טרקים בקולומביה ובונצואלה
-
אני מתלבט בין מספר טרקים בקולומביה ובונצואלה (אין לי מספיק זמן לכולם). אם מישהו יוכל להמליץ לאיזה מהם ללכת, להגיד איזה טרק ספציפי מומלץ בכל פארק ואיזור או אפילו סתם לספר חוויות על הטרקים (מאלו שברשימה) שבהם הוא היה, אני אשמח. תגובות בפורום או מיילים אלי יתקבלו בברכה.
הטרקים הם:
1. הטרק לעיר האבודה שיוצא מסנתה מרתה (קולומביה)
2. טרק ב-Parque Nacional Los Nevados (קולומביה)
3. טרק ב-Sierra Nevada del Cocuy (קולומביה)
4. טרק ל-Sierra Nevada, האיזור הדרומי (ונצואלה)
5. טרק להר Roraima (ונצואלה)
וחוץ מזה, מה דעתכם על מפלי Angel? שווים את הכסף והטירחה? מומלצים? (לאור הבידוד היחסי שלהם...)
ודבר אחרון, מישהו/י רוצה להצטרף אלי לטרקים (או לחופים) בונצואלה בספטמבר? כי הבנתי שקצת קשה למצוא שם תיירים ולהתארגן בקבוצות (בשביל לחסוך כסף).
תודה,
תומר. -
טרקים בקולומביהלגבי קולומביה אני ממליץ לך לעשות את הטרק של העיר האבודה. מה שכן תשיג חומר טוב נגד יתושים.
בלוס נבדוס צריך הרבה זמן, מפני שיש להתרגל לגובה הרב קודם. אז אם אתה לחוץ בזמן תוותר. הדבר נכון גם לגבי קוקוי. בנוסף קוקוי לא כל כך בטוח כרגע. -
טרקים בקולומביה ובונצואלה:Reתומרו בוקר טוב!
לגבי חיפוש שותפים, למה שלא תפרסם מודעה במדור מחפשים שותפים באתר? אולי משם יבוא עזרך?
מחפשים שותפים -
טרקים בקולומביה ובונצואלה:Reהיי תומרו,
הטרקים הם:
1. הטרק לעיר האבודה שיוצא מסנתה מרתה (קולומביה)
-->מאוד מומלץ יש רק סוכנות אחת שמוציאה לטרק - חפש בטיפים באתר (משם אני לקחתי). אם תלך דרך המלון תשלם יותר.
2. טרק להר Roraima (ונצואלה)
מאוד שווה- ממש שונה משאר הטרקים בדרום אמריקה - לא יקר אם יוצאים בקבוצה שמתארגנת יחד (100$ ל 5 ימים כולל הכל). כמוהן שלא דרך סוכנות שגובה פי 3 מהצחיר שציינתי.
וחוץ מזה, מה דעתכם על מפלי Angel? שווים את הכסף והטירחה? מומלצים? (לאור הבידוד היחסי שלהם...).
לדעתי מומלץ אם אתה מגיע בתקופה הרטובה - יש המון מים והנופים מרהיבים, אני לא מבין על איזה טירחה אתה מדבר ?! מדובר בטיסה + שייט, אוכל ונופים...
טיול מהנה,
2 המדינות מאוד מהנות,
תומר. -
טרקים בקולומביה ובונצואלה:Re -
טרקים בקולומביה ובונצואלה:Re -
האם מסוכן עכשיו בונצואלה?שלום לכולם, אני מעוניינת לנסוע לאקוודור וונצואלה ממחצית ספטמבר ועד סוף אוקטובר. רציתי לשאול האם באופן כללי וונצואלה אלימה יותר ממדינות כמו פרו, אקוודור ובוליביה?
ובנוסף, לאור המצב, האם מישהו טייל עכשיו בוונצואלה ויודע להגיד האם חש בשינוי ביחס למטיילים ישראלים? האם ניתן לפנות לשגרירות ישראל שם במקרה הצורך?
שאלה אחרונה: מהם דמי המחיה ליום באקוודור ובוונצואלה?
ועוד משהו - אשמח להכיר אנשים נוספים הנוסעים בתקופה זו.
תודה רבה! אדוה.