ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול שלכת ניו אינגלנד

פורום צפון אמריקה
    3
    3
    1549
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נוגל
      נוגל נערך לאחרונה על ידי

שלום למוני,

אנחנו יוצאים למסלול שלכת בתאריך 4.10 למשך שבוע והיציאה מניו יורק. מתלבטים האם אחרי ההרים הלבנים להמשיך למספר ימים לפרק אקדיה במיין ולחזור לאורך החוף דרך בוסטון או לנסוע מזרחה לכוון מפלי הניאגרה ואגמי האצבעות? שנה טובה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

טיול שלכת ניו אינגלנד

שהוע הוא פרק זמן לא ארוך.  אם נניח יום נסיעה מניו יורק לערים הלבנים (מבוסטון זה 3 שעות.  מניו יורק, המרחק ארוך יותר) ועוד 2-3 ימים שם ועוד יום לחזרה, נשארנו עם 3 ימים.

זה פרק זמן שיכול להספיק לנסיעה למפלי הניאגרה פלוס עוד מעט עצירות בדרך (אולי באגמי האצבעות), אזל לא נראה לי ש- 1000 האיים יכנסו למסגרת הזמן.

אם מדובר בנסיעה לפארק אכדיה, זו גם בעיה.  יום נסיעה לשם, יום שם, ואח"כ צריכים יום ארוך או קצת יותר על מנת לחזור לניו יורק (בעצם לקחתנו בחשבון יום אחד לחזרה בחישוב המקורי), כך שזה אפשרי.

מה עדיף - תלוי בכם.הנוף באכדיה הוא יותר נוף של חוף ים (לא חוף רחצה, אלא מיוער ומסולע ועם ירידות תלולות.  אגב, יש גם חופי רחצה).  זהו קונטרסט לנוף ההררי של ההרים הלבנים.

מפלי הניאגרה הם מטרה ראויה גם כן (אם כי אני התאכזבתי מהם, וההתרשמות שלי ירדה עוד, שנים אחר כך, כשביקרתי במפלי האיגואסו על גבול ברזיל ארגנטינה).

• מוני
          מוני נערך לאחרונה על ידי

טיול שלכת ניו אינגלנד

שלום

לעניות דעתי, ואני תמיד מתיחס בהתאם לכמות הימים המוקצבים לטיול שלכת שיוצא וחוזר לניו יורק.

ברגע שיש צורך לחזור אחרי 6 לילות למנהטן,וגם ביקור בבוסטון כלול,אז ,לא אכדיה,

ובטח שלא אצבעות ומפלי ניאגרה,אלא טיול קלאסי די מהיר/מרתוני, שיכסה בכמות קטנה זו את האתרים הפופולאריים באדירונדאק שבמדינת ניו יורק(גם זה לא בטוח ואחליט על כך אם תשחררו עוד לילה שביעי לפני שחוזרים למנהטן?),נגיעה בוורמונט,והרים לבנים בניו המפשייר,ידגום את בוסטון,וממנה ישיר חזרה לניו יורק.

אז אם מקובל  עליכם, לא אכדיה, ולא מפלי ניאגרה, מוכן להציע חלוקה לימים ויעדים.

ואנא רישמו אם מוכנים להקדיש 7 לילות לפני שחוזרים לעיר הגדולה.

מוני

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון