תיכנון זמן
-
אני נוסע עם חבר לפני צבא ב15 לאוקטובר לתאילנד עכשיו אני ממש מצטער על זה שסגרתי את התאריכים האלה . אני מתחיל בצפון חמישה ימים ואז לקטוסמוי וקופנהגן יש לי 14 יום אני לא יהיה בפול מון מה שגורם לזה גם שכאהיה בקופנגן לא יהיה לי מה לעשות כי יהיה שם משעמם ואני ממש מצטער על זה יש לך רעיון או פתרון מה לעשות ? הבעיה היא שסגרתי את הטיסות פנים ככה שאין לי אופציה לשנות אותם או לבטל ...
האם אני צודק או שאפשר לבטל ? הזמנתי דרך בנגקוק איר והסוג כרטיס הוא WEB SAVER .....
איך אני יכול לשפר את הטיול????? כי זה ממש עושה לי רע לחשוב על זה שיש לי 14 יום בקופנגהן וקוסמוי כל החברים אומרים לי שזה ממש מוגזם להיות את מספר הימים הזה ...
-
תיכנון זמןלא ברור לי לאיזה טיסות ובאיזה תאריכים סגרת תן פירוט .
-
תיכנון זמןאני זוכר שהתייעצת המון בקשר לטיול שלך,תכתוב את כל המסלול שלך עכשיו,אולי נתקן עוד טעויות.
בקוסמוי יש מקומות בילוי יפים אבל לבחור צעיר בגילך 14 ימים בקוסמוי וקופנגן לדעתי זה ממש מוגזם.
בפוקט יותר כייף לבלות ובפטאיה הכי כייף.
-
תיכנון זמןנוחת ב15 באוקטובר וישר טס לצאנג מאי ל5 ימים ... ב20 טיסה לקוסמוי שם יש לי 14 יום עוד להעביר באיזור שם לחלק את זה בקוסמוי וקופנהגן וב31 יש האלף מון וב3 בנובמר יש לי טיסה לבגנקוק לשתי לילות ואז חוזר לארץ
השאלה היא האם אפשר לשנות או לבטל תטיסות הפנימיות .... ואם לא איך אני עושה שיהיה לי יותר מעניין וכיף בטיול .
בכל זאת טיול לפני צבא ואני משקיע הרבה כסף אז חבל שזה לא יצא הכי טוב שאפשר
-
תיכנון זמןקשב לי לעזור לך כי כבר סגרת את הטיסות וחבל , 14 יום זה באמת הרבה נסה לשלב גם את קו טאו אי קטן מרחק הפלגה קצר מקו פאנגן נחמד לצלילות בים , אי יפה אבל שקט בלילה ..
-
תיכנון זמןמה זה WEV SAVER ? אי אפשר לשנות תאריכים או לבטל תטיסות הפנימיות ?
-
תיכנון זמןתקופת הטיול שלך היא בהחלט לא בתקופת המסיבות בקופנגן איך שלא תסדר את זה. להישאר בקופנגן תקופה ניכרת רק בשביל מסיבת האלף מון כזו או אחרת לדעתי מיותר. קופנגן הוא אי מקסים עם חופים יפים גם ללא מסיבת הפולמון שמבדילים אותו מהשאר אך לצעירים לפני צבא שמחפשים אקשן הוא יכול להיות משעמם בתקופה שלא בתקופת המסיבות. אם בקוסמוי ניתן לשהות שבוע ועדיין להנות , בקופנגן להיות שבוע זה יותר מידי בשביל צעירים כמוכם. כדי שלא תחזרו מאוכזבים אני מציע לכם כך- לשהות בקוסמוי 5-6 לילות להמשיך לקופנגן ל3-4 לילות בכל זאת צריך להכיר את האי והחופים המקסימים שלו ואז לעבור משם לפאטאיה ולבנגקוק שמגיע לה יותר מיומיים בטיול של 3 שבועות. תספוג את הנזק של ביטול הטיסה מקוסמוי לבנגקוק זה שווה יותר מאשר לקפוץ על הקירות בקופנגן משעמום. בפאטאיה אין ספק שתהנו כך שכדאי לכם לשלב אותה במקום הימים שתחסכו באיים.
-
תיכנון זמןלפי מה שהבנתי פאטיה זה עיר למבגורים עם חיי לילה וזנות והיא יחסית מגעילה ... מה עם קוטאו ?
-
תיכנון זמןWEV SAVER ממה שאני מבין זה כרטיס שלא ניתן לשינוי צור קשר במייל עם החברה
אולי יסכימו לעשות שינוי חבל שהזמנת דרכם ב- AIR ASIA יכולת להזמין כרטיסים גמישים לשינויים במחיר הרבה יותר נמוך ממבגקוק אייר . בעיקרון אף פעם לא משעמם בקו פאנגאן גם שאין פול מון תמיד יש מסיבות לילה אפשר לחלק את ה 14 יום בין קו טאו /קו פאנגאן /קו סאמוי .אני מכיר אנשים שהיו שבועות בקו פאנגאן ולא השתעממו אפילו רגע . למרות שאני אישית מעדיף את החוף המערבי ( פוקט/קראבי/קו פי פי ) .
