השכרת רכב ברודוס
-
היי
רציתי להתייעץ לגבי השכרת רכב ברודוס
נוסעים ביום חמישי ל4 ימים ורוצים להשכיר רכב, מאחר ואין לנו הסעה למלון אנחנו מעדיפים להשכיר משדה התעופה.
האם להזמין מהארץ או להגיע לשם ולעבור בין הסוכנויות?
האם יש חברה מומלצת שנותנת את הביטוח המקיף ביותר (ללא השתתפות עצמית בכלל)
תודה

-
השכרת רכב ברודוסאם אתם משכירים משדה התעופה. סגרו את הכל מהארץ דרך חברה בינלאומית מוכרת כמו יורפקאר ,באדג'ט, סיקסט ואוויס שתיתן לכם גם ביטול השתתפות עצמית. במקרה שקורה משהו יש למי לפנות. בחברות המקומיות בחלקן יש השתתפות עצמית שיכולה להגיע מעל ל1500 יורו במקרה של נזק ולפעמים הם לא טורחים להגיד לכם את זה אם לא תשאלו. אומנם יתכן שהמחיר של ההשכרה במקומיות יהיה קצת יותר זול אבל יש בזה סיכון. נציג של חברת השטיח המעופף סיפר לנו על מקרה של מישהו שנאלץ לשלם כמעט 3000 יורו השתתפות עצמית ולא נתנו לו לחזור לארץ עד שלא שילם. לכן עדיף להשכיר בחברות המוכרות.
-
השכרת רכב ברודוסתודה, זו גם היתה הנטייה שלי.
השאלה אם להזמין מהאתר rentalcars?
ראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים מבחברות עצמן. אבל לא בטוחה שזה כולל השתתפות עצמית, האם יש אפשרות לשלם להם אקסטרה עבור ביטול השתתפות?
-
השכרת רכב ברודוסאם המלון באזור העיר רודוס אז לדעתי שווה לקחת מונית למלון, להתנייד לרודוס במוניות ולשכור רכב רק לימים בהם מטיילים. מחיר מונית היה זול וזה גם היה נוח וזמין. בטיול של מס׳ ימים שכרנו רכב רק ליומיים, ובקרבת המלונות יש המון סוכנויות ותחרות ביניהם. לא הייתי מתייחסת במלוא האמון לנציגים הישראליים במלונות שגם להם יש אינטרסים. ממה שידוע לי, הרבה יותר יקר להשכיר מהארץ, ולכן נמנענו מכך. יש חוזה ופשוט צריך לוודא ביטול השתתפות. כך נהגנו ברודוס וכרתים.
סיפור הטיול שלנו אולי יהיה לכם לעזר
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3633480
*** לקחנו בזמנו מונית למלון וויתרנו על ההעברה כי היינו עדיין תחת הטראומה של הפיגוע בבורגס והבנו שזו הבטן הרכה...