שווקי חג המולד באירופה
-
מתכנן לנסוע לאחד משווקי חג המולד בדצמבר בשביל טיול בר מצווה לילד
יש פארק שעשועים פתוח בזמן הזה,מה מומלץ ,וינה - לונדון פרקטי? ,מה צריך להתכונן לגבי הקור?
פריז יקר מידי? תודה על התשובות -
שווקי חג המולד באירופהשווקי חג המולד מומלץ לבקר במדינות בעלות התרבות הגרמנית או שהושפעו ממנה.
אחד השווקים המומלצים הוא באלזס (לא שוק אחד למעשה - יש גדולים בשטרסבורג וקולמאר ועוד קטנים בכפרים. זה טיול שווקים שלם). את זה אפשר לשלב עם פארק אירופה שפתוח בעונה הזו.
השוק בוינה גם מומלץ אבל אני לא זוכרת שיש פארק שווה קרוב.
אם מעניין אותך יש המון פרטים על טיולי חורף באלזס פה בפורומים / סיפורי טיול (יש המון בפורום משפחות).
-
שווקי חג המולד באירופהשווקי חג המולד מומלץ לבקר במדינות בעלות התרבות הגרמנית או שהושפעו ממנה.
אחד השווקים המומלצים הוא באלזס (לא שוק אחד למעשה - יש גדולים בשטרסבורג וקולמאר ועוד קטנים בכפרים. זה טיול שווקים שלם). את זה אפשר לשלב עם פארק אירופה שפתוח בעונה הזו.
השוק בוינה גם מומלץ אבל אני לא זוכרת שיש פארק שווה קרוב.
אם מעניין אותך יש המון פרטים על טיולי חורף באלזס פה בפורומים / סיפורי טיול (יש המון בפורום משפחות).
-
שווקי חג המולד באירופהוינה גם "הושפעה מהתרבות הגרמנית"
-
שווקי חג המולד באירופהגם אני ממליץ על וינה. ויש שם גם פארק שעשועים ה"פראטר". אם רוצים לגוון אפשר גם לבקר גם בבודפשט (3 שעות ברכבת).
-
שווקי חג המולד באירופהמה זה בא לומר ההערה הזו? אפשר להגיד תודה במקום.
אני אמרתי שוינה מומלצת, לא? וגם אמרתי שאני לא זוכרת שיש פארק מתאים קרוב. בפראטר הייתי לפני המון שנים, אולי הוא השתדרג מאז אבל מה שאני זוכרת נראה לי הרבה פחות אטרקטיבי מפארקים כמו פארק אירופה.
לפעמים אני מצטערת שאני טורחת לענות בפורום.
-
שווקי חג המולד באירופההייתי בפראטר בשנה שעברה, לא עליתי על אף מתקן - לא התרשמתי מהמקום ולא מהאחזקה שלו... בזבוז זמן ולא הרגשתי בטוחה בשכונה. בזבוז זמן מבחינתי. לפני כמה שנים הייתי בגרמניה בתחילת דצמבר אווירה קסומה - בברלין ומינכן נחמד אבל האווירה הקסומה מבחינתי היתה בשווקים של אוגסבורג ושל נירנברג (כמה אירוני..)
-
שווקי חג המולד באירופההילדות שלי (שהיו בנות 10 ו-12) מאד אהבו את הפראטר. משהו בפשטות שלו קסמה להן. זה לא מתקרב לרמת הריגושים של אפטלינג/גארדהלנד/דיסני אבל היה להן ממש כיף. נחמד להעביר חצי יום בוינה, במיוחד ביום ראשון כשהחנויות סגורות ומרכז העיר מרגיש קצת נטוש.
-
שווקי חג המולד באירופהאני מסכים עם קודמתי. ברור שאין להשוואת לאפטלינג או פארק אירופה. אבל בהחלט אפשר להנות. בנוסף למתקנים לכל המשפחה כגון: גלגל הענק, רכבת ההרים, מכוניות מתנגשות וקרוסלה יש גם מתקני אקסטרים כמו:
BOOMERANG,SCHWARZE MAMBA, SPACE SHOT.
-
שווקי חג המולד באירופהלא הבנת אותי
שכחתי את סימן השאלה
שאלתי האם וינה גם הושפעה מהתרבות הגרמנית?
סליחה על האי נעימות
-
שווקי חג המולד באירופהגם אצלי מאוד מאוד אהבו את פראטר...לא פשוט בכלל ומרגש מאוד.
הבעיה הגדולה היא המחיר. משלמים שם עבור כל מתקן בניפרד ואת עלות הכניסה לפארק אירופה ניתן לסיים תוך 2-3 שעות בקלילות.
( הילדים שלי הוציאו כל אחד כ 40 יורו ב 3 שעתיים ואז פשוט עזבנו ....)