ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אירלנד באוגוסט

פורום אירופה
    3
    5
    2265
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • saritfri
      saritfri נערך לאחרונה על ידי

שלום למומחים לאירלנד (בעיקר ליונתן בדבלין)

אנו מעוניינים לטוס באוגוסט לאירלנד ל-14 יום כשמתוכם יומיים מלאים בדבלין.
      האם הימים שנותרו יספיקו לטיול סובב אירלנד כל החוף המערבי עד לגאלווי וצוקי מוהר (כולל יום באי אינשמור) ועד לדבלין דרך בלפאסט וחצי האי הצפוני?.
      המגבלות:
      1)נהג 1.
      2)זוג שאוהב נוף וטבע כולל טירות ושמורות טבע.
      איך מז``א? ידוע שבאירלנד גשום כל השנה אך איך מבחינת הטמפ`? האם יש מספיק B&B פנויים באוגוסט או שצריך להזמין מראש?
      נודה לכם על קבלת תשובה.
      שרית
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Yonatan in Dublin
        Yonatan in Dublin נערך לאחרונה על ידי

אירלנד באוגוסט:Re
        הי שרית,

לא מזמן העלו כאן מסלול של משרד התיירות האירי שממש כלל את כל האי ואמורים להספיק אותו ב-10 ימים, לא בשבועיים, אבל זאת נראית לי ריצה מטורפת.

אם לענות על שתי השאלות בו זמנית, יש מספיק B&B פנויים, גם באוגוסט (אני טיילתי כאן בכל עונות השנה, כולל אוגוסט, ואף פעם לא עשיתי הזמנה בשום מקום). מה שכן, הייתי ממליץ לוותר על הרינג אוף קרי, כי ממש עמוס שם באוטובוסים של תיירים ביולי ובאוגוסט, ובמקום זה לנסוע לדינגל - הרבה יותר יפה והרבה פחות תיירים.

אז היות ולא צריך להזמין לינה, הכי כדאי פשוט לטייל איך שבא לכם, וכשמתקרב מועד הטיסה לחתוך חזרה לדבלין, ומה שמספיקים מספיקים. יש ים של מידע על מסלולים ומקומות ב-1001 טיפים - תעיפי שם מבט ואז תשאלי שאלות ספציפיות.

בקשר למזג אויר, הלואי שאפשר היה לדעת. כל שנה זה משהו אחר. ואגב, זה לא נכון שבאירלנד כל הזמן יורד גשם - השנה למשל, לא היתה טיפת גשם מסוף מאי ועד לסוף אוגוסט, ביולי היה ממש חם (במשך כמה ימים הטמפ` הגיעה ל-30 מעלות - אמא שלי היתה כאן בביקור מהארץ וכל הזמן התלוננה שחם לה). אבל מי יודע מה יהיה ב-2007. צריך פשוט לקוות לטוב.
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

אירלנד באוגוסט:Re
          יונתן תודה רבה!
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

אירלנד בספטמבר:Re
            היי יונתן...נראה כי אתה די מבין... אני עושה שנת שירות ורוצה בסופה(ספטמבר...) לטוס לאירלנד לבערך חודש...
            הבנתי שיהיה יקר לשהות שם זמן כה רב ורציתי לשאול אותך אם אתה יודע על איזהשהי אפשרות להשיג שם עבודה מכל סוג שהיא...חקלאות או כל דבר...באמת שאני חולם על זה וכל מידע שתתן לי אני אשמח מאוד...
            • Yonatan in Dublin
              Yonatan in Dublin נערך לאחרונה על ידי

זאת בעיה
              אם אין לך אזרחות של אחת המדינות של האיחוד האירופאי, כל עבודה שתעשה תהיה בלתי חוקית (יש כמובן ויזות של עבודה לכאלה שאינם אזרחי האיחוד אבל קשה מאוד לקבל ויזה כזו. אתה מן הסתם תהיה כאן עם ויזה של תייר, ואיתה כמובן אסור לעבוד), ואז לא רק שאתה עובר על החוק אתה גם עובד בלי ביטוח, ובלי הגנה של החוק בקשר לתנאי שכר וכל המשתמע מכך. בקיצור, מאוד לא מומלץ.

לעומת זאת, אם כל יש לך אזרחות של אחת ממדינות האיחוד האירופאי, אתה חופשי לעבוד במה שאתה רוצה.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון