לינה בבנגקוק
-
היי חברים
יצא אזהרת מסע חמורה לגבי דרום תאילנד דרומית לקארבי וכמו כן אזהרה לבנגקוק בדגש על רחוב הקאוסן. השאלה היא היכן אתם ממליצים לי לישון בבנגקוק במחיר סביר למלון טוב עד 2000 בהט שלא יהיה בסביבה הזאת.
והאם אני אפספס משהו בכך שלא אהיה ברחוב הקאוסן
-
לינה בבנגקוקאנא לבדוק את הדברים לפני הפרסום
אזהרת המסע על האיזור הדרומי לקראבי יצאה לפני זמן רב מאוד
ואין שום אזהרת מסע על בנגקוק או על רחוב הקוואסן
-
לינה בבנגקוקבבקשה מצורפת תמונת צילום מסך מאתר של משרד החוץ
-
לינה בבנגקוקכמו שציינתי בתשובה
אזהרת המסע על האיזור הדרומי לקראבי מאוד ישנה וידועה לכל
ולא מצויינת אזהרה על בנגקוק ורחוב הקוואסן באתר משרד החוץ מכיוון שהיא איננה
-
לינה בבנגקוקאזהרת המסע דרומית לקראבי אכן ידועה וישנה.
אזהרת המסע לקוואסן (אני לא נתקלתי, אבל אם אתם אומרים שישנה כזאת) קיימת בעקבות המבצע ומחשש לאנטישמיות, כמו אזהרות נוספות שיצאו למדינות אחרות.
אני אישית מעולם לא נתקלתי בשום אנטישמיות בקוואסן או בתאילנד עצמה, אבל כמובן שכל אחד יעשה את מה שנראה לו לנכון.
למי שלא חשוב להיות בקרבת בית חב"ד, יכול לקחת מלון במרכז בנגקוק באיזורים של סיאם וסוקומוויט, לא חסר שם מלונות לכל תקציב.
-
לינה בבנגקוקהזהרת מסע יש עכשיו כמעט לכל העולם הייתה כתבה על זה מערב אירופה תורכיה סיני קיצר לא לצאת מהבית חחח
-
לינה בבנגקוקשימו לב לתמונה שהביא השואל. מדובר שם על ציטוט מתוך אזהרת המסע הנוכחית של המועצה לביטחון לאומי:
"...בנוסף להמלצה לעיל, למטיילים הישראלים הנוסעים לתאילנד מומלץ לנקוט בצעדי עירנות וזהירות, בעיקר בבנגקוק ובדגש על רחוב הקאוסן.."
http://www.nsc.gov.il/NSCWeb/Templates/country.aspx?countryI d=78
אני מתגורר בבנגקוק, גם מבקר בקאוסאן, וגם באיזורי הדרום הרחוקים על גבול מלזיה. מצד אחד אין צורך לדעתי להכנס להסטריה אך מצד שני אי אפשר להתעלם מן האזהרות ותמיד רצוי לפקוח עיניים.