ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מונקו

פורום אירופה
    6
    12
    1960
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

האם יש בכלל דילים למונקו ? יש טיסות ישירות לשם ? יש בכלל סיכוי לנפוש שם במחיר סביר ? למה אני שואל - כי נראה לי שהדרך המהירה להגיע לשם היא בטיסה לפאריז ואחר''כ בנסיעה לנסיכות - ומלון בהשכרה עצמאית ובידיעה שמדובר על מקום יוקרתי זה יכול להגיע לזוג לסכו
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aqwa
        aqwa נערך לאחרונה על ידי

מונקו:Re
        למונקו עצמה לא ראיתי דילים אבל אפשר להגיע לניס ומשם לבקר במונקו. לינה במונקו יקרה ואפשר ללון בניס או באיטליה (גבול עם צרפת ליד מונקו).
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

עשיתי בדיקה וראיתי שאפשר להגיע דרך ניס או מארסיי, כי תושב צרפתי אמר לי שמונאקו יקרה בבתי המלון. השאלה האם יש טיסה מ-TLV ל-NICE או למארסיי ? מה המקום הכי קרוב שאפשר לנחות ולנפוש באיטליה לצורך כך ?
          • שולה
            שולה נערך לאחרונה על ידי

יש טיסות סדירות של אל על למארסיי. אמור להיות צ`ארטר לניס, תברר אם הוא פעיל כרגע, אני טסתי איתם לפני מספר שנים באפריל. מניס למונקו יש גם אוטובוסים וגם רכבת. כמובן אם אתה שוכר רכב האופציות שלך מתרבות.
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

ואיפה אני יכול לברר צ`ארטרים לניס ? יש בכלל דילים למקום כזה (טיסה+נופש) או שזה רק טיסות ואת המלון אני צריך לסגור בעצמי ? מארסיי גם באה בחשבון אם כי היא רחוקה כ-200 ק''מ ממונקו.
              • שולה
                שולה נערך לאחרונה על ידי

אין לי מושג איזה דילים יש השנה. בזמנו אני העדפתי לשריין לי מלון לבד. לגבי השאלה איפה ? בכל משרד נסיעות.
                • noamc75
                  noamc75 נערך לאחרונה על ידי

יש טיסות צ`ארטר לניס, וכמעט בוודאות יהיו גם דילים. אני לקחתי טיסת אל על למרסיי ומשם שכרנו רכב ונסענו למונקו. מניס הנסיעה למונקו הרבה יותר קצרה. לינה במונקו לא חייבת להיות כ''כ יקרה, אנחנו היינו במלון 3 כוכבים במונטה קרלו שהיה גם מלון טוב וגם במחיר סביר
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

יש פה אנשים נפלאים
                    בחיי שלא האמנתי שכל כך הרבה יעזרו לי. ממש כיף. בכל מקרה, מכיוון שאין דילים למונקו, נראה לי יקר לטוס לפאריז או מארסיי ומשם לשריין מלון עצמאית ולנסוע לשם. מצד שני, הכי הגיוני לחכות ולראות האם יהיו דילים לניס, כי זה נראה לי הכי אפשרי, אם כי כשבדקתי
                    • שולה
                      שולה נערך לאחרונה על ידי

יש פה אנשים נפלאים:Re
                      גם מעדיפה לעשות את החיפושים מהכורסא ברחבי הרשת. אבל בסוף האינפורמציה המהירה והעדכנית נמצאת במשרדים. אגב, אני מאד אהבתי את מונקו ואת הריביירה בכלל.
                      • אח.קובל
                        אח.קובל נערך לאחרונה על ידי

אני טסה ביולי לניס והשגתי את העסקה דרך איסתא (www.issta.co.il(. ישנם הרבה אתרים שאתה יכול למצוא דילים בעצמך בלי ללכת לסוכנות נסיעות. אני בד''כ מוצאת דילים רק דרך האינטרנט. www.daka90.co.il www.nettravel.co.il www.eshet-tours.co.il www.kal.co.il נראה
                        • שולה
                          שולה נערך לאחרונה על ידי

אורנה. תודה גם ממני
                          • יונית
                            יונית נערך לאחרונה על ידי

יש פה אנשים נפלאים:Re
                            רק לא לפריז. פריז בצפון צרפת, ניס ומונקו בדרומה ואי אילו מאות ק''מ בינהן. דילים בד''כ זולים יותר מהרכבה עצמאית של אותה טיסה+אותה לינה. מאידך כאשר נוסעים לבד אפשר לקחת מלון זול יותר (או צימר)ואז הרכיב הזה מוזיל את העלות. הגמישות בהרכבה עצמית ,נוחה יו
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון