מופעי בלט/מחול באירופה
-
שלום לכולם!
ברצוני להפתיע את אשתי בסופ''ש רומנטי באחת מערי אירופה.
אשתי היא חובבת מושבעת של מופעי מחול/בלט ולכן הייתי מעוניין לקחת אותה לאחד מ''מרכזי התרבות'' בתחום זה.
המלצות?
תודה מראש,
עופר -
הבלט במוסקבה ובפטרסבורגזה השיא שאפשר להגיע אליו.ואם יש לך מקומי שיקנה את הכרטיסים גם המחיר נמוך מאוד ויפצה אותך על עלות הויזה.----אורי -
לא צריךלהגזים.......אפשר להסתפק בפראג/בודאפשט
בלי הוצאות מופרזות על ויזה/טיסות/מלון. -
לא צריךלהגזים.......:Re -
אפשר להסתפק ברמה נמוכהבעלות נמוכה כמובן.אגב אני בדקתי גם וגם,האם אתה ניסית בולשוי?או קירוב? שזה נראה לך מגזם?.
אורי -
אפשר להסתפק ברמה נמוכה:Reראיתי גם וגם וגם.......
בשביל לראות מופע בלט סביר
לא צריך להרחיק עד רוסיה,
שעלות הנסיעה לשם כפולה מפראג/בודאפסט(ויזה+טיסה+מלון+הוצאות שהייה).
מה,
זה לא מובן מאליו? -
אפשר להסתפק ברמה נמוכה:Reואפשר לרצות את הטוב ביותר או כל מה שבאמצע.בהנחה שלא מתחבאים במלון כל היום עד הופעת הבלט בלילה וגם ראו את פראג ובודאפסט רוסיה עדיפה.יש אנשים שהמחיר לא המרכיב הקובע בהחלטה מה לראות להיכן לטייל ואיפה.אם כך היה הדבר לא היו נוסעים לארופה בכלל. להתפשר על רמת הבלט ע`פ מחיר זה לא מובן מאליו.אם המחיר הוא המרכיב היחידי הקובע בהחלטה על ההפתעה,אז שיביא לה כמה דיסקים של וידיאו וישארו בבית.צריך להוסיף שבו זמנית בשתי הערים,יש בחורף הופעות מדהימות של בלט וריקודים על הקרח ביום ויש הרבה מאוד הופעות ריקוד שאינן בלט קלאסי. אין עוררין על הקביעה
שהרוסים הם צרכני ויצרני תרבות הריקוד המובילים בעולם בכמות ובאיכות.----אורי -
לא מכירה את הטעם של אישתךבבלט. אבל קח בחשבון שהבלט הרוסי הוא קלאסי שמרני, לטוב ולרע.
למעשה בכל אירופה בחורף עונת הבלט בשיאה.
בפריס רוקדים את ג`יזל, בהולנד גרסא מקומים למפצח האגוזים, בוינה אפשר לראות בדצמבר את הבולשוי ממוסקבה ודברים נוספים.
הייתי בוחרת עיר שרומנטית ונעימה לכם ובודקת (אפילו טלפונית) אם יש כרטיסים לבלט שם.
בלט פריס
בלט בוינה -
בענין מפצח האגוזיםהוא די פופולרי בכל ערי אירופה בחורף (מסביב לחג המולד
-/+ בגלל הסיפור שמתרחש בערב חג המולד).
בגלזגו כל שנה אני מפספסת, מסיבות שונות, ואומרת לעצמי שתמיד יש גם את שנה הבאה....
ובשנה שעברה ראינו את זה בבית האופרה היפה של זאגרב!