שבוע שאמוני - Chamonix
-
שבוע שאמוני - Chamonixיופי של טיול,נופים מקסימים ותמיד כייף להיזכר.
אלון,במלון איביס יש שאטל לשדה חינמי,החזרנו רכב ערב קודם.קיבלנו כריסי נסיעה בעיר וטיילנו ערב בג'נבה.קו 10 מגיע מהשדה לחעיר וחזרב ממש קרוב למלון.בבוקר אפשר היה להזמין ארוחת בוקר מוקדמת ותמיד יש קפה,מאפה...בקבלה.נהנינו מאוד.שריינתי דרך בוקינג,והזמנתי סופית ישירות,היה זול יותר ב25 יורו לחדר!
אמה
-
שבוע שאמוני - Chamonixהיי אמה. האמת שחשבתי על מלון איביס. הבעייה שאנחנו עם רכב שצריכים להחזיר בצד הצרפתי. השאלה היא במידה ואני מחזיר את הרכב בערב האם מסובך להגיע למלון מהחזרת הרכב בצד הצרפתי?
-
שבוע שאמוני - Chamonixתודה על הדיווח והצילומים המרהיבים. קצר וקולע. למדתי ממך שאפשר להנות באזור , יש מספיק מה לעשות גם ללא עליה להר .
-
שבוע שאמוני - Chamonixמצטרפת לוואו ועוד וואו. נהניתי לקרוא. תודה על השיתוף
-
שבוע שאמוני - Chamonixאלון, אני מציעה לך לרשום מייל לאיביס.הם באמת נחמדים ועונים.היה לנו ניסיון איתן פעמיים בבאזל ופעם בג'נבה.איביס "שלנו" נמצא בצד צרפתי. הגענו בערך ב17.00 כי פחדנו מפקקים בכניסה לעיר,הסבירו לנו איך להגיע להחזרת הרכב איזה קו לקחת לעיר ולחזור איתו למלון( קו 10 ממש ביציאה מהחזרת הרכב) הקו עותר בתחנות רבות לכן לוקח זמן,אבל לא נורא.חזרנו איתו למלון,התחנה כמה דקות הליכה ממנו.היה נעים לשבת בלובי בערב וגם מוקדם בבוקר.לא הזמנו ארוחת בוקר מוקדמת,מטיילים ישראליים שטסו איתנו אכלו .הסתפקנו בקפה ומאפה.לא היה מיניבר בחד.הוצאנו את הגבינות על עדן החלון

אומנם לקחנו רכב בצד שווצרי דווקא,בגלל מוגבלות לאוטומט ורכב גדול.אבל ממש לא היתה בעיה...
בבוקינג ראיתי שהוא ממש לא זול

היה מלון שאניגמה היתה בו ורשמה שאומנם פונקציונלי אבל מתאים ללילה לפני הטיסה,הוא היה זול הרבה יותר.
אמה
-
שבוע שאמוני - Chamonixאמה, לא להאמין אבל כבר אין מקום באיביס בצד הצרפתי לתאריכים שלנו ביולי 15'.
-
שבוע שאמוני - Chamonixתודה אמה ח.ג levnirit
אלון, בדקתי שוב , אנחנו לקחנו את הדלוקס בגלל שכלול במחיר ארוחת בוקר.
הטיסה שלנו היתה ב 11 של אל על (שעלתה בדיוק כמו המחיר באיזיג'ט)
דרך אגב אפשר לקבל פרטים על ההופעה של מרק קנופלר בשוויץ?
ח.ג - למה לא לעלות לאגווי? זה היה הדבר שהכי התלהבנו ממנו
עם כל הכבוד לשאר הדברים , על זה לא הייתי מוותרת
-
שבוע שאמוני - Chamonixאלון,נסה דרך האתר המלון עצמו.יש מחירים אם אפשרות ביטול וללא.
לא נראה הגיוני שאין מקומות . מאוד יכול להיות כי עדיין לא נמסרו חדרים לבוקינג.
אמה
*כדאי להירשם לקבלת מידע הוזלות של בוקינג,מידי פעם יש מבצעים .
-
שבוע שאמוני - Chamonixמקסים, והתמונות מדהימות

תודה!
נעה
-
שבוע שאמוני - Chamonixהיי יה.
מרק קנופלר יוצא בסיבוב הופעות ממאי 15 ועד אוגוסט 15 לרגל צאת אלבומו החדש בינואר 15.
ההופעה הראשונה בדבלין ולאחר מכן סדרת הופעות באי הבריטי כולל לונדון ומשם ממשיך לאירופה. בצרפת יש לו מס' הופעות בפריס ובתאריך 16 ליולי הוא מופיע בפסטיבל הגיטרה בעיירה ליד ג'נבה ולמחאת ב 17 ליולי ב SION שוויץ. לפני כן יש הופעה גם בציריך.
כל המידע באתר של מרק קנולר.
http://www.markknopfler.com/ -
שבוע שאמוני - Chamonixהי אלון
לילה אחד אפשר ללון בג'נבה CITY HOSTEL
במרכז , נקי, מסודר, יחסית זול
קרוב לתחנת אוטובוס קו 10 לשדה התעופה
http://www.cityhostel.ch/english/
עם חברה הייתי לפני שנתיים 4 לילות,
עכשיו הזמנתי עוד פעם לילה אחד.