-
תיכנון זמןקשה איתך. קיבלת את העצות הכי טובות ובסוף תכננת תכנון דפוק. צאנג מאי 4 ימים נטו?חבל על הזמן.לפחות עוד 2 לילות .לגבי השאר כבר עניתי בעבר.
-
תיכנון זמן -
תיכנון זמןעדיף היה שהיית עושה את הטיול הזה אחרי השרות הצבאי ולא לפני. אתה עדיין לא מספיק מגובש וסגור עם עצמך לגבי מה אתה מחפש בטיול כזה בתאילנד. פאטאיה קצת השתנתה מבעבר ולא יודע ממי הבנת מה שהבנת אני הולך לבקר שם עם ילד בן 6. כבר שאלת וקיבלת מספר פעמים תשובות כיצד לחלק את הזמן בסופו של דבר ההחלטה היא שלך.
-
תיכנון זמןתנסה לבדוק במדיניות הכרטיס שהזמנת או פשוט לשלוח מייל לבנגקוק אייר לגבי השינוי. כמובן שזה יעלה כסף..
מה מעניין אותך בטיול? מסיבות? חיי לילה? בטן גב? שקט?
במידה ותשנה את כרטיס הטיסה, תוסיף עוד ימים לבנגקוק ואולי גם תחשוב על פטאיה.
אם לא תצליח, תעביר 3 ימים בערך לקוטאו. זה לא אי מלא חיים, אבל אפשר להנות בשקט על חוף יפה.
-
תיכנון זמןזה מקרה קלאסי של בלבול מרוב אפשרויות כולם הציעו לך בכל השירשורים הקודמים הצעות מעולות ותכנונים מצויינים
להבא לחבר'ה בלי נסיון של כמה פעמים בתאילנד לדעתי יש להמליץ להתייעץ עם סוכני נסיעות בתאילנד או בישראל
-
תיכנון זמןתודה רבה לכולם על העידוד ....
עד כמה זה באמת משנה ובעל משקל ??
-
תיכנון זמןגם אני חושבת שכדאי שתוותר על הטיסה מקוסמוי ועדיף שתפסיד את הכסף מאשר שישעמם לכם באיים וילך לכם יותר כסף.
מה שאני הייתי עושה, מגיעה לצפון ל-5 ימים הטיסה כבר סגורה תטוסו לקוסמוי ל-6 ימים מקוסמוי תזמין טיסה לפוקט ל-6 ימים ואת היומיים שנשארו תעביר לטובת בנגקוק וכך יצא לך מסלול מצויין שגם תהנה בו.
כך שיוצא:
5 ימים צפון
6 ימים קוסמוי
6 ימים פוקט
4 ימים בנגקוק.
מקווה שתהנו ובפעם הבאה כדאי שתקשיב לחברי הפורום

-
תיכנון זמןלא הבנתי את התגובה שלך יש שני אפשרויות בלבד תישאר עם מה שיש ותנסה למצות את הטוב ביותר מקו סאמוי/קו פאנגן/קו טאו או אפשרות שנייה בטל את הכרטיסים ספוג את הנזק ותכנן מחדש לפי מה שהמליצו לך כבר .
אבל מה הטעם לייעץ לך אם אתה לא מקשיב בכלל

-
תיכנון זמןשווה לספוג קנס של 800 שקל כדי לשנות את התאריכים ואז להיות בפול מון ?
-
תיכנון זמןאני מניח שלחלק מהאנשים זה יהיה שווה לספוג את הנזק ולשנות את המסלול ולחלק לא. אתם בחורים לפני צבא ואם לא נולדתם להורים עשירים אני מניח שבשבילכם 800 ש"ח זה הרבה כסף. אף אחד לא יתן לכם פה תשובה חד משמעית של כן או לא זה התלבטות קשה שתצטרכו להחליט אותה אתה והחברים שעימך. אני חושב שאפשר להנות בתאילנד גם מחיי הלילה העשירים שקיימים בקוסמוי ובבנגקוק גם אם מפספסים את מסיבת הפולמון בקופנגן. אתם עוד צעירים ורוב הסיכויים שאחרי הצבא תחליטו לחזור לתאילנד שוב. אני כשהייתי בגילכם לא ידעתי בכלל איפה נמצא נתב"ג ולא היה לי כסף גם לטיול נופש באילת.
תזרמו עם מה שיש קחו את הבעסה בסבבה והכל יהיה טוב.
-
תיכנון זמןנכון ההחלטה שלו בלבד .