טיסה ונסיעה לקמבודיה
-
היי, האם למישהו יש מושג כמה עולה נסיעה באוטובוס מבנגקוק לסיאם ריפ? ובנוסף כמה עלולה לעלות טיסה מבנגקוק לקמבודיה? אני לא יודעת מה עדיף...
-
טיסה ונסיעה לקמבודיהלא יודעת לגבי אוטובוס אבל אנחנו טסים בשבוע הבא לבנגקוק ומשם לסיאם ריפ הטיסה לקמבודיה עלתה לנו 70 דולר, אבל הזמנו כרטיסים כבר לפני חודשיים.... באיר אסיה.
-
טיסה ונסיעה לקמבודיהאוטובוס ממשלתי ישיר (מומלץ) כ25-30 דולר, 12 -15 שעותנסיעה בנגקוק סיאם ריאפ
-
טיסה ונסיעה לקמבודיהרק טיסה. למה להתענות 12 שעות בדרכים?
ד"א בסיאם ריפ אין הרבה מה לעשות אלא אם את חובבת עתיקות ומקדשים ואת זה יש באיזור אנגקור וואט בקירבתה.
-
טיסה ונסיעה לקמבודיהמה זאת אומרת אוטובוס ממשלתי? יש כאילו עוד אופציות לנסיעה יותר זולה?
-
אוטובוס ממשלתיזה שירות אוטובוסים רשמי היוצא מתחנות מרכזיות ברחבי תאילנד - בדרך כלל ברמה טובה מאד.
האפשרות השניה זה אוטובוסים שמאורגנים ע"י סוכנויות התיירות,
הקו בנגקוק סיאם ריאפ ו/או םנום פן ידועים לשמצה בהונאות שקורות בהם לתיירים.
שומר נפשו ירחק מהן.
ודרך אגב גם אני מאד ממליץ על טיסה לסיאם ריאפ במקום 12 ש' טילטול דרכים.
לגבי מה יש לראות בסיאם ריאפ.
ראשית בסיס היציאה לעתיקות אנגקור וואט הוא בסיאם ריאם!!
ומי שכותב שאין מה לראות שם , קשה לי להתווכח על קביעה כזו.
ראשית סיאם ריאפ היא עיירה נחמדה.
יש בה את כל שירותי התיירות.
די נעים לשוטט בה בערב, מסעדות דוכני אוכל שווקים ברים........
כדאי מאד לצאת מסיאם ריאפ לשייט של יום בכפרים הצפים על אגם הטונלה סאפ
ונחמד ומעניין במסגרת הנסיעה למקדשים הרחוקים להיכנס לכפרים ולראות איך חיים הקמבודים.
אני הייתי מקצה לסיאם ריאפ לפחות 5 ימים
-
אוטובוס ממשלתיתודה רבה על העזרה שלך!
רק עוד שאלה קטנה- אתה יכול להיות יותר ספציפי לגבי מאיפה לוקחים את האוטובוס הממשלתי? האם צריך לקנות כרטיס מראש? ( אם אתה יכול לתת לי שם של תחנות בבנגקוק שמשם אפשר לקנות כרטיס). ומה זה אומר אוטובוסים ברמה טובה? הנסיעה סבירה ויש עצירות? -
אוטובוס ממשלתיהתחנה ממנה יוצאים האוטובוסים האלה נקראת מוצ'יט זו התחנה הגדולה בבנגקוק לא רחוק משוק צ'אטוצ'אק.
כל נהג מונית ידע.
.אני מצרף לך קישור עם הסבר מי מה כמה למה