ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פשיעה בדרום אמריקה-האמנם?

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    504
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dani12345
      dani12345 נערך לאחרונה על ידי

שלום!

פעם אחר פעם חוזרים על המנטרה שאמריקה הלטינית מסוכנת מבחינת פשיעה ומעשי שוד כלפי תיירים.
      אך עד כה לא שמעתי עדות אישית של מטייל אחד שנשדד.
      חשוב לי לקבל פספקטיבה.
      הייתי מעוניין לדעת אם מישהו שמע/מכיר סיפור אמיתי של שוד מזויין (תחת איום נשק) או פשע אלים אחר שהתרחש שם (בין אם זה קרה לו או לאדם מוכר לו) ובאיזה מדינה זה קרה. (כדי לקבל פרספקטיבה)
      השאלה מתייחסת למקרי שוד באיומים או אלימות ולא ל''כיוס פשוט''.
      תודה, דן.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דוב פנדה
        דוב פנדה נערך לאחרונה על ידי

פשיעה בדרום אמריקה-האמנם?:Re
        אם זה נחשב, אז: לקרוב משפחה, מקומי, לפני כשנתיים, באחד הפרברים מחוץ לבואנוס אירס, בשעות הערב, חזר הביתה בתחתונים.
        מכרים אחרים סיפרו על שוד אלים, פרצו לבית עם נשק (כמה סיפורים כאלה), קשרו את בני הבית, לקחו מכל הבא ליד, או שביקשו מבני משפחה כופר. גם מלפני כשנתיים-שלוש.
        הכלל הוא: יש שכונות שעדיף להימנע מהם גם ביום גם בלילה, יש מקומות שרק בלילה. מידע לקחת במקום. אמצעי זהירות לברר: לא תכשיטים נוצצים, לא הפגנת רכוש, לא לספור את הכסף ביציאה מהבנק. שמענו גם על קופאים שהיו מסודרים עם שודדים והודיעו להם על משיכות בסכומים גבוהים.
        זה מספיק??
        • darkangel13
          darkangel13 נערך לאחרונה על ידי

פשיעה בדרום אמריקה-האמנם?:Re
          מצטערת להיות זאת שמאששת את השמועות, אבל חברה טובה נשדדה בברזיל.
          ממה שאני זוכרת הסיפור היה שהיא וחברה שלה התיידדו עם שני ברזילאים מקומיים. הם טיילו איתם כל היום וממש התחברו. כשהחשיך הברזילאים הובילו אותם לסמטה וניסו לשדוד מהן בכוח את התיק. אחת מהן הגנה על התיק בו כל דברי הערך שלהן בכל כוחה ולבסוף, אחרי מכות די רציניות, הם התייאשו וברחו.

אה, וזה סיפור די גרוע לספר אם אתם מנסים לשכנע חברה שמפחדת לטוס אתכם לדרום אמריקה. מניסיון. 😕
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון