סיפורי בנות על דרום אמריקה
-
אני בשלב תכנון הטיול, כל האתרים והסיפורים שאני קוראת הם רק מפי בנים, אני רוצה לשמוע את הזווית המפורטת של בנות לגבי הטיול, את הסיפורי מסע שלהן עם כל הדברים המיוחדים רק לנו. מישהו מכיר? באתר של למטייל מצאתי רק סיפורים של זוגות.. -
סיפורי בנות על דרום אמריקה:Reאז השיטה הטובה ביותר לשמיעת סיפורים של בנות על דרום אמריקה היא פשוט... למלצר! כן כן, כמעט בכל מקום אליו תגיעי תמצאי בנות לפני טיול (אבל ששמעו מלא סיפורים מחברות, וגם אני נופלת לקטגוריה הזאת) או בנות אחרי טיול. ואם ייתמזל מזלך, אולי אפילו תזכי להכיר מלצריות שממש חזרו מהטיול לפני רגע קט, ואז גם אם ממש יימאס לך- לא תוכלי להתחמק מלשמוע סיפורים. ובכל פעם שנושא הטיסה המתקרבת שלך יעלה- יימרח חיוך נוגה על פניהן ולרוב הן ימלמלו משהו כמו- אוי... בואנוס... איזה כיף לך.. (ואז כמובן ייתפנו לספר לך עוד איזה סיפור ששמעת בוריאציות אחרות כבר לפחות פעמיים).
שבת שלום! -
סיפורי בנות על דרום אמריקה:Reהשאלה היא איזה סיפורים בדיוק את רוצה לשמוע? אני לא חושבת שיש הבדל מהותי בין סיפורים של ''בנות'' וסיפורים של ''בנים'' לגבי מקומות שונים ביבשת. כל אחד יספר לך את הסיפורים כמו שהוא ראה אותם דרך העיניים שלו או שלה.
אם את שואלת מבחינת דברים ספציפיים שקשורים להתארגנות ''נשית'' יש בצד שמאל בלינקים גם פרוייקט בנות שעונה על השאלות האלו.
והטריק הוא לא רק בתי קפה ומלצריות, בטוח יש לך שכנ/ה, דוד, חבר של אחות של מישהו שבדיוק חזר. תופסים אחד כזה ומתחילים לחלוב.
(יש שלב שמתבאסים לספר כי מתגעגעים נורא אבל אח''כ יש שלב שרק ''תיתנו לי לדבר, גם אם שמעתם כבר את הסיפור, לא איכפת לי'')
שבוע טוב.