קורדובה/מנדוזה
-
מפאת לו''ז צפוף, האם שווה לפספס את מנדוזה או קורדובה? -
קורדובה/מנדוזה:Reבגלל לו''ז צפוף לדעתי כן, אפשר לוותר על היעדים האלה ו אם את יכולה לבחור לוותר רק על אחד מהם אז הייתי מוותר על קורדובה. -
מחרה-מחזיקקורדובה חמודה, אבל אם צריך לבחור בין השתיים, הייתי הולך על מנדוסה ללא שום ספק. זו עיר מקסימה, בה [ובסביבתה] כל אחד יכול למצוא מה שהוא מחפש - מוזיאונים, טבע, אלכוהול, אוכל, קניונים, חיי-לילה, ספורט אתגרי ואפילו מעיינות-חמים. הייתי מוותר על מקומות רבים אחרים [כולל כמה בפטגוניה] לפני שהייתי מדלג על מנדוסה. -
תלוי ב...אני הייתי בשתיהן...קורדובה זה בעיקר עיר של צעירים מלאה במועדונים טובים וחיי לילה אבל אין כל כך מה לראות מבחינת נופים...מנדוסה מדהימה שקטה ונקייה...שווה סיור יומי לכפרים מסביב לה בקרבת ההרים + ההר הגבוה בדרום אמריקה!!! מלאה במסעדות טובות פארקים...לא לוותר על מנדוסה אך אם את בוחרת בקורדובה אז רק בסופ''ש -
סופ''ש זה גם מונח סובייקטיביבקורדובה המסיבות מתחילות ברביעי, עד שבת.
וגם בלעדיהן יש מה לעשות שם, ובעיקר באיזור. צניחה-חופשית זולה עם נוף נהדר; מוזיאונים לאמנות; כנסיות מרשימות; אוכל טוב [גם אם לא מתקרב לאיכות של מנדוסה]; מידרחובים וקניונים מרשימים; ועיירות סמוכות, דוגמת ויז`ה קארלוס פאס או לה פאלדה, בהן אפשר ליהנות משלל פעילויות. חיבבתי את קורדובה יותר מרוב הערים הסופר-תיירותיות בדרום האובר רייטד, אבל מנדוסה בהחלט עדיפה עליה. -
מה יש לראות שם?מה יש לראות במדוזה ובקרודובה? מה המרחק מבואנוס איירס עד לשם? איזה מסלול בצפון ארגנטינה היית ממליץ (למי שיש זמן) -
מה יש לראות שם?:Reמנדוסה יפה.
והיא גם ממש ממש זולה!
מומלץ לעשות PARAPENTE שזה אומר מצנחי רחיפה מההרים מאחורי הפארק.
מסלול מומלץ לצפון ארגנטינה (מבואנוס צפונה): בואנוס מנדוסה (14 שעות אוטובוס), מנדוסה קורדובה (10 שעות), קורדובה סלטה (12), וצפונה לבוליביה