טיול לאמפואווה
-
שלום רב !!
אנחנו, 2 זוגות מבוגרים בני 60+ מתכננים לבקר בתאילנד בדצמבר הקרוב לטיול עצמאי שרובו כבר "תפור".
בין השאר אנחנו רוצים לבקר באזור אמפאווה Amphawa על פי המסלול הבא:
- ביקור בשוק הצף של אמפאווה.
- אזור Klong Khon – ביקור באזור המונגרובים, הקופים השוחים, חוות צדפים וסקי בוץ Mud Slide.
- שוק הרכבת/שוק המטריות המתקפלות Talat Rom Hub.
- Bang Kung Temple.
(את כל הפרטים מצאתי במדריכי הטיול שיש לי ולכן יתכן כי לא כל הדברים אפשריים או נכונים) לאחר מכן, המשך נסיעה לקנצ'אנבורי שם נישאר במלון שכבר הוזמן על ידנו.
רציתי לברר מהן האפשרויות לארגן טיול כזה כאשר אני יודע לפחות על שתיים:
- טיול (פרטי ??) באמצעות אחת מסוכניות הטיולים בבנגקוק.
- לקחת מונית מבנגקוק ליום שלם ולטייל במקומות הללו ללא עזרת מדריך.
אשמח לשמוע התיחסויות והמלצות ואולי גם סדר גודל של מחיר לגבי הנושא הזה.
בהזדמנות זו אני מבקש לאחל לכולם חג שמח ושנה טובה ושקטה.
-
טיול לאמפואווהמציע לך לקנות את החבילה דרך אחת הסוכנויות ישראלית או מקומית,לבד יהיה לך קשה.
-
טיול לאמפואווהכל המקומות שציינת הם נכונים, יפים, וטובים ואפילו בסביבה הקרובה ל-Amphawa או על הדרך לשם. אבל....אין שום טיול מאורגן שמארגן טיול כזה לכל המקומות יחד
-
טיול לאמפואווהאתם בטח מודעים לעובדה ששוק אמפאוואה פתוח בסופי שבוע והחל משעות אחר הצהריים המאוחרות (לפנות ערב) בלבד.הבילוי במקום יקח לכם כמה שעות כך שאם תמשיכו באותו יום לקנצנבורי תגיעו לשם לא לפני 22:00 עייפים ורצוצים.
טיול פרטי לא יהיה זול - בקשו הצעות מחיר כבר עכשיו.
קבלו המלצה לנהגת מונית, עם מונית מרווחת הדוברת אנגלית סבירה
-
טיול לאמפואווהכפי שאמרו כבר , אם תנסה לבד תסתבך ובטח לא תספיק לעשות הכל ביום אחד .
גם בטיול מאורגן ומתוכנן מראש זה יהיה מירוץ להספיק הכל .
קח בחשבון לתכנן בסוף שבוע ולא בימי חול בגלל השוק באמפאווה הפתוח במלוא הדרו בסוף שבוע בלבד .
-
טיול לאמפואווהתודה על התשובה.
אני מודע לכך שהשוק פתוח רק בסופי שבוע. אנחנו מתוכננים לבקר בו ביום שבת.
את השם של הנהגת אני מכיר ואף דיברתי איתה בטלפון.
האם לדעתך הוא מתאימה ואפשר להזמין אותה לסוג כזה של טיול?
-
טיול לאמפואווההיא מאד נחמדה וטמפרמנטית, קולטת מהר.
בטוח שלשוק הרכבת, אמפאווה וקנצנבורי היא תדע לקחת אתכם. לגבי מקדש העץ אפשר להעזר במפות הגעה טובות מהאינטרנט.
לגבי השאר אני לא יודע, אבל אם תכין את המסלול לבד ומראש, ותסמן לך מראש את המקומות ב- GPS (רצוי שיהיה לכם את שמות המקומות בכתב תאילנדי) יש סיכוי טוב שתסתדרו.
-
טיול לאמפואווהלדעתי טיול כזה אפשרי ואפילו מהנה. כפי שכתבו קודמיי טיול עם מדריך פרטי ייקל עליכם ויביא אתכם ליעדים שרציתם.גם אני עשיצי טיול פרטי דומה ואמנם הגעתי למלון בקנצנבורי בעשר בלילה ואינני רואה שום בעיה עם זה להיפך.ניצול מלא של היום.אוכל לעזור לך במדריך פרטי שדובר קמת עברית..תהנו
-
טיול לאמפואווהתודה על התשובה.
אשמח לקבל את הפרטים ודרך להתקשר עם המדריך שעליו אתה ממליץ.
-
טיול לאמפואווהעקב חוקי הפורום לא ניתן להמליץ על מדריכים או סוכנים