מסן כריסטובל לפלנקה
-
במסגרת טיול קצר במקסיקו מתכנן להגיע לסן כריסבטובל ולאחר מכן להמשיך לפלנקה בדרך לאיזור החוף.
האם עדיף לקחת טיול מאורגן מסן כריסטובל שעובר באותו יום במפלים ובעתיקות בפלנקה ובאותו הערב להמשיך באוטובוס לפלאיה או שכדאי לפצל ולישון לילה בפלנקה?
-
מסן כריסטובל לפלנקהזו די שאלה אינדיבידואלית- אם אין לך בעיה עם מאורגן- אז זה בהחלט אופציה.
אם אתה מעדיף לבד - אז זה אפשרי ולהספיק את שני המקומות - כנראה תידרש ללילה שם, כי כשנעים בתחבורה ציבורית- הכל הופך איטי יותר..
נסיעה טובה!
-
מסן כריסטובל לפלנקהתודה.
אין בעיה עם מאורגן, החשש הוא שבשל המרחק הרב הזמן המוקצב באתרים עצמם לא יהיה מספק ורוב היום יעבור בנסיעות מתישות.
בנוסף - קראתי על טיול יום ארוך שיוצא מפלנקה לישצ'ילאן ובונמפק. האם מישהו עשה ויכול לתת חוות דעת?
-
מסן כריסטובל לפלנקהלפי השאלות שלך אני מניח שאתה מתעניין בעתיקות המאיה.
אתה צריך לקחת בחשבון שטיול לבונמפק יקח יותר זמן נסיעה -ככה שתראה שני אתרים פחות מתויירים - אבל אולי בפחות זמן לאתר.
אני הייתי עצמאית בפלנקה מספר שעות. מדובר באתר קטן יחסית. לא יודע אם ממש צריך המון זמן בשבילו. לגבי מפלי אגווה אזול- אני באופן אישי לא הכי התלהבתי- אבל מכיר כאלו שמצאו אותם המקום היפה ביותר בטיולם. שוב- אני לא חושב שצריך הרבה זמן בשביל לצפות בהם. יותר אם מתרחצים שם...