טיסה באירופלוט רוסייה
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על טיסה לתאילנד דרך חברת התעופה אירופלוט רוסייה. המחיר מאוד מפתה .
-
טיסה באירופלוט רוסייהשלום...
כמה זמן יש לך בקונקשיין?...שלא תצטרך ויזה...
-
טיסה באירופלוט רוסייהלרוסיה לא צריך ויזה.
-
טיסה באירופלוט רוסייהכבר לא צריך ויזה...לא ידעתי...מתי ביטלו את הצורך בויזה?...
-
טיסה באירופלוט רוסייהיש לי קונקשיין של 3 שעות בהלוך ובחזור שעה וארבעים.
השאלה היא איך הטיסה איתם מבחינת נוחות, בטיחות וכו'..
-
טיסה באירופלוט רוסייהספציפית איתם לא טסת אבל טסתי עם החברה האוקראינית שלדעתי אמור להיות אותו דבר - זו חוויה שלא הייתי חוזרת עליה.
מטוסים ישנים, הכל מינימלי ביותר, האוכל הרוסי מגעיל ברמות אחרות והכי גרוע זה היחס של הצוות - חצופים, אנטיפטים, אגרסיביים - בכל השנים שטסתי, בכל החברות שטסתי איתם בחיים לא נתקלתי בכזה יחס.
אני לא אטוס יותר עם חברות רוסיות ולא הייתי ממליצה לאף אחד
-
טיסה באירופלוט רוסייהמסכים עם עמליה...
בנוסף יש לחברה הזאת עבר בטיחותי לא טוב-הרבה תאונות שלה גם לא מדווחות...
בעיקר בטיסות פנים...
-
טיסה באירופלוט רוסייהאיך אפשר לומר על חברת תעופה אחת שהיא "לדעתי" כמו חברת תעופה אחרת. למה? כי שתיהן מדינות מזרח אירופיות? איזה שטויות.
לא הייתי אומרת שהחברה הרוסית היא אחת החברות הטובות, אבל... גם לא גרועה כמו האוקראינית. נסעתי איתם כמה פעמים. חוץ מקונקשיין ארוך במוסקבה שגם אותו הפכתי ליתרון (נכנסתי לעיר וטיילתי בה ומאוד נהניתי), הכל היה בסדר גמור. יצאו בזמן, חזרו בזמן, לא היו איחורים ולא אובדן מזוודות. האוכל היה מאוד בינוני, אבל המחיר הזול מצדיק את הבחירה.
-
יש להם גם טיסה ישירה ממוסקבה לפוקט.. -
טיסה באירופלוט רוסייהמסכים איתך ב100% אי אפשר להשליך מטיסה בחברה האוקראינית על החברה הרוסית. טסתי בעבר עם החברה האוקראינית אירוסוויט לתאילנד ומבחינת הטיסה והמטוסים הכל היה בסדר זה פחות נח כי הסרטים בדיבוב רוסי ואין תרגום באנגלית ולא קל להעביר שעות כה רבות בטיסה ללא בידור גם האוכל לא משהו אבל המחיר היה זול ואטרקטיבי טסתי עם ציפיות נמוכות בגלל המחיר יצאתי מרוצה כי המטוס מקייב לתאילנד היה מצויין. כיום המצב באוקראינה לא יציב כמו בארץ והמחיר של הטיסות בחברה הרוסית אטרקטיבי עם קונקשיין נח כך שלא הייתי פוסל טיסה בחברה זו באם רוצים לחסוך. אני טס בדצמבר עם האוזבקים ואז אוכל לדווח איך הטיסה בחברה זו. בא עם ציפיות נמוכות ועם די וי די מהארץ כדי להעביר את הטיסה הארוכה ולא להשתעמם.
-
אני אגיד לך למה.....קודם כל -כן! בגלל שהן מזרח אירופאיות ובעיקרון שתיהן חברות "רוסיות" האנשים זה אותם אנשים, התרבות אותה תרבות, המנטליות אותה מנטליות.
זה לא בא מקטע גזעני, חס וחלילה, אלא פשוט עובדה - מה לעשות המנטליות הרוסית היא מנטליות קשה, לא נחמדה במיוחד ובד"כ אם אתה לא מדבר רוסית - אתה לא קיים!
מעבר לזה שאם אני לא טועה UKRAINE AIRLINES נקנתה לא מזמן ע"י החברה הרוסית.
-
אני אגיד לך למה.....לא טסתי מעולם עם החברה הרוסית, אולם מזה מס' שנים היא "כוכבת" גדולה מאוד בתכנית תחקירי תאונות האוויר המצויינת "תעופה בחקירה".