ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אמסטרדם-ברלין

פורום אירופה
    2
    3
    4800
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tomas123
      tomas123 נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אנחנו חבורה של חיילים משוחררים שמתכננים לעשות מיני "יורוטריפ" בסוף דצמבר..

לישון בברלין 4 לילות..קצת קריסמס וסילבסטר, ולאחר מכן לקחת רכבת לאמסטרדם לעוד 5 לילות. לפי מה שראיתי באתרי מזג האוויר מאוד מאוד קר בתקופה הזאת באירופה בכלל ובשתי הערים האלו בפרט..רציתי לדעת ממישהו שהיה שם בתקופה הזאת.. האם הקור הוא קור "כיפי" או קור שמונע ממך לטייל בעיר ובעצם להישאר בדירה כל החופשה; והאם כל האטרקציות פתוחות, או שהעיר ריקה מתיירים מכיוון שזה התחלה של אוף-סיזן ולא בדיוק שיא העונה..

תודה ענקית לעוזרים..שתהיה שנה טובה ומלאה בטיולים!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

אמסטרדם-ברלין

לפי מה שראיתי באתרי מזג האוויר מאוד מאוד קר בתקופה הזאת באירופה בכלל ובשתי הערים האלו בפרט..רציתי לדעת ממישהו שהיה שם בתקופה הזאת.. האם הקור הוא קור "כיפי" או קור שמונע ממך לטייל בעיר ובעצם להישאר בדירה כל החופשה; 

בברלין אני משער שהטמפרטורות יהיו בסביבות האפס פלוס מינוס ובאמסטרדם בסביבות ה-5 מעלות. אם לבושים היטב אין שום בעיה לטייל בחוץ. באמסטרדם יותר גשום.

והאם כל האטרקציות פתוחות, או שהעיר ריקה מתיירים מכיוון שזה התחלה של אוף-סיזן ולא בדיוק שיא העונה..

לפי דעתי הערים יותר שוקקים דוקא לפני חג המולד כי אז גם ישנם שווקי חג המולד והמוני אנשים ברחובות. ב-25 לדצמבר וב-1 ינואר הערים מיתות למעט תחבורה ציבורית דלילה. גם בינייהם החיים יותר שקטים. לגבי חיי הלילה, שבוודאי מעניין אתכם אני לא יכול לעזור, אולי אחרים יעזרו.

• tomas123
          tomas123 נערך לאחרונה על ידי

אמסטרדם-ברלין

תודה רבה על התשובה המפורטת!

מה אתה מתכוון שאתה אומר הערים "מיתות"?

מישהו יכול אולי לעזור לי בעניין חיי הלילה ושאר האטרקציות בערים?

תודה רבה!!

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון