מילון לתייר - רומנית
-
בוקר טוב,
אני מחפשת מילון מילים לתיירים,
כדי להבין כמה מילים בסיסיות ברומנית.
מישהוא יודע היכן אני מוצאת אחד כזה?
תודה,
יום נעים,
אורי -
מילון לתייר - רומנית:Reבוקר טוב אורי
הוספתי לך לינק של שיחון עברי רומני שנמצא כאן באתר למטייל, מעבר לכך אני לא חושב שכדאי לרכוש מילון, גם שאין כל כך היצע של מילונים עיברי-רומניה , ואם יש הם ישנים [מועילים אך ישנים].
כשלנתי מס` חודשים אצל משפחה רומניה בבוקרשט שיודעת לומר שלום בעברית נעזרתי במילון ישן ישן לפני כ- 20 שנה אם לא יותר פשוט אין ביקוש, ע``מ לבדוק אם יצע משהו עדכני פני לסטימצקי.
דודו
נ.ב. יש לך שם מקסים (-:
שיחון עברי - רומניה -
מילון רומני - אנגלי - רומניהנה לינק של מילון רומני-אנגלי-רומני באינטרנט.
אם בכל זאת את רוצה משהו טוב תחכי לרגע בו תהי ברומניה ושם גשי לחנות ספרים גדולה.
דודו
מילון רומני - אנגלי - רומני -
מילון לתייר - רומנית:Reפנה לחנות של החברה להגנת הטבע או למטייל או בחנויות אחרות לספרות טיולים ותמצא שם בהחלט גם מילון וגם שיחון ברומנית.
לי יש ``שיחון עברית רומנית`` של חברת ז`ק בירושלים שהוא עבה מאוד 393 עמודים (בניגוד לשיחונים הדקים).
וכמי שבא ממוצא רומני, לדעתי השיחון הזה מצויין.
לא הבנתי מה עניין גיל השיחון, יש שינוי בשפה הרומנית ?
קנה את הסיפרון הזה, וכל רומני ישמח מאוד לשמוע שאתה יודע להתבטא בכמה מילים ברומנית, בעיקר את הבסיסיות, זה מקצר את תהליך הגישה לאנשים. -
מילון לתייר - רומנית:Reיש לי מילון עיברי-רומני-עיברי ושם מצאתי מילים אשר לא בשימוש או שהם בהגיה אחרת. -
מילון לתייר - רומנית:Reאז מה?
מוטב לנסות לדבר ולטעות בהגייה מאשר לא לנסות.
אותו דבר יש לי עם שיחות יוונית-עברית של ג`ק ולפעמים אני צוחק מהכתיבה של מילים שנאמרות קצת אחרת. אז מה? אז יתקנו אותי, אבל יבינו שאני מנסה לדבר איתם בשפתם, ואין אדם שלא יראה זאת בחיוב.
אז מה לעשות? לעשות. -
מילון לתייר - רומנית:Reתודה, תודה.
אני חושבת שהמקוצר יענה על הצרכים.
כל טוב,
אורי -
לא מבין אותך כלל !שמעת אותי אומר לה לא לנסות?
הרי נתנתי לה אופציות כמו השיחון של למטייל וכן מילון באינטרנט, בנוסף הפנתי אותה לחנויות סטימצקי ולמטייל.
סך הכל אמרתי כי במילונים הישנים יש מילים שלא בשימוש או בהגיה אחרת זה הכל! ואתה פיתחת לי כאן סיפור נו באמת שפירא? מה קמת על שמאל? -
אורי אני חשבתי שתלכי על...ה- 393 עמוד שהציע שפירא (-:
``לי יש ``שיחון עברית רומנית`` של חברת ז`ק בירושלים שהוא עבה מאוד 393 עמודים (בניגוד לשיחונים הדקים).``
דודו -
מסתבר שלומר SALUT לא צריך..393 עמודים של שיחון (-: -
אתר מועיל-שיחון+קול