שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפן
-
שלום לכולם,
רציתי לשאול אם מישהו יודע על האפשרות לשמירת חפצים בתחנות הרכבת ביפן. רצינו למשל בדרך מטוקיו להאקונה לעצור בקאמאקורה לאיזה שעתיים ואז להמשיך. האם ידוע לכם על שירות שמירת חפצים בו נוכל להפקיד את המזוודות שלנו?
תודה רבה,
אפרת
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןבכל תחנת רכבת ביפן יש לוקרים לשמירת חפצים בשלושה גדלים וסדרי גודל של מחירים. בין 300 ין לקטן ל-600 ין לגדול (3-6 דולר). המחירים הם לפרקי זמן של 24 שעות.
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןנהדר! תודה רבה!
הגדולים מספיקים למזוודה?
שוב תודה,
אפרת
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןלמזוודה 24".
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןמעולה! תודה רבה על התשובות המהירות:)
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןהגודל מספיק לתרמילים גדולים של בקפקרס?
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןלא יצא לי להכניס לתוכו את התרמיל הגדול. בדרך כלל רק זרקתי פנימה חצי מהדברים. אבל אני מאמין שהתא הגדול יספיק אם תהיה יצירתי..
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןרק קחו בחשבון שבתחנות הקטנות מספר הלוקרים, במיוחד הגדולים, ממש מועט. לדוגמה, לפי מה שראיתי באינטרנט, בתחנת HASE זו של הדייבוטסו, יש לוקר אחד גדול ו10 בינוניים.
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןאפשרות אחרת היא לשלוח את המזוודה מהמלון בטוקיו למלון בהאקונה. זה אומנם אופציה קצת יותר יקרה אבל לדעתי הרבה יותר נוחה ושווה כל יין. העלות תלויה בגודל המזוודה/תרמיל אבל לי בדרך כלל יצא לשלם עד 1,800 יין למזוודה. בגלל שזה קרוב, אם תשלחו אותה בבוקר מוקדם לא אמורה להיות בעיה לקבל אותה בערב במלון אבל את הפרטים המדוייקים לגבי עלויות וזמנים כמובן צריך לקבל במלון עצמו.
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןהי מילי,
שאלה קטנה לגבי שירות שליחת המזוודות...
האם סידרת את זה דרך המלון או שיש איזה אתר?
תודה רבה על המידע,
אפרת
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןדרך המלון
-
שאלה לגבי תחנות הרכבת ביפןיש לברר בבוקר של היום הקודם (או לפני) מועד שליחה מדויק.