נחיתה בקנקון
-
שלום,
אני נוחתת בקנקון ב- 29.9 ומעוניינת להמשיך לסאן קריסטובל. בדקתי וראיתי שיש טיסה לסאן קריסטובל רק ביום למחרת.
האם כדאי להישאר לילה בקנקון? במידה וכן - היכן מומלץ ללון?
האם כדאי להישאר ללון בלילה הזה בפלאיה, בהנחה שזה מקום מפגש טוב למטיילים נוספים? או שזה גבולי מדיי? האם יש הסעות בתדירות גבוהה מפלאיה לשדה בקנקון?
תודה ושנה טובה
-
נחיתה בקנקוןיש הרבה אופציות תחבורה משדה התעופה של קנקון לפלאיה- זה מרחק של כשעה.
אלא אם את נוחתת בלילה ואז יש פחות אופציות אבל תמיד אפשר מונית או ואן למצוא.
והשאלה כמובן היא מתי הטיסה למחרת- אם ממש מוקדם אז כבר כדאי להישאר קרוב יותר לשדה, והשאלה כמה קרוב- היא גם שאלה של התקציב שיש לך!
-
נחיתה בקנקוןמציע שתשקלי לקחת אוטובוס לסן-קריסטובל. זה אמנם 17-18 שעות, אבל האוטובוסים, כולל מחלקה שניה, נוחים ועם שרותים. מבחינת זמן זה יהיה אותו דבר. מול נסיעה באוטובוס תעמידי: חפוש מלון בקנקון היקרה, נסיעה לשדה התעופה והכרוך בכך, עלות טיסה, נסיעה משדה התעופה בגוטיירס (שם את נוחתת אם אני לא טועה) לסן קריסטובל,
-
נחיתה בקנקוןתודה על התשובה. אני נוחתת בקנקון ב- 13 בצהריים. והטיסה היא יום למחרת ב - 8:50. עדיין לא רכשתי כרטיס אבל ניתן לראות שעדיין נותרו מקומות.
האם היית ממולץ להישאר לילה בקנקון? יש מקום מומלץ?
-
נחיתה בקנקוןהיי,
גם אנחנו נוחתים בקנקון ולמחרת ממריאים ב7 בבוקר לסן קריסטובל.
בחרנו ללון במלון Comfort Inn Cancún Aeropuerto, הממוקם כ-5 דקות נסיעה משדה התעופה, עלה לנו בסביבות ה53 דולר ללילה..
-
נחיתה בקנקוןבשביל טיסה השעה כזו- את צריכה להיות קצת לפני-8 בשדה
ב-7 הכי מאוחר לצאת מפלאיה, וזה אם יש לך מונית משלך ולא משהו זול יותר שאוסף בעוד מקומות. אז גם סביר שיעלה לך לא זול, את צריכה לקום בערך ב-6.
יום קודם סביר שתגיעי לפלאיה ב-אזור 3 אחה"צ
לדעתי לא שווה את הטירחה והלחץ, שבטוח יהיה בבוקר למחרת האם תהיי בזמן לטיסה...