טיסות פנים בדרום אמריקה
-
שלום לכולם
אני טס לדרום אמריקה ב 10/11
יש לי כמה שאלות
האם כדאי לקנות טיסות פנים מראש ואיזה טיסות פנים מומלץ לקחת
אני מתכוון לטייל בארגנינה בוליביה פרו וברזיל
האם כדאי בתאריך שאני מגיע לקחת טיסה לאשוואיה ולחזור באוטובוסים או שלרדת באוטובוסים ולחזור בטיסה לבאונוס איירס? מה המחיר של טיסה כזאת? האם כדאי לקחת טיסה מפרו לכיוון ריו דה ז`נרו וכמה עולה טיסה כזאת?
אני חוזר מ FORTALEZA בברזיל בכל מקרה אם זה יעזור לכם לעזור לי
תודה מראש
רועי -
טיסות פנים בדרום אמריקה:Reתראה. אם יש לך כסף, אין סיבה לא לעבור מרחקים ארוכים בטיסות פנים. הטיסה מפו לברזיל אמורה להיות בסביבות ה 500-600 דולר לדעתי, והיא תחסוך של שבועיים בערך של נסיעה באוטובוסים ורכבות לא משהו בכלל.
לא הייתי בכלל ממליץ לך להזמין טיסות מהארץ, כי אז הרבה יותר קשה לשנות תוכניות, וזה קורה הרבה. אף אחד לא עושה בדיוק את מה שהוא מתכנן. לפחות לא בקרב הישראלים.
אני מאמין שבטווח של שבוע תוכל למצוא טיסה מכל מקום לכל מקום, כך שבמקרה הטוב תוכל להחליט כשבוע לפני ובמקרה הגרוע\ תחכה באיזה עיר עוד כמה ימים. זה לא סוף העולם.
בקשר לתחילת הטיול בארגנטינה.
מבחינת התאריך לדעתי עדיף לך למשוך קצת זמן בתחילת הטיול בבואנוס, ע''פ מה שהבנתי את המסלול הכללי, אולי אפילו כדאי לך לסוע לאיגואסו וחזרה לבואנוס, אם אתה לא מתכנן מארגנטינה לברזיל (אחרת לא היית חוזר לשם בסוף) ואז לקחת טיסה לאושוואיה (כ 120 דולר) ולעלות באוטובוסים. כשלמעשה אין לך סיבה של ממש לחזור לבואנוס (חוץ מזה שכיף להיות שם) אתה יכול להמשיך מאיזור האגמים לאיזור צפון ארגנטינה צילה, ולעבור משם ישר לפרו בוליביה, מפרו אמרנו טיסה לברזיל לסיום הטיול.
אגב, אם הגעת לריו, משם לאיגואסו זה משהו כמו יומיים לכל כיוון, אז ממש עדיף לך לעשות את זה מבואנוס (''רק'' 18 שעות, באוטובוסים יותר זולים והרבה הרבה יותר טובים, קנה הלוך חזור, זה יותר זול). -
טיסות פנים בדרום אמריקה:Reדבר ראשון, הכל תלוי בכמה זמן וכסף יש לך. ישנם מקומות ספציפיים שבהם טיסות יותר כדאיות,כמו מבואנוס לאוסוואיה או קלאפאטה, בהן הטיסה זולה מהאוטובוס, ובברזיל שם תמיד כדאי להשוות מחיר טיסה לאוטובוס ארוך, עקב המחירים השערוריתיים של האוטובוסים.
ספציפית - בקשר לארגנטינה, לא משנה. יכול מצפון לדרום או דרום לצפון, בתקופה זו זה לא קריטי.
פרו - ברזיל - תבדוק את המחיר כשתהיה שם. דע לך שטיסות לברזיל וממנה יקרות יחסית. קח גם בחשבון שזה מדלג על בוליביה. ישנה אפשרות לעשות את החצייה גם יבשתית בשיט על האמאזונס. שוב, שאלה של זמן (טיסה הכי מהיר), כסף (אוטובוסים דרך בוליביה הכי זול) ועניין (שיט על האמאזונס הוא חוויה שאו שתרצה לעבור או לא).
בקשר להזמנה - בד''כ יש אופציות להנחות על טיסות פנים, אם נכנסים למדינה בטיסה בינלאומית של אותה החברה. ברר זאת אם וכאשר תתעניין בכרטיס בינלאומי, או כשתגיע לקנות כרטיס לטיסת פנים במדינה בה ככל הנראה תטוס יותר מפעם אחת (לדוגמא, ברזיל). -
טיסות פנים בדרום אמריקה:ReI AM IN ARGENTINA NOW. I DON`T KNOW WHAT HAPPENED HERE WITH THE GOVERMENT, BUT FLYING INSIDE THE STATE IS NOW ABOUT 300-400$ AND NOT LIKE IT USED TO BE -
טיסות פנים בדרום אמריקה:Reהאם הדבר כולל גם את טיסות אוסווואיה-בואנוס וקלאפטה-בואנוס? מחירי טיסות אלו היו מסובסדים. שאר טיסות הפנים היו יקרות יותר.