ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התמונות הכי יפות מצ'ילה

פורום טיולי משפחות
    2
    2
    822
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amysh
      amysh נערך לאחרונה על ידי

מכתבה שפורסמה היום בYNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4571310,00.html

עלתה במוחי המחשבה שאני לא רואה פה משפחות מטיילות בארגנטינה וצ'ילה, ואני תוהה למה? הייתי שם ב-2006, לדעתי אחד היעדים הכי יפים בעולם , אם לא היפה  מכולם (והייתי גם בניו זילנד. לדעתי ארגנטינה לוקחת. למה? גם כי הנוף שם יותר מגוון, גם כי בארגנטינה יש את מימד התרבות שבניו זילנד אין, וגם בגלל האוכל (בארגנטינה טעים ובניו זילנד לא). ובגלל בואנוס איירס היפה והצבעונית.

אם היום משפחות נוסעות ביחד לתאילנד, לדעתי אין שום סיבה למה לא לנסוע לארגנטינה- ארץ מערבית לגמרי, שהנופים שלה ילהיבו כל ילד- ממפלי האיגוואסו בצפון, ועד לשיט  בין קרחונים בדרום. את הטיול אפשר לעשות עם טיסות פנים, או באוטובוס- אז נכון שהנסיעה מאוד ארוכה אבל האוטובוסים כ"כ נוחים, עם מושבים שהם כמו כורסאות אמריקן קומפורט (מסייגת שהנסיעות באטובוסים הארוכים לא מתאימים לילדים  קטנים, שבטח לא תהיה להם הסבלנות לנסוע כ"כ הרבה שעות באוטובוס, מניחה שמשפחה כזו תשתמש בטיסות פנים).

בקיצור- לכל מי שמחפש יעדים חדשים ויש תקציב וזמן חופשה ארוך- בהחלט ממליצה לשקול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • segev17
        segev17 נערך לאחרונה על ידי

התמונות הכי יפות מצ'ילה

שלוש סיבות עיקריות למה כנראה לא נטוס עם הילדים לארגנטינה/צילה:

• החלקים הדרומיים של מדינות אלו (היפים יותר) דורשים טיול במהלך שנת הלימודים - אותה בעיה של ניו זילנד - זאת בעוד מרכז אמריקה ומזרח אסיה מאפשרות טיולים בעונות החגים ואפילו הקיץ, ועדיף טיול ארוך בן חודש (גם אזור פרו-בוליביה נוח לטיול בעונת החופש)
        • טיסות ארוכות מאד (רלוונטי לילדים הקטנים יותר שבית הספר פחות משמעותי)
        • נשאיר להם חלקים בעולם שיגלולבד כתרמילאים (ואנחנו אולי נצטרף לחלקים נבחרים כהורים בפנסיה)... כמו שאנחנו טיילנו לבדנו...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון