ירח דבש בדרום אמריקה
-
שלום לכולם!!!
אנחנו רוצים לצאת לירח דבש יומיים אחרי יום כיפור(ספטמבר) למשך 3 שבועות בערך
יש לכם יעדים מומלצים בדרום אמריקה שמתאימים לנופש כיף וירח דבש?
תודה לכולםםםםםםםם -
ירח דבש בדרום אמריקה:Reבטח ובטח !!!!
יש בדרום אמריקה הכל.... תלוי מה אתם מחפשים.
לדעתי, ירח דבש מתאים יותר למדינות יותר מתקדמות כמו ברזיל וארגנטינה שם תוכלו לגוון בין קרחונים, אגמים, ערים גדולות וכמובן חופים. -
ירח דבש בדרום אמריקה:Reגם אני חשבתי על ארגנטינה ברזיל הבעיה היא שהרבה אנשים אומרים לנו שזה לא שווה כי אנחנו נהיה שם כולה 3 שבועות
מבואנוס איירס לברילוצ`ה באוטובוס יקח לנו יממה שלמה שזה כבר עוד יום שמתבזבז(בנוסף ליום טיסה) וטיסות מבואנוס איירס לברילוצ`ה הן יקרות ככה שיוצא שאנחנו מפסידים ימים על נסיעות וטיסות
מה אתה אומר?צודקים או לא?
ולא אתה היית ממליץ לנו ללכת? -
ירח דבש בדרום אמריקה:Reולאן* -
ירח דבש בדרום אמריקה:Reהיי ...
תראי - כל המרחקים בדרום אמריקה הם כאלו שמצריכים הרבה שעות נסיעה. לפני שאמליץ לכם על מה שאני חושב שכדאי, תחשבו ביחד מה בעצם אתם רוצים לעשות: טרקים, טיוליי יום, נופים מחלון האוטובוס, מסיבות ודיסקוטקים, בטן-גב על החוף .......
אם יש לכם רק 3 שבועות אני ממליץ לטעום מכמה שאפשר מכיוון שלא כל יום מגיעים לדרום אמריקה אבל לעשות את זה בצורה מחושבת כדי לא לבזבז זמן. כדאי (לדעתי) לנחות בבואנוס איירס ולחזור מריו דה ז`נרו. הרבה חברות תעופה מאפשרות את זה (איבריה, איר פרנס, אייר מדריד ...)
מומלץ להגיע לאזור ברילוצ`ה מיד אחרי הנחיתה, אבל צריך לבדוק מזג אוויר. אין צורך לעשות את כל 7 האגמים. מספיק לעשות טיול ג`יפים באזור ואולי לשכור רכב ליום אחד (רומנטי מאוד ....). באזור מנדוזה אפשר לטייל באזור הרי האנדים ולבקר ביקבי היינות הרבים שיש שם. בואנוס איירס היא עיר גדולה שמציעה מלא דברים - תקראי במדריכים.
משם ממשיכים צפונה לכיוון מפלי האיגוואסו. אין צורך לעשות את הצד הברזילאי שלהם - הוא פחות מרשים אבל אל תפסידו את הסכר הגדול בצד הברזילאי - ממש מרשים ואת פארק הציפורים (למרות שלא הייתי בו).
בברזיל יש (שוב) אינספור אפשרויות: אפשר להגיע לחופים שקטים באיסלה סנטה קתרינה (פלוריאנפוליס) לפני שמגיעים לריו דה ז`נרו שבה, שוב, יש את כל מה שעיר גדולה מציעה. מעבר לחופים וכל השאר אני ממליץ על הסיור במשכנות העוני (הפבלות) שלא הזדמן לי לעשות אותו כי היו מהומות.
בכיף. -
ירח דבש בדרום אמריקה:Reכמו שאמרו לכן , רק להתחיל עם ברזיל מי שם לארגנטינה. וטיסות פנמיות עולות בערך 100דולר.
אפשר גם באופן מיוחד לתת קפיצה קטנה
לאורוגואי לטיול יומי בלבד.
colonia 1 - הפלגה הלוך ושוב באותו יום + הדרכה + ארוחת צוהרים במסעדה
= 121פסוס (בערך 40 דולר).
colonia 2 - הפלגה מהירה הלוך ושוב + הדרכה + ארוחת צוהרים במסעדה
= 227פסוס (בערך 75דולר).
montevideo 3 - הפלגה הלוך ושוב + הדרכה + ארוחת צוהרים = 350פסוס (בסביבות 115דולר).
דברים חשובים בעניין הטיול הזה:
*יש לבדוק עם יש הדרכה באנגלית.
*היציאה לטיול מנמל בואנוס איירס-ארגנטינה.
*ביציאה חזרה מ-נמל של אורוגואי דמי טיפול
על סך 2דולר(נכון לפברואר2005).
Buquebus -
ירח דבש בדרום אמריקה:Reאם זה רק 3 שבועות הייתי עושה רק את ארגנטינה
מתחיל בדרום - אושואיה ליומיים או שלושה - קרחון מרשל וארץ האש...
משם עולה לקלאפטה כאן הייתי נשאר 4-5 ימים - אפשר לעשות את הקרחון המתנפץ, ושלל פעילויות נוספות (טיולי ג`יפים, שייט לקרחונים נוספים (אופסלה וספגזיני, טיולי סוסים, אפשר גם לעשות מכאן גיחה לפיץ רוי ליומיים או יותר)
מקלאפטה לברילוצ`ה - כאן אפשר לעשות טיולים עצמאיים באזור (תצפית קמפנריו ומלון יאו יאו, טיול של יומיים של שבעת האגמים (עצירה בסן מרטין דה לוס אנדס וחזרה משם למחרת) וכמובן להתפנק על הגלידות והשוקולדים !!
ברילוצ`ה טיסה לאיגואסו - יום טיול מלא בצד הארגנטינאי וחצי יום בברזיל (אפשר לבקר שם גם בגן הציפורים).
מהאיגואסו לבואנוס איירס - לה בוקה, סן טלמו, וכל האטרקציות הקבועות, אפשר ללכת לראות משחק כדורגל ביום ראשון אם יוצא לכם... וכל מיני
תהנו -
ירח דבש בדרום אמריקה:Reההייתי ממליץ על ברזיל , חופים וכפרי דייגים,טבע כמו אמזונאס ופאנטאנאל, וקצת ערים כמו ריו ולקנח בבואנוס איירס , הטיסה מהאיגוואסו לשם קצרה וזולה
נוכל לעזור לכם עם התיכנון(יש לנו מסלולים מיוחדים) ומציאת טיסות במחיר טוב וגם בתי מלון אם תרצו
052-8320854