות?
אם לא .. מה הצעתך האלטרנטיבית?
-
מתעניין ...אין ממש הפסד בתקופה- הקורקובדו סגור ברובו- אבל אתם לא בעניין של טרקים ארוכים.. ככה שאין בעיה מבחינתכם
יכול להיות שיהיו ימים גשומים, אבל עדיין חם. לדעתי לא ממש משפיע דרמטית על הטיול ( אלא אם ממש נהיה מזג אויר זוועתי על בסיס יומי)
בשבועיים הייתי מתמקד בפורטונה-מונטה ורדה ומנואל אנטוניו, ומשלב גם לילה בטורטוגרו, כי זה סוף עונה ההטלות של הצבות ואולי אפשר לתפוס עוד משהו מזה....
אלטרנטיבה - לא משתנה מבחינת מזג האויר- אבל כל מדינה באזור יכולה להציע לך שבועיים מלאי עניין.
-
מתעניין ...הבוקר עיניינו אותי על קובה
מה ההבדלים בין קובה לקוסטה ריקה?
איפה יותר אוטנטי?
מחירים?
עונה?
קובה = שבועיים או שזה יותר מדי?
-
מתעניין ...אותה עונה בכל האזור
קוסטה ריקה בגדול יותר לשמורות טבע. אני לא רואה כמעט מטיילים שמחפשים אותנטיות בתושבים שם.
קובה יותר למפגש עם האוכלוסיה המקומית בעידן של קומוניזם גווע
ושבועיים בקובה בד"כ עושים את האזור המערבי שממוקד בציר הוואנה-וינאליס-טרינידד ואולי גם שילוב של החוף בורדרו.
בקובה גם הריזורטים זה משהו קומוניסטי מיושן, כך שאם אתה משלם יותר לא בהכרח אתה מרגיש שאתה מקבל תמורה מלאה לכספך. תרמילאים ומטיילים רבים ישנים בקאסות- חדרים בבתי מקומיים.
אני חושב שברמת הטיול שלכם העלויות יהיו יחסית זהות, אולי אפילו פחות בקובה ( שבד"כ לתרמילאי יותר יקרה) כי יש שם הרבה פחות אטרקציות לשלם עליהן.
-
מתעניין ...שבועיים,יכולים להכיל את המיטב של שילוב משתיהן או שזה לעשות v?
-
מתעניין ...שבועיים לשתי המדינות זה בקושי זמן להתאושש מהטיסות.
בחר קוסטה ריקה בשביל החופים/טבע/אטרצקיות
או קובה בשביל התרבות/אנשים/סלסה (יש גם טבע בדרך) -
מתעניין ...שבוע מכל אחת זה די וי, במיוחד אם אתה רוצה קצת לקבל רושם על המדינה- אם תאמר אני רוצה רק לראות את סנטייגו בקובה ואת יער העננים במונטה ורדה בקוסטה ריקה - אז זה משהו אחר כי אתה מכוון יעד ספציפי ולא אוירה כללית של המדינה בשילוב יעדים..
-
מתעניין ...תודה לכולם ביינתיים
חוזרים לעשות שיעורי בית
ולקבל החלטות
נשתמע
-
מתעניין ...שבועיים זה ממש על קצה המזלג.
אתה מוזמן לקרוא באתר שלי (תמונות, טיפים...), שהקמתי בעקבות הטיול שעשיתי בקובה באוגוסט 2014 (שבועיים בלבד לצערי...). מקווה שיגרום לך להעדיף את קובה

http://guaguacuba.wix.com/cuba
-
מתעניין ...תודה לכולם
כנראה שמצוקת ימי החופש הכריעה
הפעם נוותר