ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ירח דבש - קצת סדר :-)

פורום צפון אמריקה
    6
    8
    5984
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • גברת_מטיילת
      גברת_מטיילת נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!

עוד שבועיים טסים לירח דבש של 40 ימים ואני צריכה קצת עזרה פה.  התכנון הוא 11 ימים לשני הדברים הבאים: ניו יורק העיר (פעם ראשונה של בעלי) ואפסטייט ניו יורק, לראות נופים וטבע.  החלוקה שחשבתי עליה היא 7 ימים ניו יורק  ו-4 ימים לטייל, האם זה הגיוני?  איך הייתם מנצלים את הימי טיול הכי טוב?

לאחר מכן אנחנו נהיה במקסיקו לכשבועיים וחצי, ומשם קרוז מפלורידה בקאריביים..

תודה לכל העוזרים!!!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • itzikc78
        itzikc78 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש - קצת סדר 🙂

אתם נוחתים בניו-יורק, עם הג'טלג ועם העובדה שזו פעם ראשונה של

בעלך בניו-יורק, אזי לא פחות מ6-7 ימים לניו-יורק. אין ברירה אחרת.

לגבי האפסטייט, כמה אפסטייט? אם אתם מתכננים עד הניאגרה פלס,

אזי רצוי מאוד להגיע לצד הקנדי. במקרה זה, מבחינת ניצולת זמן עדיף לטוס

צד אחד לבאפלו או רכבת לקנדה ולהתחיל מהניאגרה בצד הקנדי ליום-יומיים

(ושלא יאבד לך שם בקזינו, אה?), ואז לשכור רכב בבאפלו בצד האמריקאי

ולרדת רכובים בחזרה דרך האתרים שבדרך ל NY.

מזל טוב.

• גברת_מטיילת
          גברת_מטיילת נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש - קצת סדר 🙂

לטוס אני לא מאמינה שנטוס חשבנו לעשות את הימים האלה ברכב מושכר 4-5 ימים משהו כזה.  אם תוכלו להציע לי רעיונות לתקופה הזו זה יהיה מצויין! (כמובן עם חזרה לניו יורק, משם טסים למקסיקו).

עוד שאלה - לגבי לינה בניו יורק, מאוד מתלבטים, את המחירים הגבוהים בטירוף כנראה לא נשלם...

ולכן נותרנו עם שתי אופציות:

לשכור דירה באיזור ווילאמסבורג (טווח מחירים 100-150 דולר ללילה, airbnb).

ללכת על מלון בפרייסליין/הוטוייר שנותנים דיל סודי מבלי שאתה יודע איזה מלון אבל המחיר נמוך משמעותית ואז ללכת על מלון מחוץ למנהטן (איזור ה100-150, תלוי איזה רמה אולי גם 200) או להשתמש באותם אתרים למלון בתוך מנהטן עם 200-250 דולר ללילה (רק עם ציונים 8+).  למרות הציונים הגבוהים קצת מפחיד אותי ליפול על משהו שאני לא יודעת מה הוא...

מה הייתם עושים?  האם יש לאנשים נסיון עם אתרים מהסוג הזה?

תודה!

• shmoob
            shmoob נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש - קצת סדר 🙂

מנהטן וגם ברוקלין והשכונות האופנתיות שלה כמו וויליאמסבורג היו יותר מידי יקרות לדעתנו. בטיול האחרון שעשינו השנה לקחנו מלון בקווינס בלונג איילנד סיטי שהיה ליד תחנת רכבת שמגיעה בתוך כ 10 דקות למרכז מנהטן 24/7 היה מאוד נוח וגם לא יקר.

אנחנו היינו במלון la quinta inn. יש גם את מלון vetiver בלונג איילנד סיטי שקיבל ביקורות טובות בפורום. אם אתם לא רוצים לשלם את המחירים הגבוהים של מנהטן וברוקלין ורוצים נגישות מעולה למרכז מנהטן, אז לדעתי כדאי לכם לחפש באיזור לונג איילנד סיטי.

• may east
              may east נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש - קצת סדר 🙂

בוא רק לא נגזים עם ה 10 דקות.

יש ללכת לתחנה, להמתין לרכבת , והנסיעה לא לוקחת 10 דקות למרכז מנהטן.

וכמו כן לא תמיד רוצים לאותו מקום וצריך להחליף .

בשעות ה RUSH HOUR הזמנים יהיו הרבה יותר ארוכים.

• itai1111
                itai1111 נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש - קצת סדר 🙂

חוץ מזה שאני מסכים עם may east גם אין תחליף לאפשרות לרדת לטייל ב-23:00 בלילה מהחדר במלון במנהטן לטיול קצר  או לצאת למועדון באמצע הלילה לעומת כל ההתארגנות של  לצאת ממקום אחר מרוחק יותר.

כמובן שיש אפשרות ללון בזול יותר אבל יש לזה מחיר לא קטן לדעתי במיוחד לזוג צעיר

• shmoob
                  shmoob נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש - קצת סדר 🙂

בדקתי שוב בגוגל מפות לראות אם אני זוכר נכון. וזה 11 דקות נסיעה ברכבת מספר 7 מהתחנה ברחוב 33 בשדרות קווינס עד לגרנד סנטרל במנהטן ועוד דקות בודדות של הליכה לתחנה מהמלון שנמצא ממש מול התחנה ולא נראה לי שחיכיתי מתישהו יותר מ 5 דקות לרכבת בשעות נורמליות.לא יצא לי לנסוע מאוד מאוחר בלילה כי אנחנו לא כאלה בליינים, אבל לפי גוגל התדירות יורדת לרכבת בכל 12 דקות.

כמובן שאם כסף הוא לא שיקול אז הכי נוח לגור באמצע מנהטן, אבל זה גם ממש לא נורא ולא מפריע לקחת מלון ליד תחנת רכבת בקווינס. ויש מלונות אפילו יותר קרובים מהמלון שאנחנו לקחנו.

• karnielr
                    karnielr נערך לאחרונה על ידי

ירח דבש - קצת סדר 🙂

ביולי האחרון היינו במנהטן במלון מרכזי (ולא זול). בכל הביקורים שלי בעבר התאכסנתי (בזול) מחוץ למנהטן. לאור נסיוני וההשוואה בין שתי האפשרויות לדעתי לזוג צעיר ממש כדאי ללון במנהטן עם כל האפשרויות הכיפיות שהיא מציעה גם בלילות. בקיצור - במקומכם הייתי לוקחת סיכון מסוים עם פרייסליין/הוטוויר. הסיכון הוא לא גדול כי יש ציון למלון , מיקום וגם מה המלון מציע.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון