טיסה עם איירופלאט הרוסית
-
בשעה טובה הגיע ספטמבר המיוחל, אנחנו טסים ביום שישי לטיול בארצות הברית (מזרח+מערב) והאיים הקריביים, טיסת הלוך לניו יורק עם החברה הרוסית אירופלאט. אני קצת חוששת מהטיסה הזו, במיוחד בגלל המחיר הכה אטרקטיבי משהו נראה לי קצת תמוהה . מישהו טס עם החברה הזו ? מה לגבי עמידה בזמנים, העברת כבודה וכו' ? כתוב לי בפרטי טיסה שאנחנו טסים עם מטוס "333" , מישהו מכיר את המטוס הזה? איך המושבים מסודרים ? יש מסכי טלוויזיה?
-
טיסה עם איירופלאט הרוסיתחברה מעולה טסנו איתם לפני שלושה חודשים והכל היה מצויין. השירות, המטוסים הקונקשן במוסקבה.
24 שעות לפני תכנסו לאתר שלהם ותתפסו את המקומות שאתם רוצים.
-
טיסה עם איירופלאט הרוסיתאני לא בטוח שהמנכ"ל של אירופלוט מוכן שיצטטו אומר שהחברה "מעולה"...
אבל לעניין,
לא חסרה ביקורת על החברה הזאת אבל סה"כ יש לה צי מטוסים הוגן, עמידה בזמנים פחות או יותר כמו כל חברה אחרת ושירות קרוב למינימלי. היא תמיד הייתה זולה יותר מחברות אירופיות מובילות ובתקופה האחרונה חלה הוזלה נוספת בגלל המצב הפוליטי של רוסיה והירידה המשמעותית בביקוש למושבים.
"333" הוא הקוד של מטוס איירבאס A330-300. שהוא אחד המטוסים רחבי-הגוף הכי פופולריים בציים של חברות מערביות. כל המטוסים מדגם זה בצי של החברה אמורים לכלול מסכים אישיים במחלקת התיירים (9 אינצ').
-
טיסה עם איירופלאט הרוסיתטסנו עימם באוגוסט/ספטמבר
זמני טיסות + שירות של דיילות - אין תלונות
מטוסים מרוסיה לארהב נוחים
מטוסים לישראל +- כמו צרטר
בכולם היו מסכים ואפשר לראות סרטים / לשחק
המבחן אמיתי שהם אם יסכימו לפצות אותי על מזוודה שבורה (טרם קיבלתי תשובות)
+ דברים שנגנבו ממני בדרך חזרה כשגליתי בנתבג מזוודה פתוחה למרות המנעול ...
לסיכום ,אדע בקרוב אם משתלם או שגניבה ושבירה = הפרש מול אל על...