קאמפנג פט
-
בדרך לסוקותאי ומשם לצ'יאנג מאי אני שוקל לעצור ב קאמפנג פט ל 2-3 לילות.
יש שם אתרי עתיקות מרשימים וגם העיר נראת נחמדה קצת הרחק ממסלול התיירים הנדוש והקבוע , האם כדאי ? איפה ללון ? אפשר להעביר שם 2-3 לילות ואז להמשיך צפונה יותר ?
-
קאמפנג פטמישהו ?
-
קאמפנג פטהאמת שאני לא בטוח שאם אתה בדרך לסוקותאי שווה לך לעצוק בקמפאנג פט. העתיקות שם לא רבות והרבה פחות מרשימות מאשר בסוקותאי. שיטוט של שעה בפארק כולל עצירות צילום והסיפור נגמר. אם בכל זאת אתה רוצה אז לילה אחד יהיה די והותר. קח בחשבון שהפארק נסגר סביב 6 עד כמה שאני זוכר.
העיר עצמה חביבה אך נטולת אטרקציות למעט פארק העתיקות, שוק בסדר שנסגר סביב 7 בערב, זהו בערך.
לינה, ממליץ על מלון PETH. חדרים מרווחים, מיקום מרכזי, מחיר סביר. מה שמרתק במלון הזה הוא שבשיטחו יש מועדון שפעיל עד 4 בבוקר עם מוזיקה חיה ממש טובה (תאילנדית כמובן) ואווירה שמחה. יש בשיטחו מועדון נוסף סולידי יותר שבו לו הייתי. נראה שאלו שני המועדונים היחידים בעיר ושני המקומות היחידים שפתוחים אחרי 22:00.
כשאתה יוצא מהמלון חצה את הכביש ולך ימינה. די מהר תיתקל בשוק, תסתובב בו קצת, ממילא אין הרבה. חזור לכביש הראשי והמשך עוד כמה מאות מטר, בצומת רחובות תראה מסעדה סינית. זו כנראה המסעדה הטובה בעיר. גם כן נסגרת סביב 22:00.
מעבר לזה לא גיליתי משהו בעיר. בעצם כן, יש משם אוטובוס לצ'אנג מאי.

-
קאמפנג פט