ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מדבריות מלח בארגנטינה

פורום דרום אמריקה
    2
    4
    1114
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shirubin
      shirubin נערך לאחרונה על ידי

אני אשמח אם מישהו יחלוק חוויות מטיול במדבריות מלח בארגנטינה. האם ניתן כלל להשוואה עם הסלאר בבוליביה?

אני אהיה בפברואר בצפון ארגנטינה, ושקלתי גיחה לבוליביה רק בשביל הסלאר... עד שראיתי על המפה של ארגנטינה אזורי מדבריות מלח עצומים. ניתן לטייל שם עצמאית? מאיזו עיר יוצאים לשם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

מדבריות מלח בארגנטינה:Re
        לא הייתי בסאלאר דה אויוני, לכן לא אוכל להשוות. יש מספר מדבריות מלח בצפון מערב. רובם נמצאות בדרכי עפר בגבהים של מעל ל-4000 מטר באיזור מעברי הגבול בין ארגנטינה לצ`ילה. יש אחת יותר נגישה - סאלינאס גרנדס, שנמצאת יותר קרוב לחוחוי, כשעה נסיעה מערבה לפורמאמארקה (הכל על כבישים סלולים). הסאלינאס גרנדס ענקיים, חלקם מעובדים בתעשיות. המראה מדהים. אפשר משם לחצות צפונה על דרך עפר באלטיפלנו לאברה פמפה ליד כפרים אינדיאנים ולראות ויקוניאס ושאר חברים ממשפחת הלאמות/גמלים.
        בצ`ילה יש את הסאלאר דה סורירה שהוא פחות יפה (פחות נקי) אבל מלא בעלי חיים - ויקוניאס והמון פלמינגוס.
        אפשר לראות הרבה ציפורים, ויקוניאס (ופלמינגוס בעונה )בארגנטינה בלגונה לוס פוזואלוס (צפונית לאברה פמפה בדרך עפר מאיכות ירודה, עובר דרך כפרים אינדיאנים בדרך צדדית לכיוון הגבול עם בוליביה).

אלעד.
        • shirubin
          shirubin נערך לאחרונה על ידי

כ`''כ זריז!
          תודה!

נשמע נהדר. איך מתארגנים על טיול נניח בסלינס גרנדס? מאיפה הוא יוצא (אם יש סוג של משהו מאורגן) וכמה זמן דרוש?
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

כ```כ זריז!:Re
            לגבי טור מאורגן - אין לי מושג. הגעתי לשם עם רכב שכור. אפשר לעשות את זה כטיול יום מסלטה, אבל זה יהיה יום עמוס...

אלעד.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון