טיול משפחתי ליער השחור
-
אני מתכננת טיול משפחתי ל-9 ימים.
קראתי המון מסלולים שמתחילים מבאזל- אבל לא נתקלתי בהמלצות
דרך ציריך. לפי המפה ציריך רחוקה מאטרקציות כמו פארק אירופה
ואם רוצים מסלול שהדרך חזרה לא תהייה נסיעה של שעות- איפה
כדאי לסיים את הטיול?
תודה
-
טיול משפחתי ליער השחוראיפה מתכוונים ללון? טיול כוכב או מדלגים בין מקומות? אנחנו נחתנו בפרנקפורט, בערך 3 שעות נסיעה עד פרייבורג, והיה סביר בהחלט.
-
טיול משפחתי ליער השחורהעדיפות הראשונה היא לנחות בבאזל ולהמריא מאותו מקום. כל שאר שדות התעופה רחוקים משמעותית וכתוצאה מכך יגררו נסיעה ארוכה מאוד שלטעמי מבזבזת זמן יקר בטיול קצר יחסית. מה גם שעם ילדים לא תמיד תענוג לנסוע נסיעות ארוכות מאוד.
-
טיול משפחתי ליער השחורתלוי בנקודת הלינה-שכן רוב המשפחות לנות בנקודת לינה אחת או שתיים לכל המסלול של היער השחור ולא מתגלגלות מלינה אחת לאחרת.
המרחק מציריך או מבאזל ליעדי לינה בסביבות טיטזיי-פרייבורג,דומה מאד.
שדה תעופה ציריך לטיטזיי- 84 ק"מ
שדה התעופה באזל-מולוז לטיטזיי 89 ק"מ
כך שזה לא צריך להיות שיקול לגבי יעד הטיסה.
כן צריך להיות שיקול
מחיר הטיסה
שעות הנחיתה וההמראה
מחיר השכרת רכב.
-
טיול משפחתי ליער השחורתודה רבה, עוד אין לנו מקום לינה ויש עדיפות למקום אחד, מקסימום 2 מקומות.
-
טיול משפחתי ליער השחורגם אנחנו נחתנו בפרנקפורט מכיוון שמצאנו כרטיסי טיסה במחיר טוב של להופטנזה ובשעות נוחות. הנסיעה לאזור טודנאו אורכת כשלשו שעות. עשינו בדרך עצירה עם מסלול נחמד סביב אגם וארוחת צהריים. היה ממש לא נורא.
אם מוצאים כרטיסים במחיר טוב/שעות נוחות לא רואה סיבה למה לא - זה אל נסיעה של 6-7 שעות, סה"כ סביר בהחלט. ברור שעדיף באזל אבל אם לא מסתדר לא חייבים לוותר.
-
טיול משפחתי ליער השחוראנחנו הקיץ חזרנו מהיער השחור לטיסה מציריך ארצה והנסיעה לקחה שעתיים פלוס. כך שזה ממש לא סיפור לטוס מציריך בעיקר שניתן לשלב עם סטיה קלה מהדרך ביקור במפלי הריין והאי מיינאו. השאלה היא רק עלויות של טיסה והשכרת רכב מציריך.
-
טיול משפחתי ליער השחורהאם למישהו יש המלצה על מקום לינה שיתאים למשפחה הורים עם חמישה ילדים,
האזור הרצוי הוא בין פיירבורג לטיטסי- ל - 7 לילות.
-
טיול משפחתי ליער השחוריש לך פה קישור לצימר שישנו בו :
-
טיול משפחתי ליער השחורענת,
היער השחור הוא היעד המוביל בכל הנוגע למידע שפורסם כבר אודותיו כאן בפורום, וזה כולל כמובן המון המלצות על מקומות לינה ועל מסלולי טיול (וגם, בין יתר הפרטים הרבים, אין סוף התייחסויות גם ליעדי נחיתה והמראה והיתרונות והחסרונות של כל אחד מהם).
לכן, אני מציע לך בחום לעשות קצת ׳שיעורי בית׳ כייפיים.
קיראי כמה סיפורי טיול, בידקי את הטיפים שניתנו על מקומות לינה - ואז תוכלי לחזור לכאן עם הרבה יותר ידע ועם שאלות ממוקדות יותר (תוכלי להתחיל למשל בבלוג של לי - שמכיל המון הפניות מועילות).
בהצלחה,
שמוליק
-
טיול משפחתי ליער השחורגם אני מצטרף להמלצה להיכנס לבלו של "לי" ישנו שם ריכוז חומר עדכני ואופרטיבי.............
-
טיול משפחתי ליער השחורגם אני מצטרף להמלצה להיכנס לבלו של "לי" ישנו שם ריכוז חומר עדכני ואופרטיבי.............
-
טיול משפחתי ליער השחורשלחי לי הודעה ואשלח לך את החוברת שכתבתי.
-
טיול משפחתי ליער השחורתודה רבה על העצה החכמה.
עשיתי שיעורי בית, נכנסתי גם לאתר שהמלצת, ואכן זה היה שווה.
לאור כל זאת, בסופו של דבר מצאתי בית שנמצא באזור טיטיזי- ובמרחקים סבירים
כמעט מכל מקום וגם מקבלים את הכרטיס היער השחור החדש. אז בכלל זה היה שווה.
תודה, הצעתך היתה
-
טיול משפחתי ליער השחורהצעתך היתה יעילה ועזרה לי מאוד.
-
טיול משפחתי ליער השחוראשמח לקבל עזרה/הצעה לגבי מסלול לאגם קונסטנאץ.
תכננתי יום למפלי הריין עם סיור בשטיין אם ריין
ואח"כ קונסטנאץ- אבל שם יש את עולם הים שחבל להפסיד
וכמובן את אי הפרחים. ומתוך המלצות של אחרים הבנתי
שהכל ביום אחד זה כנראה בלתי אפשרי, מבחינת העומס וזמן להנות בכל מקום.
אבל אם מפצלים ליומיים ? (וזה אפשרי מבחינת לו"ז)
מה ההמלצות לגבי מסלול של יום למפלי הריין
ויום לקונסטנאץ ?
תודה רבה