טיול מאורגן לאיסלנד
-
שלום,אני מאד רוצה לטייל באיסלנד,אבל מעדיפה טיול מאורגן שינחה אותי למקומות ''השווים'' פלוס ההסברים עליהם. לפי מה שבדקתי עד כה,אין טיולים מאורגנים לשם בחברות הגדולות.. מישהו שמע,ראה,יודע אודות טיולים שיוצאים מהארץ במיוחד לאיסלנד,לפחות לעשרה ימים ?? ובאילו -
טיול מאורגן לאיסלנד:Reהיי שילה, אני לא מכיר טיולים מאורגנים שיוצאים מהארץ לאיסלנד, אבל על כל מקרה שאת בכל זאת לא מוצאת כאלה, יש את האפשרות להגיע לשם עצמאית ומשם לקחת טיולי יום מאורגנים שלוקחים אותך באופן מסודר למקומות הכי מעניינים תוך הסברים על הכל. בלינק למטה יש טיולים כאל
טיולי יום באיסלנד -
טיול מאורגן לאיסלנד:Reשלום. למרות שמאוד לא מקובל לעשות פירסום לחברה כזאת או אחרת בפורום זה,הרי הפעם אני ''אחרוג'' ואוכל להמליץ לך על שתי חברות שמוציאות טיולים מאורגנים לאיסלנד: 1)בארץ יש לפחות חברה אחת המוציאה טיולים מאורגנים לאיסלנד - ''החברה הגיאוגרפית'' 2) חברת Scantour
טיול לאיסלנד -
טיולי יום מרקיאויק?! :Reשלום נועם. אינני יודע אם היית באיסלנד,אבל חלק גדול מהטרקציות המרכזיות באי הנפלא הזה נמצאים במרחק גדול מרקיאויק(אקורירי,דטיפוס,סטוקסנס,קרחון הוף,קרחון וטנה וכו`)ולכן לא הייתי ממליץ למי שעדיין לא היה באיסלנד לצאת לטיולים מסוג כזה. בכל מקרה,יש מספר רב של ט -
טיול מאורגן לאיסלנד:Reפרטי הטיול של החברה הגיאוגרפית בלינק.
http://www.geotours.co.il/content.asp?id=2745&Country=107&FromDate=&ToDate=&Type=1 -
תודה לכם נועם,רועי וסקאף -
טיול מאורגן לאיסלנד:Reאם אתה רוצה טיול מאורגן ולא מוצא אפשר בקלות נוראית להצטרף שם לקב` מאורגנת ע''פ המסלולים המוצאים שם בעיקר אם אתה נוסע בקיץ. -
טיול מאורגן לאיסלנד:Reשלום רב שולה גם אנחנו מחפשים טיול שכזה. האם קבלת תשובה? תודה מראש דבורה -
טיול מאורגן לאיסלנד:Reשילה שלום בטיול לאיסלנד של החברה הגאוגרפית- האם המחיר הוא לזוג או בודד? ''רואים עולם'' של החברה להגנת הטבע מפרסמת גם כן טיול לאיסלנד ב 8 ליולי , ל 12 יום והמחיר הוא 2400 יורו לאדם. דבורה -
דבורה היקרהשלום גם לך, אכן הטיול של החברה הגיאוגרפית הינו יקר ביותר,ואני מבינה שראית גם את את המחיר הגבוה ונרתעת..ובכן,למיטב הבנתי המחיר הינו לאדם בודד בחדר זוגי,כי ישנה תוספת של מחיר לאדם אשר מעוניין בחדר לבד. אני מבינה ממך שבחברה להגנת הטבע המחיר הינו מוזל משמעו -
דבורה היקרה:Reשילה- שוב אני אני מחזיקה את החוברת של החברה להגנת הטבע= 12 יום,אין פרוט של התכנית לפי ימים, רק באופן כללי. מניסיוני (כמדריכת טיולים-לא לאיסלנד) רוב הטיולים הם די דומים. האם יש לך את התכנית המפורטת של החברה הגאוגרפית? אגב, מהיכן את בארץ? אשמח לשמוע ממ -
טיול מאורגן לאיסלנד:Reהי לא בטוחה שהתשובה שלי התקבלה. הטיול של החברה להגנת הטבע-רואים עולם- התקבלה, אז אני כותבת שנית. טיול החברה הוא ל12 ימים. מניסיוני כמדריכת טיולים (לא לאיסלנד) רוב הטיולים האלה הם פחות או יותר אותו הדבר. נכון שהחברה הגאוגרפית יקרה יותר (והרבה פעמים גם ט -
תשובות לדבורהשוב שלום לך, ובכן,מבדיקה שערכתי באתר של ``רואים עולם`` הסכום הינו 4200 יורו ולא כפי שפירסמת.יכול להיות שנפלה טעות בתוכנייה שבידייך,כי המשמעות היא שההפרש בין החברה הגיאוגרפית לחברה להגנת הטבע מצטמצם כעת ל300 יורו,שזה אומנם גם כן לא מעט,ובכל זאת,לא אלפיים.