Dragon Backbone Rice Terraces
-
שלום רב
לקראת אמצע אוקטובר אנחנו(4 מבוגרים) מבקרים בטרסות האורז בלונגשן למשך שני ימים
איפה מומלץ לישון , איזה כפר הכי "סיני" מבין הכפרים באזור ?
המלצה על גסטהאוס תתקבל בברכה.
תודה רבה
-
Dragon Backbone Rice Terracesאנחנו ישנו בפינג-אן והיה סבבה, לא יודעת להשוות ללילה בדזאי.
הגסטהאוס שלנו לא היה משהו, אז אין לי המלצה ספציפית. אם אתם מתכננים להגיע לשם ולסגור לינה במקום, פשוט תבקשו לראות חדר ואם נראה לכם טוב ואתם מרוצים מהמחיר (אולי אפשר להתקמח קצת, בנימוס), לכו על זה. מה שכן, לא כדאי לבחור את אחד המקומות הראשונים בכפר, הם בד"כ פחות יפים ויותר יקרים (אלא אם עשיתם סיבוב וזה עדין נראה לכם הכי טוב).
-
Dragon Backbone Rice Terracesאנחנו ישנו בכפר Tiantou שנמצא כחצי שעה הליכה מעל דזאי, בגסטאהוס בחמוד מאד הזה:
הזמנתי ישירות מהם, והם ארגנו לי גם הסעה (בתשלום נפרד) לדזאי וחזרה לגווילין.
בעיני זה היה נחמד לישון באחד הכפרים היותר גבוהים ולא למטה איפה שמגיע הכביש. ארזתי תרמיל גב קטן ללילה אחד (שאר הציוד נשאר בגווילין). יש פורטריות שעוזרות לסחוב את התיק אם יש צורך - ראיתי סינים שבאו עם טרולי והפורטריות סוחבות אותו בסל על הגב.
-
אנחנו ישנו במקום נפלא באמצע הדרךאין לי מושג אם הוא עדיין קיים, אבל זה מה שכתבתי עליו בזמנו:
http://family.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+%D7%9 E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5+%D7%9C%D7%98%D7%A8%D7%90%D7%A1%D7% 95%D7%AA+%D7%94%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96
-
Dragon Backbone Rice Terracesאני אקח את ההמלצה לישון בכפר גבוה
תודה רבה חברים