ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בעלות טיול :)

פורום מרכז אמריקה
    2
    3
    4174
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • linoy pariente
      linoy pariente נערך לאחרונה על ידי

היי,

חברה שלי ואני מתכננות לטוס באזור אפריל מאי למרכז אמריקה לכ- 3 חודשים.

את הטיול למעשה נתחיל בברזיל למשך חודש ומשם טיסה לפנמה, מפנמה לקוסטה ריקה, משם להמשיך לגוטאמלה ולסגור את הטיול במקסיקו (עם אופציה לשבוע/שבועיים בקובה).

הטיול שלנו עדיין לא לגמרי סגור וזה משהו מאוד גולמי, אבל בכל זאת רציתי לדעת כמה בערך אמור לעלות טיול בכל אחת המדינות האלה והאם אלה תאריכים מתאים לאזורים האלה.

חשוב לציין שאנחנו לא מהבנות המתפנקות ואין לנו כוונה לשלם הון על מלונות....

אודה לכם על העזרה!!!!!!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

עזרה בעלות טיול 🙂

בצד שמאל של הפורום יש את גישת התקציב שלי-  הייתי מציע לכן לנסות לעבוד איתה

בעבר מטיילים נתנו פה הערכת עלויות למדינות שונות. באופן אישי אני הייתי יכול לחיות בפחות. גווטאמלה הוערכה בכ-800$ לשבועיים, מכסיקו /קוסטה ריקה ב-1200$.

הרבה אבל תלוי מה עושים במדינות הללו- אם נעים הרבה ועושים הרבה אטרקציות- הסכומים גדלים משמעותית. אם רק רובצים בחוף ואוכלים מקומי ברחוב- במחיר יורד. אם מבלים הרבה ושתייה כלולה- זה גם יכנס לתקציב יותר גבוה...

אתם למעשה משאירות רק חודשיים למרכז אמריקה ודוחסות 4 מדינות- זה אומר- יותר כסף על תנועה ( אלא אם תגידו שאתם מתבססות רק בשניים-שלושה יעדים במדינה), יותר כסף על דברים שתעשו כל יום, בקיצור- תקציב יותר גבוה...

העונה- אתן מגיעות אחרי ברזיל שזה מאי-יוני- זו העונה הרטובה, אם כי תהיו בתחילתה ותתקדמו לאמצעה...

• linoy pariente
          linoy pariente נערך לאחרונה על ידי

עזרה בעלות טיול 🙂

השאלה אם ברזיל זה יעד שאפשר לוותר עליו (למרות שנעשה רק את החצי הצפוני של ברזיל מריו ומעלה) בשביל להרוויח את מרכז אמריקה- פנמה קוסטה ריקה וגוטמאלה או שברזיל זה יעד "חובה"?

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון